Quiz about Back to the Future
Quiz about Back to the Future

10 Questions about Back to the Future | Movies


This quiz will test your knowledge of details that may go unnoticed. Have fun!

A multiple-choice quiz by ann337mc. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Back To The Future

Author
ann337mc
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
72,382
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
4948
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 96 (7/10), Guest 144 (9/10), Guest 24 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What fast food chain do we see, when Marty leaves 'Doc's place', in the beginning of the movie? Hint

McDonald's
Burger King
Wendy's
Jack In The Box

2. When Jennifer meets Marty outside of the high school, she says, 'If you get caught it will be ____ tardies in a row.' What is the correct amount?

Answer: (One number)
3. What is the name of Marty's band? Hint

The Screwups
The Rippers
The Pinheads
The Slackers

4. At what time does lightning strike the clock tower? Hint

10:02
10:03
10:04
10:05

5. When Marty begins walking to Hill Valley after hiding the DeLorean, how far is he from town? Hint

1 mile
4 miles
3 miles
2 miles

6. In 1955, when Marty enters the coffee shop, what song is playing on the jukebox? Hint

Ballad of Davy Crockett
Mr. Sandman
The Twist
The Wallflower

7. What is Doc's address in 1955? Hint

1640 Maple Dr.
1640 John F. Kennedy Dr.
1640 Riverside Dr.
1640 Hilldale Dr.

8. Which of these is NOT a name of one of Lorraine's siblings? Hint

Milton
Sally
Suzie
Joey

9. What type of stories does George McFly write? Hint

Western
Adventure
Science Fiction
Romance

10. What is the name on the side of the manure truck that Biff crashes into? Hint

A. Jones
D. Jones
B. Jones
C. Jones


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What fast food chain do we see, when Marty leaves 'Doc's place', in the beginning of the movie?

Answer: Burger King

You can see it when Marty leave Doc's place at the beginning of the movie.
2. When Jennifer meets Marty outside of the high school, she says, 'If you get caught it will be ____ tardies in a row.' What is the correct amount?

Answer: 4

It wasn't his fault this time. Doc set all of his clocks back 25 minutes.
3. What is the name of Marty's band?

Answer: The Pinheads

They try out for the school dance, but they are 'just too darn loud.'
4. At what time does lightning strike the clock tower?

Answer: 10:04

5. When Marty begins walking to Hill Valley after hiding the DeLorean, how far is he from town?

Answer: 2 miles

He walks by a road sign with this information on it.
6. In 1955, when Marty enters the coffee shop, what song is playing on the jukebox?

Answer: Ballad of Davy Crockett

'Mr. Sandman' is playing when Marty first arrives in town. 'The Wallflower' is played at the Enchantment Under the Sea dance.
7. What is Doc's address in 1955?

Answer: 1640 Riverside Dr.

8. Which of these is NOT a name of one of Lorraine's siblings?

Answer: Suzie

Lorraine's mother introduces them to Marty before they sit down to dinner.
9. What type of stories does George McFly write?

Answer: Science Fiction

After all, his favorite show is 'Science Fiction Theater'.
10. What is the name on the side of the manure truck that Biff crashes into?

Answer: D. Jones

It is A. Jones when Marty goes back to 1885.
Source: Author ann337mc

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 03 2023 : Guest 96: 7/10
Jan 25 2023 : Guest 144: 9/10
Jan 24 2023 : Guest 24: 9/10
Jan 23 2023 : Guest 173: 9/10
Jan 20 2023 : Guest 72: 9/10
Jan 19 2023 : Guest 174: 6/10
Jan 18 2023 : Guest 81: 9/10
Jan 11 2023 : Guest 121: 8/10
Jan 09 2023 : Guest 99: 4/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
This quiz is part of series List One:

Some of the more interesting or eclectic quizzes.

  1. Afrikaans to Zulu Tough
  2. Special Relativity and the Space Patrol Tough
  3. Could YOU Play Tournament Scrabble? Very Difficult
  4. Basic Forensic Science 2 Difficult
  5. 500 Club: Ahead of Time Easier
  6. HIV - Fact or Fiction Easier
  7. Anatomy of a Song: "American Pie" Average
  8. Our Schedule for the Future Average
  9. England at Italia '90 Average
  10. Back to the Future Tough

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us