FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Girls Talk
Quiz about Girls Talk

Girls Talk Trivia Quiz


Girls... Girls... Girls... Some fun questions about girls that both guys and girls should know.

A multiple-choice quiz by puddytat2. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Thematic Fun
  8. »
  9. Thematic People

Author
puddytat2
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
22,125
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
60730
Last 3 plays: Joey7675 (9/10), Guest 184 (8/10), HumblePie7 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. According to Cyndi Lauper, who just wants to have fun?

Answer: (One Word)
Question 2 of 10
2. Who was the leading male in the 1962 movie "Girls! Girls! Girls!"? Hint


Question 3 of 10
3. What kind of tattoo did Stieg Larsson's girl have? Hint


Question 4 of 10
4. What was the colour of Van Morrison's girl's eyes?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. What are little girls made of? Hint


Question 6 of 10
6. Which little girl who was spooked by extra-terrestrials grew up to become an angel and Cinderella? Hint


Question 7 of 10
7. Which girl stole Clark Kent's heart? Hint


Question 8 of 10
8. Who is the Material Girl?

Answer: (One Word)
Question 9 of 10
9. Duran Duran sang about girls on what? Hint


Question 10 of 10
10. What do Tony Curtis, Gwyneth Paltrow, Barbara Streisand and Robin Williams have in common? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 29 2024 : Joey7675: 9/10
Feb 28 2024 : Guest 184: 8/10
Feb 27 2024 : HumblePie7: 7/10
Feb 19 2024 : Guest 174: 6/10
Feb 17 2024 : Guest 137: 6/10
Feb 03 2024 : Guest 174: 10/10
Feb 03 2024 : Guest 174: 7/10
Jan 29 2024 : PatL81: 10/10
Jan 19 2024 : Guest 101: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. According to Cyndi Lauper, who just wants to have fun?

Answer: Girls

Of course!
2. Who was the leading male in the 1962 movie "Girls! Girls! Girls!"?

Answer: Elvis Presley

3. What kind of tattoo did Stieg Larsson's girl have?

Answer: Dragon

Stieg Larsson wrote a trilogy of books called the "Millennium Trilogy" which featured Lisbeth Salander, the girl with the dragon tattoo, which was, incidentally, also the name of the first novel in the series.
4. What was the colour of Van Morrison's girl's eyes?

Answer: Brown

5. What are little girls made of?

Answer: Sugar, spice and all things nice

6. Which little girl who was spooked by extra-terrestrials grew up to become an angel and Cinderella?

Answer: Drew Barrymore

From "E.T." to "Ever After" and "Charlie's Angels"!
7. Which girl stole Clark Kent's heart?

Answer: Lois Lane

Clark was, of course, Superman...
8. Who is the Material Girl?

Answer: Madonna

9. Duran Duran sang about girls on what?

Answer: Film

10. What do Tony Curtis, Gwyneth Paltrow, Barbara Streisand and Robin Williams have in common?

Answer: All masqueraded as opposite gender in movies.

Tony Curtis in "Some Like It Hot", Robin Williams in "Mrs. Doubtfire", Gwyneth in "Shakespeare in Love" (pretending to be her cousin so that she can perform in the all male plays) and Barbara Streisand in "Yentl" so that she could study.
Source: Author puddytat2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor natsim before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us