FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Movies From The Empire Records Cast
Quiz about Movies From The Empire Records Cast

Movies From The 'Empire Records' Cast Quiz


This is a quiz on the other films acted in by the cast of 'Empire Records'.

A multiple-choice quiz by rj211. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed Groups
  8. »
  9. Cast of...

Author
rj211
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
41,849
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3119
- -
Question 1 of 10
1. Rory Cochrane, aka Lucas, had a small role in this film. It chronicled the late teen years of a boy whose father was undergoing a sexual re-orientation. Hint


Question 2 of 10
2. Renee Zellweger, aka Gina, starred in this movie. It is a comedy about a woman who, having witnessed the murder of her husband, adopts the belief that her favorite soap star is a real person and her destined soulmate. Hint


Question 3 of 10
3. Anthony LaPaglia, aka Joe, had a supporting role in this film. It is a (perhaps unlikely) romance between Richard Gere and a terminally ill Winona Ryder. Hint


Question 4 of 10
4. Debi Mazar, aka Jane, had a role in this film. It is the engrossing drama starring Russell Crowe and Al Pacino based on one television news show's decision concerning the publication of information that would scandalize the tobacco industry. Hint


Question 5 of 10
5. Johnny Whitworth, aka A.J., had a role in this movie. It is the court drama that boosted Matt Damon to relative fame. Damon played a green lawyer taking on an insurance company. Hint


Question 6 of 10
6. Robin Tunney, aka Debra or Deb, starred opposite Arnold Schwarzenegger, Gabriel Byrne and some astounding special effects in this apocalyptic action movie. Hint


Question 7 of 10
7. Ethan Embry, aka Mark, stars in this movie. It is a teen comedy set on the night of a graduation party, at which Embry's character only wants to ask out the girl of his dreams, as played by Jennifer Love Hewitt. Hint


Question 8 of 10
8. Coyote Shivers, aka Berko, had a very small role in this film. Starring Keanu Reeves, it was a sci-fi thriller about a data courier racing against time. Hint


Question 9 of 10
9. Brendan Sexton III, aka Warren, had a role in this movie. It is the moving drama starring Hilary Swank and Chloe Sevigny about a woman living in a new town as a man, and the repercussions of her situation. Hint


Question 10 of 10
10. Liv Tyler, aka Corey, starred in this movie. It also boasted Bruce Willis and Ben Affleck among its cast as underqualified men taking on a huge asteroid. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Rory Cochrane, aka Lucas, had a small role in this film. It chronicled the late teen years of a boy whose father was undergoing a sexual re-orientation.

Answer: The Adventures of Sebastian Cole

This dramedy starred Adrian Grenier and recieved much critical praise.
2. Renee Zellweger, aka Gina, starred in this movie. It is a comedy about a woman who, having witnessed the murder of her husband, adopts the belief that her favorite soap star is a real person and her destined soulmate.

Answer: Nurse Betty

This comedy also stars Morgan Freeman, Chris Rock and Greg Kinnear.
3. Anthony LaPaglia, aka Joe, had a supporting role in this film. It is a (perhaps unlikely) romance between Richard Gere and a terminally ill Winona Ryder.

Answer: Autumn in New York

This movie didn't do so well in theaters, and was often criticized for the unrealistic age differences of the stars.
4. Debi Mazar, aka Jane, had a role in this film. It is the engrossing drama starring Russell Crowe and Al Pacino based on one television news show's decision concerning the publication of information that would scandalize the tobacco industry.

Answer: The Insider

This film, which garnered many award nominations despite being beaten out by stiff competition, was a masterpiece. Crowe was superb in this subtle performance done prior to his 'Gladiator' fame.
5. Johnny Whitworth, aka A.J., had a role in this movie. It is the court drama that boosted Matt Damon to relative fame. Damon played a green lawyer taking on an insurance company.

Answer: The Rainmaker

Whitworth played the boy in need of surgery whose insurance company was denying him coverage for the procedure which could save his life. Damon took on the case despite his inexperience and fell in love with a battered wife played by Claire Danes in the process.
6. Robin Tunney, aka Debra or Deb, starred opposite Arnold Schwarzenegger, Gabriel Byrne and some astounding special effects in this apocalyptic action movie.

Answer: End of Days

Tunney plays the intended mate of Satan, as played by Byrne. Arnie is left to prevent this coupling and save the world. No small task, but Arnie can of course handle it.
7. Ethan Embry, aka Mark, stars in this movie. It is a teen comedy set on the night of a graduation party, at which Embry's character only wants to ask out the girl of his dreams, as played by Jennifer Love Hewitt.

Answer: Can't Hardly Wait

This comedy was a hit with its teen demographic, and had a very popular soundtrack.
8. Coyote Shivers, aka Berko, had a very small role in this film. Starring Keanu Reeves, it was a sci-fi thriller about a data courier racing against time.

Answer: Johnny Mnemonic

This film came out in 1995, the same year as 'Empire Records'. Not even Reeves' 'Speed' starpower could make it a box-office success, though.
9. Brendan Sexton III, aka Warren, had a role in this movie. It is the moving drama starring Hilary Swank and Chloe Sevigny about a woman living in a new town as a man, and the repercussions of her situation.

Answer: Boys Don't Cry

This film was based on true events, and led to the fame of its stars.
10. Liv Tyler, aka Corey, starred in this movie. It also boasted Bruce Willis and Ben Affleck among its cast as underqualified men taking on a huge asteroid.

Answer: Armageddon

This movie was a huge blockbuster. Its soundtrack also included a wildly popular song by Liv's father.
Source: Author rj211

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us