FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Other Than Star Wars
Quiz about Other Than Star Wars

Other Than "Star Wars" Trivia Quiz


Actors from "Star Wars" have starred in other, maybe lesser known movies. I will name a movie, and you can guess the actor that had a role in that movie. Have fun!

A multiple-choice quiz by DarkWrath. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed Groups
  8. »
  9. Cast of...

Author
DarkWrath
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
211,121
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
807
- -
Question 1 of 10
1. Who starred as a young teen chasing down a car in "Corvette Summer"? Hint


Question 2 of 10
2. Who starred in the lead role, in the police-thriller "Witness"? Hint


Question 3 of 10
3. Who starred as Victor Frankenstein in the cult classic "The Curse of Frankenstein"? Hint


Question 4 of 10
4. Who played the Scottish folk hero in the movie "Rob Roy"? Hint


Question 5 of 10
5. Who starred in the 80's "Batman" movie as Harvey Dent? Hint


Question 6 of 10
6. Who played the Colonel in the 1957 epic "The Bridge on the River Kwai"? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the title villain in Ian Fleming's "The Man With The Golden Gun"? Hint


Question 8 of 10
8. Who played Fidgit, one of many dwarves in the movie "Time Bandits"? Hint


Question 9 of 10
9. Who played a reclusive author in Kevin Costner's "Field of Dreams"? Hint


Question 10 of 10
10. Which actor handled weapons very well, and appeared to be very ticked-off in the comedy classic "The Blues Brothers"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 28 2024 : Guest 51: 9/10
Feb 19 2024 : Guest 80: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who starred as a young teen chasing down a car in "Corvette Summer"?

Answer: Mark Hamill

This was Mark Hamill's first role after playing Luke Skywalker in "A New Hope". Annie Potts co-starred as a prostitute-in-training, helping him in Las Vegas to retrieve his stolen home-made car.
2. Who starred in the lead role, in the police-thriller "Witness"?

Answer: Harrison Ford

Ford (Han Solo) was Det. John Book. He had to protect a young murder witness in Amish country against a corrupt police force.
3. Who starred as Victor Frankenstein in the cult classic "The Curse of Frankenstein"?

Answer: Peter Cushing

This was the first of the Hammer horror movies. Cushing (Grand Moff Tarkin) played Victor Frankenstein. While waiting to be executed, he recounted his tale to a priest, of how he had created the monster from dead bodies.
4. Who played the Scottish folk hero in the movie "Rob Roy"?

Answer: Liam Neeson

Neeson (Qui-Gon) portrayed the famous or perhaps infamous Rob Roy MacGregor, who fought to save his clan from the greed of English Lords.
5. Who starred in the 80's "Batman" movie as Harvey Dent?

Answer: Billy Dee Williams

Williams (Lando Calrissian) had a bit cameo in the movie. He played D.A. Harvey Dent, while the city of Gotham was preparing for a huge celebration. Dent's role was more face-time for Williams than actual dialogue.
6. Who played the Colonel in the 1957 epic "The Bridge on the River Kwai"?

Answer: Alec Guinness

Sir Alec Guinness' (Obi-Wan Kenobi) character, Col Nicholson, led a band of captured British soldiers in a WWII Japanese controlled Burmese jungle. They were forced to build a bridge that was doomed.
7. Who was the title villain in Ian Fleming's "The Man With The Golden Gun"?

Answer: Christopher Lee

Lee (Count Dooku) played Scaramanga, a $1 million a hit assassin. Bond squared off with him as they both tried to get the Solex Agitator.
8. Who played Fidgit, one of many dwarves in the movie "Time Bandits"?

Answer: Kenny Baker

Kenny Baker (R2D2) played Fidget, one of many dwarves who stole a map that allowed them to travel through time and space. Fidget and the other dwarves proceeded to visit diferent times in history to loot and plunder.
9. Who played a reclusive author in Kevin Costner's "Field of Dreams"?

Answer: James Earl Jones

Jones' (voice of Darth Vader) character got "kidnapped" by Ray Kinsella (Kevin Costner) and forced to watch baseball, to help figure out what some of Ray's dreams meant.
10. Which actor handled weapons very well, and appeared to be very ticked-off in the comedy classic "The Blues Brothers"?

Answer: Carrie Fisher

Carrie (Princess Leia) was credited as a mystery woman trying to kill Jake Blues throughout the movie.
Source: Author DarkWrath

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us