FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Fright Night
Quiz about Fright Night

Fright Night Trivia Quiz


A quiz on the classic 80s horror film 'Fright Night.'

A multiple-choice quiz by leAnn7. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Fright Night

Author
leAnn7
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
47,188
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
3196
Last 3 plays: Guest 172 (9/10), Guest 76 (10/10), Guest 83 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What year was 'Fright Night' released in the US? Hint


Question 2 of 10
2. Who is the main character? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the vampire? Hint


Question 4 of 10
4. Who played the vampire? Hint


Question 5 of 10
5. Who is the 'Great Vampire Killer'? Hint


Question 6 of 10
6. Who played the 'Great Vampire Killer'? Hint


Question 7 of 10
7. Charlie becomes a vampire.


Question 8 of 10
8. 'Evil' becomes a vampire.


Question 9 of 10
9. How is the vampire Jerry killed? Hint


Question 10 of 10
10. There was a sequel to 'Fright Night.'



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 13 2024 : Guest 172: 9/10
Apr 02 2024 : Guest 76: 10/10
Mar 18 2024 : Guest 83: 10/10
Mar 12 2024 : Guest 107: 10/10
Mar 10 2024 : Guest 174: 9/10
Mar 10 2024 : Guest 104: 10/10
Mar 01 2024 : Guest 212: 10/10
Feb 27 2024 : Guest 172: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What year was 'Fright Night' released in the US?

Answer: 1985

2. Who is the main character?

Answer: Charlie Brewster

3. What is the name of the vampire?

Answer: Jerry Dandridge

4. Who played the vampire?

Answer: Chris Sarandon

5. Who is the 'Great Vampire Killer'?

Answer: Peter Vincent

6. Who played the 'Great Vampire Killer'?

Answer: Roddy McDowall

He was great in this movie.
7. Charlie becomes a vampire.

Answer: False

8. 'Evil' becomes a vampire.

Answer: True

'Evil' becomes a vampire and is killed by Peter Vincent. Or is he?
9. How is the vampire Jerry killed?

Answer: sunlight

He is finally killed by sunlight.
10. There was a sequel to 'Fright Night.'

Answer: True

I thought it was {horrible;} the original was much better.
Source: Author leAnn7

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. 'Fright Night' Average
2. 'Fright Night Part II' Tough
3. "Fright Night" 2011 Average

4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us