FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grown Ups
Quiz about Grown Ups

Movies Quiz: Grown Ups | 10 Questions


This is a quiz about the movie "Grown Ups". It's a comedy.

A multiple-choice quiz by sparklyniamh11. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grown Ups

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
333,452
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1895
Last 3 plays: Guest 172 (8/10), Guest 66 (8/10), Guest 172 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. At the very start of the movie, the kids are playing basketball. Kurt is fouled. What did he do? Hint


Question 2 of 10
2. Who does Adam Sandler play? Hint


Question 3 of 10
3. Where did Lenny meet his wife Roxanne? Hint


Question 4 of 10
4. Who gets the master bedroom in the lake house? Hint


Question 5 of 10
5. What room does Rob and Gloria take? Hint


Question 6 of 10
6. Lenny tells Greg to cut his trousers into shorts.


Question 7 of 10
7. Who is organizing Coach Buzzer's funeral? Hint


Question 8 of 10
8. Throughout the whole film, who do the other guys say has hair just like Rob's? Hint


Question 9 of 10
9. When everyone is having fun at the water park, where does Rob's ugly daughter say she got her bathing suit? Hint


Question 10 of 10
10. Roxanne and Lenny go to Milan eventually.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 14 2024 : Guest 172: 8/10
Jun 09 2024 : Guest 66: 8/10
Jun 09 2024 : Guest 172: 7/10
Jun 09 2024 : Guest 104: 9/10
Jun 07 2024 : pairadux: 9/10
Jun 07 2024 : Guest 119: 9/10
Jun 05 2024 : Guest 174: 10/10
Jun 05 2024 : Guest 66: 9/10
Jun 04 2024 : Guest 86: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At the very start of the movie, the kids are playing basketball. Kurt is fouled. What did he do?

Answer: Double dribble

At the start of the movie, all the kids are playing basketball and when Kurt gets fouled for doing a double dribble he thinks he got fouled because he's black. The referee just walks away.
2. Who does Adam Sandler play?

Answer: Lenny

Adam Sandler plays Lenny in "Grown Ups." In the movie, his wife's name is Roxanne and one of his son's name is Greg. Lenny is a big shot agent and is very rich. He even has his own nanny. Her name is Rita.
3. Where did Lenny meet his wife Roxanne?

Answer: At her job

They met at Roxanne's job. She worked in a clothes shop. Lenny asked her to try on a skirt and she did to help him but later he got her to try on a bra. And that's how they met.
4. Who gets the master bedroom in the lake house?

Answer: Everyone's kids

When everyone gets to the lake house, Higgy says that Lenny and Roxanne should have the master bedroom since they did rent the house for everyone. Just when Roxanne is about to walk in, Lenny says to let the kids share it.
5. What room does Rob and Gloria take?

Answer: The room with the waterbed

After all the kids go into the master bedroom, Rob says, "I made a map of what rooms everyone gets. I took the liberty of reserving the room with the waterbed for Gloria and myself." Gloria then says that Rob is going to be doing the backstroke tonight and one of the kids says that they want to go swimming with them, but they aren't really going swimming.
6. Lenny tells Greg to cut his trousers into shorts.

Answer: True

Lenny and his family are supposed to be going to Milan so Greg packs nothing but stylish things. Lenny then tells him to cut his trousers into shorts and they will play some basketball later.
7. Who is organizing Coach Buzzer's funeral?

Answer: His niece

His niece is organizing the funeral for coach Buzzer. Coach Buzzer was the boys basketball coach and you see him at the very start of the film.
8. Throughout the whole film, who do the other guys say has hair just like Rob's?

Answer: Elvis Presley

When Rob's daughter arrives and she is hugging him, Lenny says that the Elvis hairs are going up her nose and she dosen't know what to do. Rob's hair is like Elvis's. It is black and sticks up.
9. When everyone is having fun at the water park, where does Rob's ugly daughter say she got her bathing suit?

Answer: Stop and Shop

Marcus took Rob's three daughters to buy new bathing suits and the two hot ones get hot bathing suits. The ugly daughter comes out from behind them and says she got hers in Stop and Shop. Obviously she comes out in an ugly bathing suit.
10. Roxanne and Lenny go to Milan eventually.

Answer: False

No, they stay in the lake house for the whole weekend with their friends because Roxanne forgot how to skip a rock, or so she says.
Source: Author sparklyniamh11

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Grown Ups Easier

6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us