FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Before Moulin Rouge
Quiz about Before Moulin Rouge

Before "Moulin Rouge!" Trivia Quiz


Most of the songs from "Moulin Rouge!" are well known by all of us. What artists sang these songs before this movie?

A multiple-choice quiz by Magnetha. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Moulin Rouge!

Author
Magnetha
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
113,699
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3401
- -
Question 1 of 10
1. "Your Song" Hint


Question 2 of 10
2. "Sparkling Diamonds" Hint


Question 3 of 10
3. "Children Of The Revolution" Hint


Question 4 of 10
4. "Love Lifts Us Up Where We Belong" Hint


Question 5 of 10
5. In the middle of "Sparking Diamonds", Satine sings a part of a Madonna song- which song? Hint


Question 6 of 10
6. "Roxanne" Hint


Question 7 of 10
7. Which Nirvana song can we hear in "Moulin Rouge!"? Hint


Question 8 of 10
8. "The Hills Are Alive With The..."

Answer: (Three Words, title of the original movie)
Question 9 of 10
9. There is another version of a Madonna song in "Moulin Rouge", this time sung by Harold Zindler and The Duke. Which one? Hint


Question 10 of 10
10. "Show Must Go On" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Your Song"

Answer: Elton John

"Your Song" is one of the most beautiful songs of Elton John. Ewan McGregor (Christian) sings it at the Elephant Room to seduce Nicole Kidman (Satine).
2. "Sparkling Diamonds"

Answer: Marilyn Monroe

"A Kiss On The Hand May Be Quite Continental...". Marilyn sang "Diamonds Are A Girl´s Best Friend" in the movie "Gentlemen Prefer Blondes".
3. "Children Of The Revolution"

Answer: T Rex

This song is heard several times in the movie, sung by Bono of
U2.
4. "Love Lifts Us Up Where We Belong"

Answer: Joe Cocker and Jennifer Warnes

From the movie "An Officer And A Gentleman". In "Moulin Rouge!", it is part of the "Elephant Love Medley".
5. In the middle of "Sparking Diamonds", Satine sings a part of a Madonna song- which song?

Answer: "Material Girl"

In the "Material Girl" video, Madonna makes a tribute to Marilyn Monroe; so does Satine in "Moulin Rouge!".
6. "Roxanne"

Answer: The Police

The famous "Roxanne", sung by The Police in the 80´s, becomes a wonderful tango sang by Jacek Koman, Ewan McGregor, and José Feliciano.
7. Which Nirvana song can we hear in "Moulin Rouge!"?

Answer: "Smells Like Teen Spirit"

"Here We Are Now, Entertain Us", gentlemen demand at the Moulin Rouge.
8. "The Hills Are Alive With The..."

Answer: Sound Of Music

"...with songs they have sung, for a thousand years". "The Sound of Music", with Julie Andrews and Chistopher Plummer.
9. There is another version of a Madonna song in "Moulin Rouge", this time sung by Harold Zindler and The Duke. Which one?

Answer: "Like A Virgin"

Zindler tries to justify Satine´s absence. She´s supposed to be confessing, but actually she´s with Christian.
10. "Show Must Go On"

Answer: Queen

This sad song from Queen, sung by Zidler (Jim Broadbent), is heard when Satine finds out that she has to leave Christian because The Duke wants to kill him, and that she´s going to die.
Source: Author Magnetha

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us