FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 7th Heaven
Quiz about 7th Heaven

7th Heaven Trivia Quiz


"7th Heaven" is the latest installment in the Women's Murder Club series. **WARNING** Contains Spoilers!

A multiple-choice quiz by emmyangel26. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Patterson, James
  8. »
  9. Women's Murder Club

Author
emmyangel26
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
281,538
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
458
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Which member of the Women's Murder Club is pregnant? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the prostitute suspected of killing Michael Campion? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of the book that was found at the scene of the first fire? Hint


Question 4 of 10
4. When do Conklin and Joe finally meet? Hint


Question 5 of 10
5. Which family was killed by the arsonists? Hint


Question 6 of 10
6. What are the names of the two arsonists/murderers? Hint


Question 7 of 10
7. The house of which member of the Women's Murder Club burned down due to an electrical fault? Hint


Question 8 of 10
8. Which arsonist was taken to the hospital after having been shot by Mr. Campion? Hint


Question 9 of 10
9. What was the name of the comic Pidge and Hawk had designed? Hint


Question 10 of 10
10. Claire named her baby Ruby Rose.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which member of the Women's Murder Club is pregnant?

Answer: Claire

Claire discovers she is pregnant in the previous book in the series "6th Target" after she is shot and has to be taken into the hospital.
2. What is the name of the prostitute suspected of killing Michael Campion?

Answer: Junie Moon

Junie Moon changed her name to Junie Moon when she was 13 after the song "Tell Me That You Love Me Junie Moon".
3. What was the name of the book that was found at the scene of the first fire?

Answer: Fahrenheit 451

"Fahrenheit 451" is a book by Ray Bradbury about a fireman in the future.
4. When do Conklin and Joe finally meet?

Answer: During a breakfast

Joe and Conklin finally meet during the lunch. Although Lindsay and Conklin try to hide the feelings they have for each other, it becomes apparent later in the book that Joe saw the feelings and is threatened by Conklin.
5. Which family was killed by the arsonists?

Answer: The Jablonskys

The Jablonskys were killed by Pidge and Hawk after they bound them, stole the contents of their safe, doused them in alcohol and set them on fire.
6. What are the names of the two arsonists/murderers?

Answer: Pidge and Hawk

Pidge and Hawk are the nicknames of the arsonists/murderers. Every time they go to a house they are going to burn down, they bring a bottle of alcohol.
7. The house of which member of the Women's Murder Club burned down due to an electrical fault?

Answer: Lindsay

Lindsay's house burned down due to a penny that was placed in front of the circuit breaker to prevent the circuit from switching off every time the girls on the floor below her used their hair dryer.
8. Which arsonist was taken to the hospital after having been shot by Mr. Campion?

Answer: Hawk

Mr. Campion shot Hawk after the pidge placed a gun in the small of his back; little did they know that he had a gun located in his liquor cabinet. Hawk later dies in hospital after consuming over a gallon of gasoline.
9. What was the name of the comic Pidge and Hawk had designed?

Answer: 7th Heaven

Midge and Pidge were designing a comic book called "7th Heaven", which was a mix of anime and manga, in which their characters were completely dressed in black and the story line they were following for the fires ended in a showdown with the police.
10. Claire named her baby Ruby Rose.

Answer: True

Claire announced to the Women's Murder Club that she was naming her baby Ruby Rose during one of their drinking sessions in Susie's, not only telling them the name but also that she was expecting a baby girl.
Source: Author emmyangel26

This quiz was reviewed by FunTrivia editor MotherGoose before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us