FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Cast of Quizzes, Trivia and Puzzles
Cast of Quizzes, Trivia

Cast of... Trivia

Cast of... Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed Groups

Fun Trivia
Quizzes here are based on "other works" of the cast and crew of a particular movie or television series, or on some other common trait of the cast (and crew) members.
26 Cast of... quizzes and 265 Cast of... trivia questions.
1.
  Not Just "The Dirty Dozen"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The twelve actors who portrayed the members of "The Dirty Dozen" (1967) did not all go on to stellar careers, but all made a few other films. Here we'll explore some of those movies.
Average, 10 Qns, spanishliz, Aug 16 19
Average
spanishliz editor
Aug 16 19
1297 plays
2.
  I'm in "The Great Race"!   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"The Great Race" was released in 1965, with a cast of stars who all had success in other acting roles, both in film and television. Do you remember these stars?
Easier, 10 Qns, beergirllaura, Aug 16 19
Easier
beergirllaura
Aug 16 19
415 plays
3.
  How Did They Fare in Muggle Movies?    
Multiple Choice
 10 Qns
Eight "Harry Potter" movies were released in the theatres between 2001 and 2011. How did the actors gain their living in other productions? Please read the question carefully, for there are tricky red herrings.
Average, 10 Qns, JanIQ, Nov 08 23
Average
JanIQ gold member
Nov 08 23
1162 plays
4.
  'Pirates of the Caribbean' Cast in Other Movies   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Arrr, shiver me timbers! The actors in 'Pirates of the Caribbean' have been in other movies? I'm shocked! This quiz will go about proving it, though. Join me in discovering some of the other work from our favorite cast!
Average, 10 Qns, thejazzkickazz, Aug 16 19
Average
thejazzkickazz gold member
Aug 16 19
3427 plays
5.
  Before They Were in "The Avengers"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz dedicated to the actors and actresses of 2012's "The Avengers".
Easier, 10 Qns, _peyton21_, Jul 25 22
Easier
_peyton21_
Jul 25 22
908 plays
6.
  "Airplane!" (1980) Actors and Actresses   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Have some fun exploring the careers of those actors and actresses that starred in the ground breaking comedic film "Airplane!" Some knowledge of television and made-for-TV movies might be useful.
Easier, 10 Qns, SmoothBrain, Aug 16 21
Easier
SmoothBrain gold member
Aug 16 21
325 plays
7.
  Movies From The 'Empire Records' Cast    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the other films acted in by the cast of 'Empire Records'.
Easier, 10 Qns, rj211, Oct 03 20
Easier
rj211 gold member
Oct 03 20
3118 plays
8.
  "The Exorcist" Stars In Other Movies    
Multiple Choice
 10 Qns
See what you know about the other movies of the stars of 70's horror movie "The Exorcist", which tells the story of an actress's daughter who is apparently possessed by a demon.
Average, 10 Qns, reeshy, Aug 16 19
Average
reeshy gold member
Aug 16 19
303 plays
9.
  The Actors in "Christmas Vacation" (1989)   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz deals with the careers of the various actors who appeared in this hilarious 1989 Christmas classic.
Average, 10 Qns, shanteyman, Aug 16 19
Average
shanteyman
Aug 16 19
648 plays
10.
  Before They Were "The Walking Dead"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will be about what people involved with "The Walking Dead" did before the show on the AMC channel began. I'll give some hints so that it won't be necessary to have watched the show.
Average, 10 Qns, madasasnake, Aug 16 19
Average
madasasnake
Aug 16 19
317 plays
trivia question Quick Question
Mae Questel portrayed the forgetful Aunt Bethany in "Christmas Vacation". In which 1968 Barbra Streisand film did Mae Questel portray Mrs. Strakosh?

From Quiz "The Actors in "Christmas Vacation" (1989)"




11.
  Match Up: "The Walking Dead"    
Match Quiz
 10 Qns
In this quiz I will give you the actor/actress from the AMC show 'The Walking Dead' and the character they play on the left side. All you have to do is match them up with the horror film they starred in on the right. Have fun!
Average, 10 Qns, scarygirl11, Aug 16 19
Average
scarygirl11 gold member
Aug 16 19
95 plays
12.
  Who Made "Ed Wood"?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a look at people connected to the movie "Ed Wood".
Average, 10 Qns, zorlock7, Aug 16 19
Average
zorlock7
Aug 16 19
174 plays
13.
  'Harry Potter' Actors in Other Roles    
Multiple Choice
 10 Qns
You need not have seen the movie to answer these questions. Most of the actors appearing in 'Harry Potter' have been seen on the screen before. What do you know about their other performances?
Average, 10 Qns, minch, Aug 16 19
Average
minch gold member
Aug 16 19
5034 plays
14.
  Other Movies From The 'Reality Bites' Cast    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the other films acted in by the cast of 'Reality Bites'.
Average, 10 Qns, rj211, Aug 16 19
Average
rj211 gold member
Aug 16 19
3101 plays
15.
  "Bonnie and Clyde": The Creative Team    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz focuses on the creative personnel of director Arthur Penn's landmark film "Bonnie and Clyde." We will explore the accomplishments--including Oscar wins--of the cast and crew before and after "Bonnie and Clyde." Enjoy!
Tough, 10 Qns, matriplex, Aug 16 19
Tough
matriplex
Aug 16 19
146 plays
16.
  "Black Hawk Down" Actors - Other Common Movies 2    
Multiple Choice
 10 Qns
Test your knowledge of other movies that "Black Hawk Down" actors have been in together.
Average, 10 Qns, Polaris101, Aug 16 19
Average
Polaris101 gold member
Aug 16 19
890 plays
17.
  "Black Hawk Down" Actors - Other Common Movies    
Multiple Choice
 10 Qns
Take this quiz on other movies that "Black Hawk Down" actors have been in together.
Average, 10 Qns, Polaris101, Aug 16 19
Average
Polaris101 gold member
Aug 16 19
903 plays
18.
  "True Grit" Actors In Other John Wayne Movies   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
While "True Grit" is my favorite John Wayne movie, many actors in it appeared with the Duke in other movies. See if you can remember which ones.
Difficult, 10 Qns, RJCogburn, Aug 16 19
Difficult
RJCogburn
Aug 16 19
543 plays
19.
  "Black Hawk Down" - Non-American Born Actors    
Multiple Choice
 10 Qns
Ever notice how many American soldiers in "Black Hawk Down" are played by non-American born actors? See if you know which ones they are.
Average, 10 Qns, Polaris101, Aug 16 19
Average
Polaris101 gold member
Aug 16 19
553 plays
20.
  'Friends' With Benefits    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is not about the film of the same name, but instead about films (some lesser known) that the main actors of the television show 'Friends' have starred in. Some are just small cameo roles. Match the film with the 'Friends' star.
Difficult, 10 Qns, scarygirl11, Aug 16 19
Difficult
scarygirl11 gold member
Aug 16 19
342 plays
21.
  Other Than "Star Wars"    
Multiple Choice
 10 Qns
Actors from "Star Wars" have starred in other, maybe lesser known movies. I will name a movie, and you can guess the actor that had a role in that movie. Have fun!
Average, 10 Qns, DarkWrath, Aug 16 19
Average
DarkWrath
Aug 16 19
806 plays
22.
  Movies from the Cast of 'Go'    
Multiple Choice
 10 Qns
These questions are about the other projects worked on by the cast of 'Go' (1999). If you haven't seen 'Go', I highly recommend it. Enjoy!
Tough, 10 Qns, rj211, Aug 16 19
Tough
rj211 gold member
Aug 16 19
760 plays
23.
  A Bevy of Stars in "At Close Range"    
Multiple Choice
 10 Qns
Christopher Walken and Sean Penn star as volatile father and son in the compelling film "At Close Range". Did you know that no less than 8 of its co-stars either came from, or went on to greatness? Can you identify them through their other projects?
Average, 10 Qns, KingAdaQuotes, Aug 16 19
Average
KingAdaQuotes
Aug 16 19
433 plays
24.
  "Friday the 13th" Before and After    
Multiple Choice
 10 Qns
A lot of actors from the "Friday the 13th" franchise were known prior to, or after being in a "Friday the 13th" movie. Let's see how much you know of the various cast members of the "Friday the 13th" franchise.
Tough, 10 Qns, Johnny Smith, Aug 16 19
Tough
Johnny Smith
Aug 16 19
665 plays
25.
  "Alien" Actor Connections    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is about various actors in the films "Alien", "Aliens", "Alien 3" and "Alien Resurrection" and other films they have been in and actors they have worked with.
Tough, 15 Qns, XENOMORPH, Aug 16 19
Tough
XENOMORPH
Aug 16 19
769 plays
26.
  'Cool World' Actors and Actresses    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz on the other movies that the actors and actresses of the movie 'Cool World' have starred in.
Difficult, 10 Qns, ashalia, Aug 16 19
Difficult
ashalia
Aug 16 19
285 plays

Cast of... Trivia Questions

1. This actor's comical turn as Eugene Grizzard provides "Bonnie and Clyde" with one of its comic highlights. Remarkably, it was the actor's film debut. Which cast member made his film debut in "Bonnie and Clyde"?

From Quiz
"Bonnie and Clyde": The Creative Team

Answer: Gene Wilder

Gene Wilder began his acting career in New York City, studying at the Actors' Studio. On Broadway, he appeared in the unsuccessful stage adaptation of "One Flew Over the Cuckoo's Nest", playing Billy Bibbit to Kirk Douglas' Randle Patrick McMurphy. His next film after "Bonnie and Clyde" was Mel Brooks' "The Producers", for which he received an Oscar nomination. Two more legendary collaborations with Mel Brooks, "Blazing Saddles" and "Young Frankenstein", were to follow. All in all, he had a stellar film career. Gene Wilder died in 2016.

2. How did Daniel Radcliffe pursue his *movie* career after the role of Harry Potter?

From Quiz How Did They Fare in Muggle Movies?

Answer: Playing Allen Ginsberg, the poet

Daniel Radcliffe was born in 1989 and starred as Harry Potter in all eight movies. In each movie the young wizard has to face the most evil witches and warlocks, including You-Know-Who. Before the Harry Potter series, Daniel had already played the young David Copperfield (the Dickensian boy, not the eponymous magician) in the TV mini series "David Copperfield" (1999). After the "Harry Potter" movies, Daniel Radcliffe appeared in several movies, of which I would like to mention "Kill Your Darlings" - a biography of the American poet Allen Ginsberg. Radcliffe played the main role. The red herrings refer to movies similar to the ones Radcliffe played in. He played Arthur Kipps in the horror movie "The Woman in Black" (2012), not the love story "The Woman in Red" (1984). Radcliffe played Wallace in "The F Word" (2013), not "The L Word" (also 2013). And he played Walter Mabry in "Now You See Me 2", not Thaddeus Bradley (role of Morgan Freeman).

3. What actor from "Ed Wood" was in "Stuart Little"?

From Quiz Who Made "Ed Wood"?

Answer: Jeffrey Jones

Jeffrey Jones played as real life "psychic" Criswell who predicted odd future events, such as people living on Mars by 1970. In the 1950s he became friends with director Ed Wood and filmed the introduction to the movie "Plan 9 From Outer Space". Jeffrey Jones has been in many movies, including "Amadeus" and "Sleepy Hollow". He did a short-lived sitcom produced by Wes Craven, called "The People Next Door".

4. Juliette Lewis played the Griswolds' daughter, Audrey in "Christmas Vacation". She went on to continue a career as an actress. For her role in what 1991 remake of a 1962 film was she nominated for an Academy Award for Best Supporting Actress?

From Quiz The Actors in "Christmas Vacation" (1989)

Answer: Cape Fear

Los Angeles native Juliette Lewis was nominated for both an Academy Award and a Golden Globe Award for Best Supporting Actress for her role as Danielle Bowden in the 1991 remake of "Cape Fear". Robert Mitchum led the cast in the original 1962 version of the film. The movie depicted the ordeal of a lawyer's family that was stalked by a convict the attorney was responsible for prosecuting. Lewis was also nominated for the Pasinetti Award for Best Actress in "Natural Born Killers" (1994) and the Saturn Award for Best Supporting Actress for her work in "From Dusk to Dawn" (1996). The original "Father of the Bride" was released in 1950. Klaus Maria Brandauer and Ethan Hawke starred in the 1991 film, "White Fang". Gabrielle Anwar, Michael Schoeffling and Cliff Robertson were in "Wild Hearts Can't Be Broken" (1991).

5. The actor who played the undertaker, R. Ryan, appeared in which movie?

From Quiz "True Grit" Actors In Other John Wayne Movies

Answer: The Searchers

Hank Worden played the part of R. Ryan in "True Grit". He played Mose Harper in "The Searchers". This classic movie starred John Wayne as Ethan Edwards, who had returned from the War between the States. His brother and his family were killed by Indians and his two nieces taken captive. He searched for years to find the one niece still living. John Wayne's real life son, Ethan, was named after the movie character. The Buddy Holly classic song, "That'll Be The Day" title was taken from the phrase Ethan Edwards used in the movie. Hank Worden also appeared in other John Wayne movies, including "Big Jake" as Hank, "McClintock!" as Curly Fletcher, and "Red River" as Simms Reeves.

6. Who starred as a young teen chasing down a car in "Corvette Summer"?

From Quiz Other Than "Star Wars"

Answer: Mark Hamill

This was Mark Hamill's first role after playing Luke Skywalker in "A New Hope". Annie Potts co-starred as a prostitute-in-training, helping him in Las Vegas to retrieve his stolen home-made car.

7. This Scottish actor has been seen in "Pearl Harbor" and "Judge Dredd". In "Black Hawk Down", he played Spec. Shawn Nelson.

From Quiz "Black Hawk Down" - Non-American Born Actors

Answer: Ewen Bremner

Ewen Bremner made his movie debut in 1975 at the age of four in "A Girl Named Sooner". He also appeared in "The Reckoning", "Trainspotting", "Around The World In Eighty Days" (2004) and "AVP: Alien vs. Predator".

8. Orlando Bloom and Treva Etienne are in this pirate movie which stars Geoffrey Rush and Johnny Depp.

From Quiz "Black Hawk Down" Actors - Other Common Movies 2

Answer: Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Orlando Bloom plays Will Turner, and Treva Etienne plays Koehler, the pirate from the Black Pearl who grabs Jack by the neck when Jack is in jail.

9. Josh Hartnett, Ewen Bremner, Kim Coates, William Fichtner, Tom Sizemore and Glenn Morshower were all in this 2001 WWII movie about two friends and the woman they both love. It stars Ben Affleck and Kate Beckinsale.

From Quiz "Black Hawk Down" Actors - Other Common Movies

Answer: Pearl Harbor

"Black Hawk Down" and "Pearl Harbor" have four producers in common, Jerry Bruckheimer, Chad Oman, Pat Sandston and Mike Stenson. But a better explanation for both movies having so many of the same actors could be that they share the same casting director, Bonnie Timmerman.

10. Tom Skerritt, who played Captain Dallas in "Alien", was in a 1986 film which also starred Val Kilmer and Anthony Edwards. Name the film.

From Quiz "Alien" Actor Connections

Answer: Top Gun

Skerritt played Commander Mike Viper Metcalf, Kilmer played Lt Tom Iceman Kazanski and Edwards played Lt Nick Goose Bradshaw. No prizes for knowing Tom Cruise was in it too!

11. Jay Mohr played Kate Hudson's suitor in what comedy?

From Quiz Movies from the Cast of 'Go'

Answer: 200 Cigarettes

'200 Cigarettes' (1999) wasn't a particularly good movie, though Casey Affleck was pretty fun to watch. It's basically about a bunch of folks on New Years Eve in NYC trying to make sense of their lives and relationships, and more or less complaining to no end.

12. Gregory Snegoff (Bash) played what character in the 1991 movie 'Fist of the North Star'?

From Quiz 'Cool World' Actors and Actresses

Answer: Rei

Ryuken was played by Jeff {Corey;} Shin was played by Michael {McConnohie;} and Fang was played by James Avery.

13. Winona Ryder, aka Lelaina, first came to popularity in this movie. It is about a haunted house and stars a rather disgusting Michael Keaton.

From Quiz Other Movies From The 'Reality Bites' Cast

Answer: Beetlejuice

The movie also starred Geena Davis and Alec Baldwin, and features an uproarious singing dinner scene.

14. Rory Cochrane, aka Lucas, had a small role in this film. It chronicled the late teen years of a boy whose father was undergoing a sexual re-orientation.

From Quiz Movies From The 'Empire Records' Cast

Answer: The Adventures of Sebastian Cole

This dramedy starred Adrian Grenier and recieved much critical praise.

15. Which cast member--playing one of the Barrow gang--retired from a prolific screen acting career in the 2000s to focus on writing fiction? He/she co-authored "Escape From Andersonville: A Novel of the Civil War".

From Quiz "Bonnie and Clyde": The Creative Team

Answer: Gene Hackman

"Bonnie and Clyde" propelled Gene Hackman into film stardom and he soon became a bankable leading man. He won an Oscar four years later for his raw, intense performance in "The French Connection". Hackman has proven to be a prolific author, publishing numerous historical novels with his writing partner, Daniel Lenihan. Reviewing their book "Justice for None", the Library Journal praised the novel's "rich, detailed evocation of rural America in the late 1920s."

16. The role of Jefferson in "The Dirty Dozen" was an early one in Jim Brown's second career (acting). His role in 1999's "Any Given Sunday" drew on knowledge from his earlier career. What job did Montezuma Monroe have in that film?

From Quiz Not Just "The Dirty Dozen"

Answer: Football coach

Jim Brown's first career was as a fullback for the Cleveland Browns of the National Football League from 1957 to 1965. He won many awards and was inducted into the Pro Football Hall of Fame in 1971 and the College Football Hall of Fame in 1995. His acting career began in 1964 with "Rio Conchos" and was still active in 2014 when he appeared as himself in "Draft Day". "Any Given Sunday" was director Oliver Stone's depiction of what really goes on in the running of an American football team, with Brown as defensive coach Montezuma Monroe.

17. How did Emma Watson continue her career after her role as the smartest witch ever, Hermione Granger?

From Quiz How Did They Fare in Muggle Movies?

Answer: Falling in love with a beast

Emma Watson was born in 1990. She started acting in the "Harry Potter" movies, and went on starring in various movies such as "The Bling Ring" (in which she played a young jewel thief) and "Beauty and the Beast" (a live action remake of the Disney animated movie). Natalie Portman starred in "Black Swan", a movie based upon Tchaikowsky's ballet "Swan Lake". Scarlet Johansson played Major in "Ghost in the Shell". Major was a female android preferring to fight fully nude, but Scarlet and her stunt doubles used a tight body suit in stead. Jennifer Lawrence was the star in "The Hunger Games", where she would use her bow and arrows and knowledge of the wild nature to stay alive in an arena full of enemies.

18. What performer from "Ed Wood" was in "A Nightmare on Elm Street III"?

From Quiz Who Made "Ed Wood"?

Answer: Patricia Arquette

Patricia Arquette might be most famous for the TV show "Medium". She has also been in various movies and TV shows. In "Ed Wood" she played as Kathy O'Hara Wood, who dated Ed Wood in the movie "Ed Wood" and later married Ed Wood. In "A Nightmare on Elm Street III: Dream Warriors" she was one of the dream warriors fighting Freddy, the man who killed people in their dreams.

19. In "The Great Race" I played the part of Leslie Gallant III - but I was also known as "The Great Leslie". I have also played Albert DeSalvo, Antoninus and Harry Houdini. I even wore a dress in one film! Can you guess who I am?

From Quiz I'm in "The Great Race"!

Answer: Tony Curtis

Tony Curtis' acting career lasted for six decades, and he participated in almost every genre of film. His first (uncredited) role was as a rumba dancer in 1949's "Criss Cross", where he danced a single dance with the film's female lead, Yvonne De Carlo. At that time he was going by the name of James Curtis, although later that year, in his second film "City Across the River", he used the name Anthony Curtis. His portrayal of Sidney Falco in 1957's "Sweet Smell of Success" earned him critical and public acclaim. The next year, his portrayal of John "Joker" Jackson in "The Defiant Ones" brought him an Academy Award nomination for Best Actor (his co-star, Sidney Poitier, was also nominated). Although he never won an Oscar, he did receive a star on the Hollywood Walk of Fame. Curtis' hundred-plus films include 1953's "Houdini", 1959's "Some Like It Hot", 1960's "Spartacus" and 1968's "The Boston Strangler". And, in 1992, Tony Curtis starred in a remake of "Christmas in Connecticut" which was directed by Arnold Schwarzenegger.

20. Who played in the 2007 slasher film, 'The Tripper'?

From Quiz 'Friends' With Benefits

Answer: Courteney Cox

She played the role of Cynthia in this horror slasher. David Arquette, her real life husband at the time, also starred. Arquette also wrote, directed and co-produced the film. Cox played the role of Monica Geller on 'Friends'. She was the sister of Ross, played by David Schwimmer.

21. Actor John Randolph was cast as Clark Wilhelm Griswold, Sr. in "Christmas Vacation" In which 1985 film did he play Jack Nicholson's father, Angelo "Pop" Partanna?

From Quiz The Actors in "Christmas Vacation" (1989)

Answer: Prizzi's Honor

John Randolph was named Emanuel Hirsch Cohen at birth. He made his 1938 Broadway debut in "Coriolanus" and served in the Air Force in WWII. He returned to a career as an actor but became blacklisted in the mid-fifties for refusing to answer questions before the House Committee on Un-American Activities. In 1966 director John Frankenheimer cast him in the lead role for the movie, "Seconds". He was later cast as Nicholson's dad in "Prizzi's Honor". He returned to Broadway in the seventies and eighties and was cast in several plays. He received a 1987 Tony Award for Best Performance by a Featured Actor for his performance in "Broadway Bound". He also made several television guest appearances before passing in 2004. Nicholson starred in the 1990 film, "The Two Jakes". "Terms of Endearment" was a 1983 release and "Reds" was released in 1981.

22. The actor who played the horse dealer, Col. Stonehill, also appeared in which movie?

From Quiz "True Grit" Actors In Other John Wayne Movies

Answer: Rooster Cogburn

Strother Martin appeared in the sequel to "True Grit", "Rooster Cogburn", as the irritable sailor, Shanghai McCoy. "Rooster Cogburn" reprised the Duke's character from "True Grit". Wayne and Katherine Hepburn were good together but the movie itself, like so many sequels, was an inferior effort. Hepburn played the part of Miss Eula Goodnight, a straight-laced minister's daughter whose father was killed by the bad guys. Rooster had been brought out of retirement to track them down, as they stole nitroglycerine from an Army detail. Martin also appeared as Jeb Ross in "The Sons of Katie Elder".

23. Here's more Depp, for good measure! Johnny Depp appeared in a 1994 film as a quirky director, with the film's title being that selfsame director's name. What was the name of the director and the film?

From Quiz 'Pirates of the Caribbean' Cast in Other Movies

Answer: Ed Wood

Yes, another film in which Depp and Burton collaborated, this time it was the 1994 biopic about the strange life of Hollyweird's weirdest director Ed Wood. Depp was marvelous in this role alongside Martin Landau, who played the bizarre horror film actor Bela Lugosi.

24. Who starred in the lead role, in the police-thriller "Witness"?

From Quiz Other Than "Star Wars"

Answer: Harrison Ford

Ford (Han Solo) was Det. John Book. He had to protect a young murder witness in Amish country against a corrupt police force.

25. After "Friday the 13th Part 2", Lauren Marie Taylor would later go on to star on a soap opera. Which one was it?

From Quiz "Friday the 13th" Before and After

Answer: Loving

Lauren Marie Taylor starred on "Loving" from 1983-1995.

26. This actor was born in Denmark. He plays Wolf in "Bent" and was also seen in "Enigma".

From Quiz "Black Hawk Down" - Non-American Born Actors

Answer: Nikolaj Coster-Waldau

Nikolaj Coster-Waldau plays MSgt. Gary Gordon in "Black Hawk Down". MSgt. Gordon was one of the two men who volunteered to be inserted at the Durant crash site to protect the crew. Both were killed in the subsequent gun battle. MSgt. Gordon and SFC Randy Shughart were posthumously awarded the Congressional Medal of Honor for their courage and bravery.

27. Charlie Hofheimer and Tom Guiry are in this 1994 canine classic remake about a boy and a dog.

From Quiz "Black Hawk Down" Actors - Other Common Movies 2

Answer: Lassie

Released in 1994, "Lassie" is about the Turner family moving from Baltimore to rural Virginia. Matt Turner has trouble adjusting to his new life, but an orphan collie his family finds helps him.

28. Ioan Gruffudd and Treva Etienne are in this bleak British movie about two men, one just out of prison, who progress from drug dealing to gun dealing.

From Quiz "Black Hawk Down" Actors - Other Common Movies

Answer: Shooters

Released in 2000, this movie stars Adrian Dunbar, Andrew Howard and Louis Dempsey.

29. Sigourney Weaver, who played Ripley in all the "Alien" films, starred in the 1988 film "Working Girl" with Tippi Hedren's daughter. Who did that actress marry in 1996?

From Quiz "Alien" Actor Connections

Answer: Antonio Banderas & Banderas

Tippi Hedren's daughter is, of course, Melanie Griffith. Melanie has a heart tattoo with the name Antonio on one of her arms (either the left or the right one!).

30. Deirdre O'Connell (Isabelle Malley) played Shelly in what 1992 movie?

From Quiz 'Cool World' Actors and Actresses

Answer: Crisscross

In the movie 'Leaving Normal' she played Ellen. In the movie 'Straight Talk' she played Lily. In the movie 'Falling From Grace' she played Sally Cutler. All of these movies were from 1992.

This is category 23205
Last Updated Feb 25 2024 9:12 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.