FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ill Be There Quiz Sequel to Beaches
Quiz about Ill Be There Quiz Sequel to Beaches

"I'll Be There" Quiz (Sequel to "Beaches")


This quiz is about the novel "I'll Be There" by Iris Rainer Dart. This book is the sequel to "Beaches".

A multiple-choice quiz by miss_chris. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors D-G
  8. »
  9. Iris Rainer Dart

Author
miss_chris
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
118,712
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
159
- -
Question 1 of 10
1. Where does Nina end up going to school? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the boy that Nina becomes friends with? Hint


Question 3 of 10
3. Does C.C. remarry her ex-husband John Perry?


Question 4 of 10
4. While Nina and C.C. are on vacation in Hawaii, who does C.C. see?

Answer: (first name only)
Question 5 of 10
5. What happens to Nina's emerald ring while she is visiting Aunt Anita in Florida? Hint


Question 6 of 10
6. Nathan Bloom, C.C.'s father, comes to visit them in California. Where do he and Nina go?

Answer: (One Word (Mickey Mouse))
Question 7 of 10
7. Why do C.C. and Nina go to counseling? Hint


Question 8 of 10
8. What does Nina sell to Nancy, a girl at school? Hint


Question 9 of 10
9. Does C.C. win an Academy Award in this book?


Question 10 of 10
10. Who adopts Nina at the end of the book? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where does Nina end up going to school?

Answer: public school

At the beginning of the book, C.C. is going to send Nina to boarding school because of the lawyer's recommendation. Once she drops her off though, she has second thoughts and goes back to get her. C.C. looks around at a lot of private schools, but feels none of them are right. She ends up sending Nina to the public school in their neighborhood, where Nina wanted to go all along.
2. What is the name of the boy that Nina becomes friends with?

Answer: Kevin

Kevin is a boy who lives in their neighborhood. He has cerebral palsy.
3. Does C.C. remarry her ex-husband John Perry?

Answer: No

They get back together for a while, but eventually C.C. finds out he is just using her to get into show business. They break up and he goes back to his wife and family in Ohio.
4. While Nina and C.C. are on vacation in Hawaii, who does C.C. see?

Answer: Michael

C.C. spots Michael Barron on the beach. She is surprised to see that he is remarried and has two children. When she talks to him, she asks that he finally meet Nina and he agrees. But the next morning when Nina goes to meet him, he does not show up.
5. What happens to Nina's emerald ring while she is visiting Aunt Anita in Florida?

Answer: She gives it to Aunt Anita

Aunt Anita is complaining that her sister Rosie, Nina's grandmother, didn't leave her anything when she passed away. Nina shows her the ring that her mother left to her, and when Aunt Anita asks to try it on, she likes it so much, Nina hates to ask for it back. But when C.C. gets there and sees the ring on Anita's finger she demands that she give it back to Nina.
6. Nathan Bloom, C.C.'s father, comes to visit them in California. Where do he and Nina go?

Answer: Disneyland

C.C's father was near death when she talked him into going to the hospital to have heart surgery. He and C.C. become close for the first time since she was a little girl. She loves finding out that he can sing and that she must have got some of her talent from him. C.C.'s father also enjoys doing things with Nina.
7. Why do C.C. and Nina go to counseling?

Answer: Nina's drug use

C.C. finds out that Nina has been using drugs and after they go to counseling, Nina runs away. After a couple of days, she calls C.C. because she has had a bad reaction to some drugs that she took. Nina has to go into detox and rehabilitation.
8. What does Nina sell to Nancy, a girl at school?

Answer: emerald ring

Nina sells the emerald ring her mother left her to a girl at school to get money to buy drugs.
9. Does C.C. win an Academy Award in this book?

Answer: No

She was nominated, but did not win. She didn't even go to the ceremony because it was family night at the rehab center where Nina was staying.
10. Who adopts Nina at the end of the book?

Answer: C.C.

C.C. finally adopts Nina. She had always wanted to, but was afraid that Nina would not want her to. When she finds out that Nina has always hoped to be adopted by C.C., they go to court to make it legal. Thanks for taking this quiz.
Source: Author miss_chris

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us