FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Black Hawk Down Actors  Other Common Movies
Quiz about Black Hawk Down Actors  Other Common Movies

"Black Hawk Down" Actors - Other Common Movies Quiz


Take this quiz on other movies that "Black Hawk Down" actors have been in together.

A multiple-choice quiz by Polaris101. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed Groups
  8. »
  9. Cast of...

Author
Polaris101
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
166,154
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
905
- -
Question 1 of 10
1. Josh Hartnett, Ewen Bremner, Kim Coates, William Fichtner, Tom Sizemore and Glenn Morshower were all in this 2001 WWII movie about two friends and the woman they both love. It stars Ben Affleck and Kate Beckinsale. Hint


Question 2 of 10
2. Ioan Gruffudd and Treva Etienne are in this bleak British movie about two men, one just out of prison, who progress from drug dealing to gun dealing. Hint


Question 3 of 10
3. Johnny Strong and Tom Sizemore are in this 2000 Sylvester Stallone movie. A mob enforcer avenges the murder of his brother. Hint


Question 4 of 10
4. Eric Bana and Orlando Bloom are in this 2004 movie about Trojans, Paris and Helen. Brad Pitt stars as Achilles. Hint


Question 5 of 10
5. Sam Shepard and Zeljko Ivanek are in this 1999 movie starring Ethan Hawke. A newspaperman, who still carries a torch for a childhood love, could spare her falsely accused husband from being convicted of murder. Hint


Question 6 of 10
6. Tac Fitzgerald and Josh Hartnett are in this movie about two young men who must rebuild the diner they have destroyed during a car race. They also share an attraction for a young woman played by Leelee Sobieski. Hint


Question 7 of 10
7. Hugh Dancy and Ioan Gruffudd are in this 2004 movie about a man who had meetings with his friends around his round table. Hint


Question 8 of 10
8. Richard Tyson and Kim Coates were in this 2000 John Travolta movie that was based on an L. Ron Hubbard book. Hint


Question 9 of 10
9. Orlando Bloom and Ioan Gruffudd are in this 1997 movie about the life of poet Oscar Wilde. Hint


Question 10 of 10
10. Tom Sizemore and Gregory Sporleder are in this movie which stars Christian Slater and Patricia Arquette as a newlywed couple on the run from the people whose cocaine they stole. This 1993 movie also stars Brad Pitt and Samuel L. Jackson. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 30 2024 : Guest 83: 8/10
Mar 28 2024 : Guest 51: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Josh Hartnett, Ewen Bremner, Kim Coates, William Fichtner, Tom Sizemore and Glenn Morshower were all in this 2001 WWII movie about two friends and the woman they both love. It stars Ben Affleck and Kate Beckinsale.

Answer: Pearl Harbor

"Black Hawk Down" and "Pearl Harbor" have four producers in common, Jerry Bruckheimer, Chad Oman, Pat Sandston and Mike Stenson. But a better explanation for both movies having so many of the same actors could be that they share the same casting director, Bonnie Timmerman.
2. Ioan Gruffudd and Treva Etienne are in this bleak British movie about two men, one just out of prison, who progress from drug dealing to gun dealing.

Answer: Shooters

Released in 2000, this movie stars Adrian Dunbar, Andrew Howard and Louis Dempsey.
3. Johnny Strong and Tom Sizemore are in this 2000 Sylvester Stallone movie. A mob enforcer avenges the murder of his brother.

Answer: Get Carter

Miranda Richardson and Rachael Leigh Cook also star.
4. Eric Bana and Orlando Bloom are in this 2004 movie about Trojans, Paris and Helen. Brad Pitt stars as Achilles.

Answer: Troy

Eric Bana plays Hector and Orlando Bloom plays Paris. Scheduled to be released in May 2004.
5. Sam Shepard and Zeljko Ivanek are in this 1999 movie starring Ethan Hawke. A newspaperman, who still carries a torch for a childhood love, could spare her falsely accused husband from being convicted of murder.

Answer: Snow Falling On Cedars

Youki Kudoh plays the woman, and Rick Yune plays her husband.
6. Tac Fitzgerald and Josh Hartnett are in this movie about two young men who must rebuild the diner they have destroyed during a car race. They also share an attraction for a young woman played by Leelee Sobieski.

Answer: Here On Earth

Released in 2000, "Here On Earth" also stars Chris Klein and Michael Rooker.
7. Hugh Dancy and Ioan Gruffudd are in this 2004 movie about a man who had meetings with his friends around his round table.

Answer: King Arthur

Hugh plays Galahad and Ioan plays Lancelot. Scheduled for release in July 2004.
8. Richard Tyson and Kim Coates were in this 2000 John Travolta movie that was based on an L. Ron Hubbard book.

Answer: Battlefield Earth

This movie managed to win seven of the eight Razzie Awards it was nominated for, including Worst Picture.
9. Orlando Bloom and Ioan Gruffudd are in this 1997 movie about the life of poet Oscar Wilde.

Answer: Wilde

Steven Fry stars as Oscar Wilde. The movie also stars Jude Law and Vanessa Redgrave.
10. Tom Sizemore and Gregory Sporleder are in this movie which stars Christian Slater and Patricia Arquette as a newlywed couple on the run from the people whose cocaine they stole. This 1993 movie also stars Brad Pitt and Samuel L. Jackson.

Answer: True Romance

Also in "True Romance" are Christopher Walken, Val Kilmer, Dennis Hopper and Gary Oldman.
Source: Author Polaris101

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us