FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Notorious Who Am Is
Quiz about Notorious Who Am Is

Notorious Who Am 'I's Trivia Quiz


I Am What I Am... Or Am I?

A multiple-choice quiz by Ikabud. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Thematic Fun
  8. »
  9. Thematic People

Author
Ikabud
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
55,890
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4727
Last 3 plays: muzzyhill3 (9/10), Guest 4 (7/10), rivenproctor (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. I was the leader of the brutal regime known as the Khmer Rouge. Who Am I? Hint


Question 2 of 10
2. I co-starred with my husband, Charles Bronson in movies. My surname is a country. Who am I? Hint


Question 3 of 10
3. I was in several movies, but I am probably best remembered for slapping an L.A. traffic cop. Who am I? Hint


Question 4 of 10
4. I started the Bull Moose Party, was governor of New York and president of the United States. Who am I? Hint


Question 5 of 10
5. I was said to have been born in a ladies room at a party. I went on to become one of the 20th century's most influential figures. I popularised the term 'Iron Curtain'. Who am I? Hint


Question 6 of 10
6. I have been Moses, Michelangelo, and a tv Colby too. I am a seasoned professional and if you like guns I am the man for you. Who am I? Hint


Question 7 of 10
7. I became one of Britain's favorite comedians famed for my slapstick routines and Hitler impersonations, but am perhaps more famous for eating someone's hamster. Who am I? Hint


Question 8 of 10
8. Serving time in a federal prison, I was known as the 'Teflon Don' until the law caught up with me. Who am I? Hint


Question 9 of 10
9. I sailed from Western Europe and became famous for being the first man to circumnavigate the globe, although I never finished the voyage. Who am I? Hint


Question 10 of 10
10. I was a French peasant girl who had a vision in a cave. Who am I? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 28 2024 : muzzyhill3: 9/10
Feb 21 2024 : Guest 4: 7/10
Jan 19 2024 : rivenproctor: 10/10
Jan 11 2024 : Guest 50: 8/10
Jan 08 2024 : Guest 68: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I was the leader of the brutal regime known as the Khmer Rouge. Who Am I?

Answer: Pol Pot

Pol Pot ruled Cambodia in the 1970s and was responsible for the extermination of millions of innocent people.
2. I co-starred with my husband, Charles Bronson in movies. My surname is a country. Who am I?

Answer: Jill Ireland

Jill Ireland's life was cut short by cancer.
3. I was in several movies, but I am probably best remembered for slapping an L.A. traffic cop. Who am I?

Answer: Zsa Zsa Gabor

Zsa Zsa starred in the original 'Moulin Rouge' and is known for her temper tantrums.
4. I started the Bull Moose Party, was governor of New York and president of the United States. Who am I?

Answer: Theodore Roosevelt

Teddy is buried on the scenic north shore of Long Island. The Teddy Bear was named after him. Teddy was one of America's greatest presidents and one of the true old fashioned heroes.
5. I was said to have been born in a ladies room at a party. I went on to become one of the 20th century's most influential figures. I popularised the term 'Iron Curtain'. Who am I?

Answer: Winston Churchill

Britain's wartime inspirational leader is one of history's most recognisable figures, with his victory sign and huge cigars.
6. I have been Moses, Michelangelo, and a tv Colby too. I am a seasoned professional and if you like guns I am the man for you. Who am I?

Answer: Charlton Heston

Oscar winner for 'Ben Hur' in 1959, and president of the Screen Actors Guild from 1966 to 1971.
7. I became one of Britain's favorite comedians famed for my slapstick routines and Hitler impersonations, but am perhaps more famous for eating someone's hamster. Who am I?

Answer: Freddie Starr

Freddie also does a great Elvis.
8. Serving time in a federal prison, I was known as the 'Teflon Don' until the law caught up with me. Who am I?

Answer: John Gotti

Well... there was the time when...BANG! BANG! AGHHHHH!
9. I sailed from Western Europe and became famous for being the first man to circumnavigate the globe, although I never finished the voyage. Who am I?

Answer: Ferdinand Magellan

This intrepid Portugese explorer was the first to negotiate the treacherous waters around Cape Horn.
10. I was a French peasant girl who had a vision in a cave. Who am I?

Answer: Bernardette De Lourdes

Saint Bernardette is responsible for creating one of the world's premier pilgrimage sites.
Source: Author Ikabud

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Theme Songs of Scientists? Very Easy
2. Girls Talk Average
3. Ten Famous Belgians Walk Into A Bar Easier
4. A Quiz All About Me Easier
5. Ten a Penny Average
6. Just Good Friends Average
7. It's Different for Girls Average
8. Influential People Who Never Lived Easier
9. Maiden Voyage Average
10. Same Mistake Average
11. Love Yourself Very Easy
12. Roamin' Deities Easier

3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us