FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hey Dont Do That
Quiz about Hey Dont Do That

Hey, Don't Do That Trivia Quiz


This quiz is about the "Pretty Little Liars" series by Sara Shepard. It focuses in particular on all the lies and misdeeds in the first eight books. Warning: Contains Spoilers)

A multiple-choice quiz by pokemonkid3. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors Q-S
  8. »
  9. Sara Shepard

Author
pokemonkid3
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
360,979
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
295
Last 3 plays: kyleisalive (5/10), Guest 8 (7/10), animated01 (4/10).
-
Question 1 of 10
1. What was the last name of Alison, the girl who went missing and was later found to be murdered? Hint


Question 2 of 10
2. What was the name of the girl that Alison and her friends blinded? Hint


Question 3 of 10
3. Aria was one of the four "Pretty Little Liars", and had a romantic relationship with a man called Ezra. What was unusual about this relationship? Hint


Question 4 of 10
4. What eating disorder did Hannah suffer from? Hint


Question 5 of 10
5. Emily had a crush on Alison.


Question 6 of 10
6. Spencer was the fourth "Pretty Little Liar", but little did she know that her best friend Alison was related to her. How were they related? Hint


Question 7 of 10
7. Who was A revealed to be the first time? Hint


Question 8 of 10
8. Who was A revealed to be the second time? Hint


Question 9 of 10
9. Alison had a twin sister.


Question 10 of 10
10. Alison killed Jenna and Ian.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 22 2024 : kyleisalive: 5/10
Mar 07 2024 : Guest 8: 7/10
Feb 13 2024 : animated01: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the last name of Alison, the girl who went missing and was later found to be murdered?

Answer: DiLaurentis

Alison was the best friend of the four "Pretty Little Liars", and used to be very manipulative when she was alive. She was also very clever, however, as it mentions that her report card contained "all A's, of course".
2. What was the name of the girl that Alison and her friends blinded?

Answer: Jenna Cavanaugh

Jenna lived across the street from Alison, and was nicknamed "Snow" by Ali, after Snow White. Alison meant to shoot a firework to scare Toby, Jenna's brother, but the firework hit Jenna, and blinded her. After this, Alison made her and her friends a bracelet each to bond them, and they promised never to dwell on that day again.
3. Aria was one of the four "Pretty Little Liars", and had a romantic relationship with a man called Ezra. What was unusual about this relationship?

Answer: He was her English teacher.

Ezra Fitz was Aria's AP English teacher and when he first met Aria he didn't realise she was one of his students. A eventually outed them to Aria's boyfriend of the time, Sean Akard. Sean called the police and Ezra was forced to resign.
4. What eating disorder did Hannah suffer from?

Answer: Bulimia

Hanna was visiting her dad in Annapolis with Alison, but after seeing her perfect-bodied stepsister, she ate too much. After her dad referred to her as a "piggy" she ran to the bathroom and made herself be sick. She did this often when she felt down, and when she and her best friend Mona were transforming themselves.
5. Emily had a crush on Alison.

Answer: True

Emily actually kissed Alison once, but never went further. She was in a relationship with a girl called Maya, but A outed her to everyone. Her parents forced her to try Treetops, a "Gay-away" program, but eventually sent her away to Iowa. Emily wasn't necessarily a lesbian, as proved by her having a boyfriend called Isaac who she slept with.
6. Spencer was the fourth "Pretty Little Liar", but little did she know that her best friend Alison was related to her. How were they related?

Answer: Alison was Spencer's half-sister.

Spencer's father had a relationship with Ali's mum and they had Alison, making her Spencer's half-sister. Spencer's mum and dad split up when Spencer told what had happened, but they got back together eventually.
7. Who was A revealed to be the first time?

Answer: Mona Vanderwaal

Mona was there the night that Jenna was blinded and got burned as well. She became A after finding Ali's diary with all the PLL's secrets in it. She ran over Hanna when she realised Hannah had worked out who A was. She attempted to drag Spencer over a cliff, but fell herself and died.
8. Who was A revealed to be the second time?

Answer: Alison

Alison was furious that the PLL's had ruined her life, so she plotted to kill them at her house at the Poconos. Her plan backfired and it was assumed that she was killed.
9. Alison had a twin sister.

Answer: True

Her sister was called Courtney, and it was actually her that the PLL's were friends with all those years. Courtney used the PLL's to switch places with Ali and so Ali wanted revenge and became A (the real one).
10. Alison killed Jenna and Ian.

Answer: True

She killed both of them because they had both worked out too much. Jenna knew about the twin and figured out that Ali killed Courtney. Ian worked out too much overall and so Ali killed both of them to keep the ruse of A going.
Source: Author pokemonkid3

This quiz was reviewed by FunTrivia editor looney_tunes before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Commission #29:

Never say no! This challenge-- yes!-- is all about the negative as our authors in the Author's Lounge received titles all with a negative spin. This Commission released in June 2013.

  1. You'll Never Finish Alive! Average
  2. Do Not Pass Go Easier
  3. Not On My Watch Easier
  4. No Retreat, No Surrender Average
  5. Nothing Can Be Avoided - Murphy's Law Tough
  6. Litotes Aren't That Bad Easier
  7. Not In My Backyard! Very Easy
  8. Hey, Don't Do That Average
  9. Not Tonight Josephine Average
  10. Thank You For Not Smoking Average
  11. There's No Way Out of This Mess Average
  12. No, A Thousand Times No! Easier

4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us