FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cool World Actors and Actresses
Quiz about Cool World Actors and Actresses

'Cool World' Actors and Actresses Quiz


A quiz on the other movies that the actors and actresses of the movie 'Cool World' have starred in.

A multiple-choice quiz by ashalia. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed Groups
  8. »
  9. Cast of...

Author
ashalia
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
61,970
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
285
- -
Question 1 of 10
1. Gregory Snegoff (Bash) played what character in the 1991 movie 'Fist of the North Star'? Hint


Question 2 of 10
2. Deirdre O'Connell (Isabelle Malley) played Shelly in what 1992 movie? Hint


Question 3 of 10
3. Michele Abrams (Jennifer Malley) played what character in the 1992 movie 'Buffy the Vampire Slayer'? Hint


Question 4 of 10
4. Kim Basinger (Holli Would) played what character in the 1983 movie 'Never Say Never Again'? Hint


Question 5 of 10
5. Michael David Lally (Sparks) played what character in the 1991 movie 'The Rapture'? Hint


Question 6 of 10
6. William Frankfather, who played one of the cops, played what character in the 1978 movie 'Foul Play'? Hint


Question 7 of 10
7. Charlie Adler (Nails) played the voice of which character in the 1993 movie 'Once Upon a Forest'? Hint


Question 8 of 10
8. Candy Milo (Bob) appeared in what other movie in 1992? Hint


Question 9 of 10
9. Carrie Hamilton (the comic bookstore cashier) played what character in the 1988 movie 'Tokyo Pop'? Hint


Question 10 of 10
10. Greg Collins (one of the cops) played Lt. Halsey in what 1998 movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Gregory Snegoff (Bash) played what character in the 1991 movie 'Fist of the North Star'?

Answer: Rei

Ryuken was played by Jeff {Corey;} Shin was played by Michael {McConnohie;} and Fang was played by James Avery.
2. Deirdre O'Connell (Isabelle Malley) played Shelly in what 1992 movie?

Answer: Crisscross

In the movie 'Leaving Normal' she played Ellen. In the movie 'Straight Talk' she played Lily. In the movie 'Falling From Grace' she played Sally Cutler. All of these movies were from 1992.
3. Michele Abrams (Jennifer Malley) played what character in the 1992 movie 'Buffy the Vampire Slayer'?

Answer: Jennifer

Hilary Swank played {Kimberly;} Natasha Gregson Wagner played {Cassandra;} and Paris Vaughan played Nicole.
4. Kim Basinger (Holli Would) played what character in the 1983 movie 'Never Say Never Again'?

Answer: Domino

Barbara Carrera played Fatima {Blush;} Pamela Salem played Miss {Moneypenny;} and Valerie Leon played the lady in the Bahamas.
5. Michael David Lally (Sparks) played what character in the 1991 movie 'The Rapture'?

Answer: Man on Television

Sam Vlahos played {Wayne;} Joshua Farrell played the {cashier;} and Marvin Elkins played the bartender.
6. William Frankfather, who played one of the cops, played what character in the 1978 movie 'Foul Play'?

Answer: Albino

Marc Lawrence played {Stiltskin;} Bill Gamble played {Dickinson;} and Ion Teodorescu played Turk.
7. Charlie Adler (Nails) played the voice of which character in the 1993 movie 'Once Upon a Forest'?

Answer: Waggs

Rickey Collins played the voice of {Bosworth;} Ben Gregory played the voice of {Edgar;} and Ben Vereen played the voice of Phineas.
8. Candy Milo (Bob) appeared in what other movie in 1992?

Answer: I Don't Buy Kisses Anymore

In 'I Don't Buy Kisses Anymore', she played the mother in the candy store.
9. Carrie Hamilton (the comic bookstore cashier) played what character in the 1988 movie 'Tokyo Pop'?

Answer: Wendy Reed

Gina Belafonte played {Holly;} Masumi Harukawa played {Mother;} and Tetsuro Tanba played Dota.
10. Greg Collins (one of the cops) played Lt. Halsey in what 1998 movie?

Answer: Armageddon

He played the FBI Supervisor in 'Enemy of the {State';} the soldier on bridge in {'Godzilla';} and a guard in the 1997 movie 'Con Air'.
Source: Author ashalia

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us