FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Musical Theatre Lyrics
Quiz about Musical Theatre Lyrics

Musical Theatre Lyrics Trivia Quiz


Some lyrics from classic musicals.

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Name the Musical

Author
robert362
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
49,345
Updated
Jul 10 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3249
Last 3 plays: panagos (9/10), Quizaddict1 (6/10), Guest 124 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'One brief, shining moment' Hint


Question 2 of 10
2. 'Holy Cow! They'd never believe it!' Hint


Question 3 of 10
3. 'Consider yourself at home' Hint


Question 4 of 10
4. 'I know a dark secluded place' Hint


Question 5 of 10
5. 'Anything you can do, I can do better' Hint


Question 6 of 10
6. 'When someone walks in your life, you'd just better be sure he's right' Hint


Question 7 of 10
7. It seems that I'm the only one that I have been thinking of' Hint


Question 8 of 10
8. 'Come taste the wine, come hear the band' Hint


Question 9 of 10
9. 'Why, it was Jubilation T. Cornpone' Hint


Question 10 of 10
10. 'Peace and quiet and open air' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 12 2024 : panagos: 9/10
May 17 2024 : Quizaddict1: 6/10
May 04 2024 : Guest 124: 6/10
Apr 22 2024 : Guest 175: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'One brief, shining moment'

Answer: Camelot

Classic line.
2. 'Holy Cow! They'd never believe it!'

Answer: Sweet Charity

'If They Could See Me Now ...' Great job by either Shirley Maclaine or Gwen Verdon.
3. 'Consider yourself at home'

Answer: Oliver!

'Consider Yourself'
4. 'I know a dark secluded place'

Answer: Pajama Game

'Hernando's Hideaway'
5. 'Anything you can do, I can do better'

Answer: Annie, Get Your Gun

Merman
6. 'When someone walks in your life, you'd just better be sure he's right'

Answer: Promises, Promises

'Go When The Going Is Good' - excellent advice
7. It seems that I'm the only one that I have been thinking of'

Answer: Stop the World, I Want to Get Off

Newley's 'What Kind of Fool Am I?'
8. 'Come taste the wine, come hear the band'

Answer: Cabaret

Title song
9. 'Why, it was Jubilation T. Cornpone'

Answer: Li'l Abner

Fun song.
10. 'Peace and quiet and open air'

Answer: West Side Story

'Somewhere'
Source: Author robert362

This quiz was reviewed by FunTrivia editor CellarDoor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us