FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Death of a Salesman By Arthur Miller
Quiz about Death of a Salesman By Arthur Miller

'Death of a Salesman' By Arthur Miller Quiz


The content deals with the details of the famous play.

A multiple-choice quiz by jaredrrt. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors L-P
  8. »
  9. Arthur Miller

Author
jaredrrt
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
44,565
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1565
Last 3 plays: Guest 67 (9/10), Guest 72 (10/10), Guest 196 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. Willy Loman was the main character of the play. What was his profession? Hint


Question 2 of 10
2. What were the names of Willy's two sons? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of the restaurant where Biff and Happy were going to take Willy out to eat? Hint


Question 4 of 10
4. In what town did Willy brag to his boys about meeting the mayor? Hint


Question 5 of 10
5. Bernard was the child that Willy made fun of during the boys' high school years. What profession did Bernard pursue? Hint


Question 6 of 10
6. What subject did Biff flunk? Hint


Question 7 of 10
7. What sport did Biff play during the play? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of Willy's brother? Hint


Question 9 of 10
9. To what state did Willy wish that he had gone with his brother? Hint


Question 10 of 10
10. Howard was Willy's boss. What new machine did Howard have when Willy went to talk to him about not traveling anymore? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 06 2024 : Guest 67: 9/10
May 04 2024 : Guest 72: 10/10
Apr 16 2024 : Guest 196: 2/10
Apr 11 2024 : Guest 86: 9/10
Mar 27 2024 : Guest 199: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Willy Loman was the main character of the play. What was his profession?

Answer: Salesman

He was on the downslope of his career. Near the end almost.
2. What were the names of Willy's two sons?

Answer: Biff and Happy

3. What was the name of the restaurant where Biff and Happy were going to take Willy out to eat?

Answer: Frank's Chop House

Johnny's smoke stack is a great BBQ place where I used to live.
4. In what town did Willy brag to his boys about meeting the mayor?

Answer: Providence

We don't know if this was true or not.
5. Bernard was the child that Willy made fun of during the boys' high school years. What profession did Bernard pursue?

Answer: Law

Funny how the nerdy kid in school always does better later in life?
6. What subject did Biff flunk?

Answer: Math

I didn't do well in math either, but at least I didn't flunk it!
7. What sport did Biff play during the play?

Answer: Football

Too much importance was put on Biff and sports by his father.
8. What was the name of Willy's brother?

Answer: Ben

Willy would often think of Ben and what their life would've been like if Willy had only followed Ben to Alaska, which is the answer to the next question.
9. To what state did Willy wish that he had gone with his brother?

Answer: Alaska

10. Howard was Willy's boss. What new machine did Howard have when Willy went to talk to him about not traveling anymore?

Answer: Wire Recorder

The wire recorder was intimidating to Willy. It was as if it pointed out that Willy was getting to be out of date, or left behind in his old glory days as a salesman.
Source: Author jaredrrt

This quiz was reviewed by FunTrivia editor looney_tunes before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us