FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about To Love And Be Loved In Return
Quiz about To Love And Be Loved In Return

'...To Love And Be Loved In Return!' Quiz


This is about the wonderful movie 'Moulin Rouge!' I love the wackiness of the people bursting into song and how unique and original it is!

A multiple-choice quiz by pinkblush2. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Moulin Rouge!

Author
pinkblush2
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
62,118
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
11055
Last 3 plays: Puzzlegirl2024 (7/10), BarbaraMcI (9/10), anastasia_x (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Nicole Kidman's name in the movie?

Answer: (One Word)
Question 2 of 10
2. While Christian and Satine were singing 'Come What May' while on a picnic with the Duke, what did the Duke find? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of the play that Christian wrote?

Answer: (Two Words (write with comma between words and no quotes))
Question 4 of 10
4. Satine died of what disease? Hint


Question 5 of 10
5. Who originally sang the song 'Diamonds are a Girl's Best Friend' in the movie 'Gentleman Prefer Blondes'? Hint


Question 6 of 10
6. Pink, Christina Aguilera, Lil' Kim and what other singer sang 'Lady Marmalade'? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the maharajah in the play 'Spectacular, Spectacular'? Hint


Question 8 of 10
8. What song was Christian and Satine's secret song to tell each other how much they loved each other? Hint


Question 9 of 10
9. In the play 'Spectacular, Spectacular', what was the occupation of the man who fell in love with Satine's character? Hint


Question 10 of 10
10. What song does the movie start and end with?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 17 2024 : Puzzlegirl2024: 7/10
May 06 2024 : BarbaraMcI: 9/10
Apr 26 2024 : anastasia_x: 9/10
Apr 12 2024 : Guest 79: 6/10
Apr 07 2024 : Guest 73: 7/10
Mar 29 2024 : Guest 70: 2/10
Mar 28 2024 : Guest 174: 2/10
Mar 26 2024 : Naypalm: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Nicole Kidman's name in the movie?

Answer: Satine

She was also called 'Sparkling Diamond'.
2. While Christian and Satine were singing 'Come What May' while on a picnic with the Duke, what did the Duke find?

Answer: Frog

'Come What May' is one of the best songs in the entire movie! It is also the one that seems to be repeated the most often.
3. What was the name of the play that Christian wrote?

Answer: Spectacular, Spectacular

Christian wasn't supposed to write it, Audrey was.
4. Satine died of what disease?

Answer: Tuberculosis (Consumption)

Satine died in the arms of her love, Christian, of tuberculosis which is also known as consumption.
5. Who originally sang the song 'Diamonds are a Girl's Best Friend' in the movie 'Gentleman Prefer Blondes'?

Answer: Marilyn Monroe

Marilyn Monroe sang 'Diamonds are a Girl's Best Friend' in the movie 'Gentlemen Prefer Blondes'.
6. Pink, Christina Aguilera, Lil' Kim and what other singer sang 'Lady Marmalade'?

Answer: Mya

Mya was my favorite out of the four in the music video which is featured at the end of 'Moulin Rouge!', the VHS version.
7. Who was the maharajah in the play 'Spectacular, Spectacular'?

Answer: Harold

Harold was the owner of the 'Moulin Rouge', the person who told Satine to leave Christian, and the guy who dressed up 'Like A Virgin'.
8. What song was Christian and Satine's secret song to tell each other how much they loved each other?

Answer: 'Come What May'

'Come What May' was also used in the play 'Spectacular, Spectacular'.
9. In the play 'Spectacular, Spectacular', what was the occupation of the man who fell in love with Satine's character?

Answer: Sitar Player

Christian thought up this character's occupation while trying to fool the Duke in Satine's bedchamber.
10. What song does the movie start and end with?

Answer: Nature Boy

Source: Author pinkblush2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us