FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Movies from the Cast of Go
Quiz about Movies from the Cast of Go

Movies from the Cast of 'Go' Trivia Quiz


These questions are about the other projects worked on by the cast of 'Go' (1999). If you haven't seen 'Go', I highly recommend it. Enjoy!

A multiple-choice quiz by rj211. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed Groups
  8. »
  9. Cast of...

Author
rj211
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
70,045
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
760
- -
Question 1 of 10
1. Jay Mohr played Kate Hudson's suitor in what comedy? Hint


Question 2 of 10
2. Which of these projects was NOT taken on by Taye Diggs after he appeared in 'Go'? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the cast members, prior to his or her appearance in 'Go', had worked with Terry Gilliam, Elias Koteas, and Ian Holm? Hint


Question 4 of 10
4. Which 'Go' cast member had the very small role of Lowell Bergman (Al Pacino)'s step-son in 'The Insider' (1999)? Hint


Question 5 of 10
5. Which 'Go' cast member gave her voice to a sloth in 'Ice Age' (2002)? Hint


Question 6 of 10
6. Which 'Go' cast member later appeared in the three blockbusters, 'The Perfect Storm' (2000), 'Pearl Harbor' (2001), and 'Black Hawk Down' (2001)? Hint


Question 7 of 10
7. Which of the stars of 'Go' was later killed by Greg Kinnear and taught by Michael Douglas? Hint


Question 8 of 10
8. Scott Wolf's 'White Squall' (1996) was set where? Hint


Question 9 of 10
9. Nathan Bexton, though uncredited, had a role in which school drama? Hint


Question 10 of 10
10. Timothy Olyphant played the killer in which teen horror movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jay Mohr played Kate Hudson's suitor in what comedy?

Answer: 200 Cigarettes

'200 Cigarettes' (1999) wasn't a particularly good movie, though Casey Affleck was pretty fun to watch. It's basically about a bunch of folks on New Years Eve in NYC trying to make sense of their lives and relationships, and more or less complaining to no end.
2. Which of these projects was NOT taken on by Taye Diggs after he appeared in 'Go'?

Answer: How Stella Got Her Groove Back

Although Diggs appeared in all of these movies, 'How Stella Got Her Groove Back' (1998) actually preceded 'Go' by a year.
3. Which of the cast members, prior to his or her appearance in 'Go', had worked with Terry Gilliam, Elias Koteas, and Ian Holm?

Answer: Sarah Polley

'The Adventures of Baron Munchausen' (1988), directed by Terry Gilliam of 'Monty Python' fame, was among Polley's first major roles. This movie was a flop, which Gilliam has blamed on the studio's failure to promote it sufficiently. Polley had appeared in 'Exotica' (1994), which costarred Elias Koteas. Ian Holm (yes, Bilbo Baggins) worked with Polley when he starred in 'The Sweet Hereafter' (1997).
4. Which 'Go' cast member had the very small role of Lowell Bergman (Al Pacino)'s step-son in 'The Insider' (1999)?

Answer: Breckin Meyer

There's a brief shot of his face when he gets off his parents' bed, and he's somewhat recognizable there. And that pretty much sums up his role. One has to wonder why he'd choose it after having done 'Go' and '54' (1998), in which he had much more visible roles. Perhaps he just wanted the opportunity to work with Michael Mann, Pacino, and Russell Crowe (and who could blame him?).
5. Which 'Go' cast member gave her voice to a sloth in 'Ice Age' (2002)?

Answer: Jane Krakowski

You might also recognize her from that humble television show, 'Ally something-or-other'.
6. Which 'Go' cast member later appeared in the three blockbusters, 'The Perfect Storm' (2000), 'Pearl Harbor' (2001), and 'Black Hawk Down' (2001)?

Answer: William Fichtner

You might also recognize him as Kent from 'Contact' (1997).
7. Which of the stars of 'Go' was later killed by Greg Kinnear and taught by Michael Douglas?

Answer: Katie Holmes

Holmes' character was murdered by Kinnear's character in 'The Gift' (2000). Holmes played one of Douglas' students in 'Wonder Boys' (2000).
8. Scott Wolf's 'White Squall' (1996) was set where?

Answer: on a boat

This Ridley Scott movie was about a bunch of teenage boys on a doomed sailing trip.
9. Nathan Bexton, though uncredited, had a role in which school drama?

Answer: Dangerous Minds

Yep, the Michelle Pfeiffer flick.
10. Timothy Olyphant played the killer in which teen horror movie?

Answer: Scream 2

Olyphant turned out to be one of the killers in this series of tongue-in-cheek slasher flicks.
Source: Author rj211

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us