FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Movies Dark Heroes
Quiz about Movies Dark Heroes

Movies' Dark Heroes Trivia Quiz


This quiz is not hard if you read the question and the answers carefully.

A multiple-choice quiz by ID007. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Grab Bag
  8. »
  9. Grab Bag - Average 10

Author
ID007
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
7,267
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
2818
Last 3 plays: Guest 174 (13/15), Guest 174 (13/15), Guest 71 (13/15).
- -
Question 1 of 15
1. In which one of the 'Evil Dead' movies does Ash collide with his evil alter ego? Hint


Question 2 of 15
2. How is Darkman deformed in the first movie? Hint


Question 3 of 15
3. At the beginning of 'Escape From LA', Snake Plissken wanted to be known as what? Hint


Question 4 of 15
4. In 'Interview with the Vampire' Brad Pitt's character is named what? Hint


Question 5 of 15
5. In the movie '12 Monkeys', Cole was sent to stop the Army of the 12 Monkeys from doing what? Hint


Question 6 of 15
6. In 'The Crow', Eric Draven was killed because he what? Hint


Question 7 of 15
7. In the movie 'Braveheart', Wallace's last living word was? Hint


Question 8 of 15
8. Which 'Mad Max' movie was Tina Turner in? Hint


Question 9 of 15
9. In 'Gone in 60 Seconds' Memphis steals cars. Why? Hint


Question 10 of 15
10. In 'The Lost Boys' who plays the hero, Jason Patric or Keifer Sutherland?

Answer: (two words or just last name)
Question 11 of 15
11. What is the Gladiator's real name in the movie 'Gladiator'? Hint


Question 12 of 15
12. In 'Judge Dredd' who is the title character's enemy? Hint


Question 13 of 15
13. Who plays the Demolition Man's enemy? Hint


Question 14 of 15
14. What was Rambo's first name? Hint


Question 15 of 15
15. In 'Predator' what killed the predator? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 11 2024 : Guest 174: 13/15
Jul 10 2024 : Guest 174: 13/15
Jul 09 2024 : Guest 71: 13/15
Jul 05 2024 : Retired2006: 11/15
Jul 01 2024 : Nlc56: 13/15
Jun 04 2024 : Hayes1953: 9/15
May 22 2024 : Guest 175: 5/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In which one of the 'Evil Dead' movies does Ash collide with his evil alter ego?

Answer: Army of Darkness

2. How is Darkman deformed in the first movie?

Answer: Lab explosion

3. At the beginning of 'Escape From LA', Snake Plissken wanted to be known as what?

Answer: Snake

4. In 'Interview with the Vampire' Brad Pitt's character is named what?

Answer: Louis

5. In the movie '12 Monkeys', Cole was sent to stop the Army of the 12 Monkeys from doing what?

Answer: Unleashing a virus

The 12 Monkeys actually didn't do it; a lab worker did.
6. In 'The Crow', Eric Draven was killed because he what?

Answer: saw something he shouldn't have

7. In the movie 'Braveheart', Wallace's last living word was?

Answer: Freedom

8. Which 'Mad Max' movie was Tina Turner in?

Answer: Mad Max Beyond Thunderdome

9. In 'Gone in 60 Seconds' Memphis steals cars. Why?

Answer: save his brother

10. In 'The Lost Boys' who plays the hero, Jason Patric or Keifer Sutherland?

Answer: Jason Patric

11. What is the Gladiator's real name in the movie 'Gladiator'?

Answer: Maximus

12. In 'Judge Dredd' who is the title character's enemy?

Answer: his brother

13. Who plays the Demolition Man's enemy?

Answer: Wesley Snipes

14. What was Rambo's first name?

Answer: John

15. In 'Predator' what killed the predator?

Answer: self destruct

Source: Author ID007

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us