FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Death of a Salesman
Quiz about Death of a Salesman

Death of a Salesman | 10 Question Literature Multiple Choice Quiz


This is a quick, easy quiz on "Death of a Salesman" by Arthur Miller. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Jacifan. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors L-P
  8. »
  9. Arthur Miller

Author
Jacifan
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
118,837
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1519
- -
Question 1 of 10
1. What does Biff want to do? Hint


Question 2 of 10
2. What is Willy constantly dreaming about? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of Willy's rich brother? Hint


Question 4 of 10
4. How old is Willy? Hint


Question 5 of 10
5. Why is Willy so excited in Act Two? Hint


Question 6 of 10
6. Who fires Willy? Hint


Question 7 of 10
7. What subject did Biff fail? Hint


Question 8 of 10
8. What did Biff steal from Oliver? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of the woman Willy dreams about? Hint


Question 10 of 10
10. Willy commits suicide.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 30 2024 : Guest 199: 10/10
Mar 26 2024 : Guest 152: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Biff want to do?

Answer: go back to the country

He hates his father being disappointed in him.
2. What is Willy constantly dreaming about?

Answer: the past

He has flashbacks into his past.
3. What was the name of Willy's rich brother?

Answer: Ben

Ben made a fortune in Africa, and Willy now regrets that he didn't go with his brother.
4. How old is Willy?

Answer: 62

5. Why is Willy so excited in Act Two?

Answer: because Biff is going to get a job

Biff tells his father he's going to get a job, but it turns out to be a lie.
6. Who fires Willy?

Answer: Howard

Willy asks for a job in New York, and Howard not only tells Willy he's not working in New York, but that he's not going to be working anywhere, because he's fired.
7. What subject did Biff fail?

Answer: math

Biff was doing okay at math, but then he made himself fail.
8. What did Biff steal from Oliver?

Answer: a fountain pen

He realized afterwards what a stupid thing he had done.
9. What is the name of the woman Willy dreams about?

Answer: we don't know her name

We never find out what her name is, only that Willy is involved with her and that Biff finds out about it.
10. Willy commits suicide.

Answer: True

He crashes his car and kills himself.
Source: Author Jacifan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us