FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Movies I Hate That Everyone Else Loves
Quiz about Movies I Hate That Everyone Else Loves

Movies I Hate That Everyone Else Loves Quiz


Like the title suggests, these are movies that are very popular but I either have no desire to see them or saw them and didn't enjoy them. I'll give you some facts about the movie and you need to name it.

A multiple-choice quiz by ramonesrule. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Name the Movie

Author
ramonesrule
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
398,839
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1372
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: fgrozalen (9/10), Guest 51 (8/10), Guest 12 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. I "don't give a damn" about seeing this 1939 epic historical romance set in the American South and starring Clark Gable and Vivien Leigh. What is the name of this movie? Hint


Question 2 of 10
2. This 2012 movie that was based on a play that was based on a book by Victor Hugo starred Anne Hathaway and Hugh Jackman. I have no interest in hearing Anne Hathaway sing so what movie do I not want to see? Hint


Question 3 of 10
3. Here's a movie that I unfortunately did sit through with my kids. It's a two+ hour long musical about a childless baker and his wife who are trying to reverse a curse. There is too much talent in this movie for it to be so long and boring! What movie did I not enjoy? Hint


Question 4 of 10
4. I can't decide which of this trilogy I dislike the most so just name the Peter Jackson trilogy about Frodo and Sam and Gandalf that in total runs more than nine hours long. Hint


Question 5 of 10
5. "Let me go, let me go, can't take this movie no more" is my take on this very popular song from this chillingly popular 2013 Disney movie. What is the name of this movie? Hint


Question 6 of 10
6. This extremely popular 1982 sci-fi classic was followed by a 2017 sequel. Name this movie. Hint


Question 7 of 10
7. The premise of this movie is that during the Holocaust a mom has to make an impossible decision about her children. What is the name of this movie I never want to see? Hint


Question 8 of 10
8. This Oscar nominated 2018 remake starred the over the top, meat dress wearing singer who won an Oscar for Best Original Song. It's a little too melodramatic for my liking. What is this movie? Hint


Question 9 of 10
9. I was so excited to see this 2018 movie about the lead singer of rock royalty which earned the lead actor a Best Actor Oscar. Then I saw it and was disappointed. Please name this movie. Hint


Question 10 of 10
10. Can you name the movie from this iconic line: "Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get."? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : fgrozalen: 9/10
Apr 11 2024 : Guest 51: 8/10
Apr 10 2024 : Guest 12: 6/10
Apr 09 2024 : steepone: 7/10
Apr 07 2024 : Landon2logan: 7/10
Apr 05 2024 : Guest 99: 6/10
Apr 03 2024 : Minerva928: 10/10
Apr 02 2024 : Guest 107: 9/10
Apr 02 2024 : Guest 204: 7/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I "don't give a damn" about seeing this 1939 epic historical romance set in the American South and starring Clark Gable and Vivien Leigh. What is the name of this movie?

Answer: Gone With the Wind

"Gone with the Wind" was nominated for 13 Academy Awards and won eight of them. Hattie McDaniel became the first African-American to win an Academy Award but was racially segregated at the awards ceremony and had to sit at a separate table at the back of the room!
2. This 2012 movie that was based on a play that was based on a book by Victor Hugo starred Anne Hathaway and Hugh Jackman. I have no interest in hearing Anne Hathaway sing so what movie do I not want to see?

Answer: Les Misérables

This musical drama set in early 19th century France was nominated for several awards, including an Academy Award for Best Picture. Anne Hathaway won a Supporting Actress Oscar. The movie was very well received and did extremely well at the box office, breaking the record for opening day gross for a musical movie.
3. Here's a movie that I unfortunately did sit through with my kids. It's a two+ hour long musical about a childless baker and his wife who are trying to reverse a curse. There is too much talent in this movie for it to be so long and boring! What movie did I not enjoy?

Answer: Into the Woods

This Disney adaptation of a Steven Sondheim musical stars so many great actors and actresses including Meryl Streep, Emily Blunt, Christine Baranksi and Johnny Depp. It was nominated for several awards and won the Best Film of the Year at the AFI Awards. Did you notice while watching that there are no opening credits and the title of the movie doesn't appear until the very end?
4. I can't decide which of this trilogy I dislike the most so just name the Peter Jackson trilogy about Frodo and Sam and Gandalf that in total runs more than nine hours long.

Answer: Lord of the Rings

The "Lord of the Rings" trilogy is an immensely popular adaptation of the J.R.R. Tolkien books that garnered Academy Award nominations for Best Picture for each of the movies. The third in the trilogy won that award. Tom Baker, English actor best known for his portrayal of the fourth Doctor in the "Doctor Who" series, was up for the role of Gandalf but turned it down because he didn't want to spend 16 months in New Zealand filming it.
5. "Let me go, let me go, can't take this movie no more" is my take on this very popular song from this chillingly popular 2013 Disney movie. What is the name of this movie?

Answer: Frozen

"Frozen" blends both computer generated animation with traditional hand drawings. Extensive research was taken in Norway, Quebec City and Wyoming to get the right look and feel of mountains, ice, Scandinavian culture, and walking, running and moving through snow.

There has been some discussion that the main character Elsa is a positive role model for LGBTQ youth and this has garnered some criticism from some and praise from others.
6. This extremely popular 1982 sci-fi classic was followed by a 2017 sequel. Name this movie.

Answer: Blade Runner

"Blade Runner" is a cult classic that is hailed as one of the best sci-fi movies of all time. It is loosely based on a 1968 book by Philip K. Dick called "Do Androids Dream of Electric Sleep?" and is a huge influence on many films, video games, anime and TV shows. Seven different versions of the film exist due to changes requested by studio executives!
7. The premise of this movie is that during the Holocaust a mom has to make an impossible decision about her children. What is the name of this movie I never want to see?

Answer: Sophie's Choice

Meryl Streep portrays a woman who, while at a concentration camp, has to decide which of her two children will be gassed. The film received positive reviews and Roger Ebert gave it 4 out of 5 stars. Meryl Streep won an Oscar for Best Actress. The movie has been described as moving and powerful for its portrayal of such a heart wrenching story line.
8. This Oscar nominated 2018 remake starred the over the top, meat dress wearing singer who won an Oscar for Best Original Song. It's a little too melodramatic for my liking. What is this movie?

Answer: A Star is Born

The original version of this film was released in 1937, followed by remakes in 1954 and 1976. Production for this version started in 2000, with discussions with the likes of Tom Cruise, Beyoncé, Johnny Depp and Will Smith to star in it. All of these discussions fell apart for various reasons before Bradley Cooper was brought on board to direct in 2015.

He also took on the role of the male lead and Lady Gaga was brought on board in 2016 to take on the part of the female lead.
9. I was so excited to see this 2018 movie about the lead singer of rock royalty which earned the lead actor a Best Actor Oscar. Then I saw it and was disappointed. Please name this movie.

Answer: Bohemian Rhapsody

Rami Malek is exceptional in the lead role as Freddie Mercury and swept up during Awards season, earning a Best Actor Oscar, a Golden Globe, a BAFTA and a Screen Actors Guild award. The vocals you hear throughout the movie are a mixture of Malek and a Canadian singer named Marc Matel with an incredible voice who has made a bit of a career out of singing Queen songs.
10. Can you name the movie from this iconic line: "Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get."?

Answer: Forrest Gump

Tom Hanks portrays a simple man who shows us key moments in American history while he tells his life story. Hanks won an Oscar for his portrayal of Gump and the movie won Best Picture. Dave Chappelle was offered the role of Bubba but turned it down and John Travolta was the first choice for the role of Forrest. I can't imagine anyone other than Tom Hanks playing that part.
Source: Author ramonesrule

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Let's All Go To The Lobby!:

Here are 5 quizzes about movies or movie stars.

  1. Canadian Authors from Black and White to Screen Average
  2. Name the Movie Star Easier
  3. Movies I Hate That Everyone Else Loves Easier
  4. How well do you know "Dead Poets Society"? Average
  5. Adventures in the "Purple Rain" Average

4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us