FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Creepshow
Quiz about Creepshow

Creepshow Trivia Quiz


Here is an easy quiz about the movie 'Creepshow', which came out back in the eighties. Very cartoonish, it starred a bunch of actors who would eventually make it to bigger roles. See how much you remember about this classic.

A multiple-choice quiz by randyaimee. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Creepshow

Author
randyaimee
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
26,639
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3253
Last 3 plays: bernie73 (2/10), Guest 104 (10/10), Guest 99 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who wrote 'Creepshow'? Hint


Question 2 of 10
2. Who directed 'Creepshow'? Hint


Question 3 of 10
3. How many stories are told in the entire movie? Hint


Question 4 of 10
4. Which actor plays Hank in the segment 'Father's Day'? Hint


Question 5 of 10
5. What does Jordy Verrill come across that eventually leads him to his death? Hint


Question 6 of 10
6. In the segment called 'The Crate', what was the janitor looking for that he lost? Hint


Question 7 of 10
7. What was the professor's name in 'The Crate'? Hint


Question 8 of 10
8. In 'Something To Tide You Over', what kind of creatures do the couple buried in the sand come back as? Hint


Question 9 of 10
9. In 'They're Creeping up on You', what was doing the creeping? Hint


Question 10 of 10
10. What was the gentleman's name in the final segment who wanted to get away from the bugs? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 07 2024 : bernie73: 2/10
Apr 06 2024 : Guest 104: 10/10
Mar 29 2024 : Guest 99: 7/10
Mar 16 2024 : Guest 76: 5/10
Mar 11 2024 : Guest 98: 10/10
Mar 09 2024 : Guest 101: 10/10
Feb 26 2024 : Lrgindypants: 7/10
Feb 13 2024 : mlpitter: 6/10
Feb 12 2024 : Guest 71: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who wrote 'Creepshow'?

Answer: Stephen King

King always writes the weird stuff!
2. Who directed 'Creepshow'?

Answer: George A. Romero

The horror master director himself. King and Romero are good friends.
3. How many stories are told in the entire movie?

Answer: 6

There are six stories -- the five 'chapters' of the comic book, and the framing sequence featuring the comic book itself and the voodoo doll. I think 'Something To Tide You Over' is the best.
4. Which actor plays Hank in the segment 'Father's Day'?

Answer: Ed Harris

Ed Harris actually had hair back then!
5. What does Jordy Verrill come across that eventually leads him to his death?

Answer: A meteor

Touching the meteor eventually turns him into a plant-like creature.
6. In the segment called 'The Crate', what was the janitor looking for that he lost?

Answer: A quarter

It was his last one...literally.
7. What was the professor's name in 'The Crate'?

Answer: Stanley

8. In 'Something To Tide You Over', what kind of creatures do the couple buried in the sand come back as?

Answer: Zombies

They came back as scary, undead sea monsters. Ted Danson played a role in this segment.
9. In 'They're Creeping up on You', what was doing the creeping?

Answer: Roaches

Upson Pratt just called them bugs.
10. What was the gentleman's name in the final segment who wanted to get away from the bugs?

Answer: Mr. Pratt

Upson Pratt was the name, but the bugs got his game.
Source: Author randyaimee

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Creepshow 2 Average
2. Do You Know "Creepshow"? Easier

4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us