FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Your Guess Is As Good As Mine
Quiz about Your Guess Is As Good As Mine

Your Guess Is As Good As Mine Trivia Quiz


Multiple choices, only one right answer baby...

A multiple-choice quiz by Ikabud. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Tough C

Author
Ikabud
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
55,871
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2578
- -
Question 1 of 10
1. Who is Edson Arantes Do Nascimento? Hint


Question 2 of 10
2. All of these were mayors of New York City except? Hint


Question 3 of 10
3. All of these countries are members of the European Union except? Hint


Question 4 of 10
4. When did Elvis Presley die? Hint


Question 5 of 10
5. What are the Pope's guards called? Hint


Question 6 of 10
6. Who wrote the song 'Crazy' for Patsy Cline? Hint


Question 7 of 10
7. What is the diameter of each clock face of London's Big Ben? Hint


Question 8 of 10
8. Which of the following is the Italian dish polenta made from? Hint


Question 9 of 10
9. All these are Monty Python members except one. Who? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these did Eric Burdon do? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 07 2024 : Guest 75: 6/10
Mar 31 2024 : Hayes1953: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is Edson Arantes Do Nascimento?

Answer: Pele

Pele became the Worlds greatest soccer player and later an ambassador for the sport.
2. All of these were mayors of New York City except?

Answer: Nelson Rockefeller

Dear Nelson was the Governor of New York and went on to become Vice President of the United States.
3. All of these countries are members of the European Union except?

Answer: Norway

All the other three are relative newcomers to the union, having joined in the latter part of the 20th century.
4. When did Elvis Presley die?

Answer: August 16, 1977

Do you remember where you were?
5. What are the Pope's guards called?

Answer: The Swiss Guard

They are very visible around Vatican City.
6. Who wrote the song 'Crazy' for Patsy Cline?

Answer: Willie Nelson

Not 'Crazy' about the IRS, are ya Willie?
7. What is the diameter of each clock face of London's Big Ben?

Answer: 23 feet

8. Which of the following is the Italian dish polenta made from?

Answer: Corn

Polenta is an Italian staple which is served in a variety of ways.
9. All these are Monty Python members except one. Who?

Answer: Rowan Atkinson

Dear rubber faced Rowan became better known as the bungling Mr Bean.
10. Which of these did Eric Burdon do?

Answer: He was lead singer of 'The Animals'

Dear Eric fronted the critically acclaimed British Invasion band, is most remembered, for the classic 'House Of The Rising Sun'. He's still performing and still touring as a solo artist or in a range of other projects
Source: Author Ikabud

This quiz was reviewed by FunTrivia editor natsim before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us