FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Movies of 2003  Part 2
Quiz about Movies of 2003  Part 2

Movies of 2003 - Part 2 Trivia Quiz


This is Part 2 of my quiz about movies released in 2003. Please note that movies are going by United Kingdom release dates.

A multiple-choice quiz by Lagunathemoron. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies by Year
  8. »
  9. 2000s Movies

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
162,901
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2273
- -
Question 1 of 10
1. Eddie Murphy has trouble with children in "Daddy Day Care". One of the children dresses as their favourite superhero. Who is this hero? Hint


Question 2 of 10
2. What is Peter Sanderson's profession in "Bringing Down the House"? Hint


Question 3 of 10
3. Jim Carrey plays Bruce Almighty in a movie of the same name. When the movie starts, Bruce is a journalist and is reporting about a large ______. Hint


Question 4 of 10
4. What is the technical term for werewolves in the gothic movie "Underworld"? Hint


Question 5 of 10
5. "Charlie's Angels 2" featured cameos from many stars. Which of these did NOT make a cameo in the movie? Hint


Question 6 of 10
6. "Finding Nemo" was 2003's animated blockbuster. It was an emotional tale of a father looking for his lost son. Nemo, a clownfish finds himself in a dentist's fishtank. What do the other fish in the tank call him as a nickname? Hint


Question 7 of 10
7. Who is the only character in "Cabin Fever" not to catch the fatal disease? Hint


Question 8 of 10
8. The Creeper from "Jeepers Creepers 2" stalks and eats prey for 23 days before sleeping for another 23 years. On which day did the majority of this movie take place? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of the man Stifler has a dance off with in "American Pie 3: The Wedding"? Hint


Question 10 of 10
10. What is Norrington promoted to at the start of "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Eddie Murphy has trouble with children in "Daddy Day Care". One of the children dresses as their favourite superhero. Who is this hero?

Answer: Flash

Eddie Murphy opens a day care centre with two of his friends. A rival day care centre tries to run Murphy's centre out of business by complaining to social services about the way it is run.
2. What is Peter Sanderson's profession in "Bringing Down the House"?

Answer: Lawyer

Steve Martin's character, Peter, wants to find love again and seeks a girlfriend on the internet. When he expects a young blond lawyer, a foul mouthed black woman turns up at his door, and changes his life forever.
3. Jim Carrey plays Bruce Almighty in a movie of the same name. When the movie starts, Bruce is a journalist and is reporting about a large ______.

Answer: Cookie

Bruce reports on a cookie for his television company. His rival journalist makes better reports than Bruce and gets promoted to anchorman. Bruce gets upset and seeks the help of God. God answers Bruce's cries for help, and gives him his powers.
4. What is the technical term for werewolves in the gothic movie "Underworld"?

Answer: Lycan

The Lycan and vampires have been fighting for many years. A young man called Michael is attacked by both sides and is in the middle of a war. Michael becomes a half-Lycan half-Vampire monster.
5. "Charlie's Angels 2" featured cameos from many stars. Which of these did NOT make a cameo in the movie?

Answer: Simon Cowell

Pink appeared at the motorbike race as the host, her song "Real Good Time" features as the music in this scene. Bruce Willis plays a character who quickly gets killed, and Ashley Olsen and her twin sister, Mary-Kate appear in a vision of the future.
6. "Finding Nemo" was 2003's animated blockbuster. It was an emotional tale of a father looking for his lost son. Nemo, a clownfish finds himself in a dentist's fishtank. What do the other fish in the tank call him as a nickname?

Answer: Sharkbait

Nemo escapes from the fishtank and just misses his father and his friend, Dory. Marlin, Nemo's father thinks Nemo is dead and goes home alone. Dory swims away from Marlin and meets Nemo. Dory gets captured by a net and Marlin has to trust Nemo in order to save her life. A heart warming story, it is worth a look.
7. Who is the only character in "Cabin Fever" not to catch the fatal disease?

Answer: Jeff

Jeff runs away in to the woods before the disease catches up with him. The Cabin Fever is a disease which spreads around the local forest and kills people over a short period of time.
8. The Creeper from "Jeepers Creepers 2" stalks and eats prey for 23 days before sleeping for another 23 years. On which day did the majority of this movie take place?

Answer: 23rd

The events of "Jeepers Creepers" happened a couple of days shy of its sequel. At the end of this movie, Jack Taggart takes the Creeper's shell and ties him up in a barn and gets ready to kill him 23 years later.
9. What is the name of the man Stifler has a dance off with in "American Pie 3: The Wedding"?

Answer: Bear

Jim wants to find a dressmaker for Michelle's dress so he goes to Chicago with Stifler, Kevin and Finch. Stifler dances with Bear and the dressmaker is so impressed by Stifler's moves that he agrees to make a dress.
10. What is Norrington promoted to at the start of "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl"?

Answer: Commodore

Norrington is William Turner's love rival in the movie. He proposes to Elizabeth Swann early in the movie, and she accepts his proposal later on. However, Elizabeth only accepts to save the lives of William and Jack Sparrow.
Source: Author Lagunathemoron

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us