Quiz about Runaway Bride I
Quiz about Runaway Bride I

'Runaway Bride' I Trivia Quiz


You need to be a fan of this movie or have watched many times. The quiz consist mostly of questions regarding little things in the movie, most you wouldn't catch. Good luck and enjoy. Let me know what you think.

A multiple-choice quiz by princess_tiger_1. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Runaway Bride

Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
53,026
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
3215
Last 3 plays: Guest 174 (5/10), Guest 66 (4/10), Guest 92 (0/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is the name of Ike's cat?

Answer: (One Word)
2. What song is playing when Maggie is punching and kicking her boxing bag, right after she finds out the article is not a joke? Hint

Hurts So Good
Bed Of Roses
Like A Virgin
Ready To Run

3. What paper does Ike work for before he gets fired?

Answer: (Two Words)
4. What kind of truck does Maggie drive? Hint

GMC
Chevy
Ford
Dodge

5. Maggie gives Ike an album that she supposedly found while cleaning out the attic and thought he might like to have it. Whose album is it?

Answer: (Two Words)
6. What is the name of the tavern where Maggie's father gets drunk? Hint

Hale's Last Stop Inn And Tavern
The Cold Feet Inn And Tavern
Greenwood , Hale's Inn And Tavern
Maggie's Rejected Grooms Inn And Tavern

7. What color are the flowers in Maggie's bouquet in her first attempt to marry Ike?

Answer: (One Word)
8. What brand of cat food does Ike feed his cat? Hint

9-Lives
Sheba
Friskies
Iams

9. What kind of flowers is Maggie carrying when she and Ike finally get married? Hint

red roses
wild flowers
white gardenias
pink carnations

10. How does Maggie actually like her eggs?

Answer: (One or Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of Ike's cat?

Answer: Italics

2. What song is playing when Maggie is punching and kicking her boxing bag, right after she finds out the article is not a joke?

Answer: Ready To Run

The Dixie Chicks sing it.
3. What paper does Ike work for before he gets fired?

Answer: USA Today

4. What kind of truck does Maggie drive?

Answer: Ford

5. Maggie gives Ike an album that she supposedly found while cleaning out the attic and thought he might like to have it. Whose album is it?

Answer: Miles Davis

6. What is the name of the tavern where Maggie's father gets drunk?

Answer: Greenwood , Hale's Inn And Tavern

You see the name after Maggie puts her father in the truck and leaves with Ike.
7. What color are the flowers in Maggie's bouquet in her first attempt to marry Ike?

Answer: yellow

8. What brand of cat food does Ike feed his cat?

Answer: Iams

He feeds his cat towards the end of the movie when Maggie shows up at his apartment in New York.
9. What kind of flowers is Maggie carrying when she and Ike finally get married?

Answer: wild flowers

A wedding out in the country on a hillside and no witnesses in your line of vision: that's what I call a perfect wedding.
10. How does Maggie actually like her eggs?

Answer: eggs benedict

She had no clue how she liked her eggs, she always ate them however the man she was with at the time ate them, after her almost wedding with Ike she tried a variety, until she found out which she liked best.
Source: Author princess_tiger_1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 26 2022 : Guest 174: 5/10
Dec 18 2022 : Guest 66: 4/10
Dec 04 2022 : Guest 92: 0/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Julia Roberts in 'Runaway Bride' Average
2. I Am the "Runaway Bride" Average
3. Runaway Bride Average
4. Runaway Bride Tough

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us