FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Russell Crowe CoStars
Quiz about Russell Crowe CoStars

Russell Crowe Co-Stars Trivia Quiz


Russell Crowe has starred opposite a wide variety of men and women co-stars. How well do you know them?

A multiple-choice quiz by micajah. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed A-D
  8. »
  9. Russell Crowe

Author
micajah
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
78,232
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
647
- -
Question 1 of 15
1. Which Russell co-star played a co-starring role opposite Antonio Banderas? Hint


Question 2 of 15
2. Which of Russell's co-star's daughter is rigged to explode? Hint


Question 3 of 15
3. Which Russell co-star was responsible for his first role in an American film? Hint


Question 4 of 15
4. What Russell co-star says he is going to be on the cover of 'Sports Illustrated? Hint


Question 5 of 15
5. Which Russell co-star appeared in her first film when she played opposite him? Hint


Question 6 of 15
6. Before which film was released, did Russell's co-star die when hit by a train? Hint


Question 7 of 15
7. Which of Russell's co-stars plays his friend in one of their movies together and an antagonist in their other? Hint


Question 8 of 15
8. Russell and which co-star got their big break with the same Hollywood film? Hint


Question 9 of 15
9. What did Russell do on film in his role as a lawman? Hint


Question 10 of 15
10. Which of Russell's co-stars does NOT kill Russell's character in their film together? Hint


Question 11 of 15
11. Which one of these co-stars did Russell NOT kiss during their film? Hint


Question 12 of 15
12. Of Russell's male co-stars which one did NOT have a conflict of some kind with him in their film? Hint


Question 13 of 15
13. What co-star did NOT physically attack Russell's character in their film or films together? Hint


Question 14 of 15
14. In which Russell movie did his co-stars NOT regard him as their 'leader'? Hint


Question 15 of 15
15. Which of Russell's co-stars was NOT in the cast of 'L.A. Confidential'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which Russell co-star played a co-starring role opposite Antonio Banderas?

Answer: Salma Hayek

Salma Hayek co-starred in the modern day western, 'Desperado', with Banderas.
2. Which of Russell's co-star's daughter is rigged to explode?

Answer: Kelly Lynch

Sid 6.7 threatens Kelly Lynch's daughter with a time bomb which Denzel Washington neutralizes in the film 'Virtuosity'.
3. Which Russell co-star was responsible for his first role in an American film?

Answer: Sharon Stone

Sharon Stone postponed filming of 'The Quick and The Dead' so Russell could be in the film.
4. What Russell co-star says he is going to be on the cover of 'Sports Illustrated?

Answer: Kevin Durand

Kevin Durand starred with Russell in 'Mystery, Alaska' and appeared with him on stage to rap. Scott Grimes also sang background on the same cd.
5. Which Russell co-star appeared in her first film when she played opposite him?

Answer: Jacqueline McKenzie

Jacqueline McKenzie's first film role was in the Australian film 'Romper Stomper'.
6. Before which film was released, did Russell's co-star die when hit by a train?

Answer: Romper Stomper

Daniel Pollack was tragically killed before the final cut of 'Romper Stomper' was released.
7. Which of Russell's co-stars plays his friend in one of their movies together and an antagonist in their other?

Answer: Daniel Pollack

Daniel Pollack plays Hando's friend in 'Romper Stomper' and a punk who starts a fight at the drive-in in 'Proof'.
8. Russell and which co-star got their big break with the same Hollywood film?

Answer: Guy Pearce

Russell and Guy Pearce, both actors well known in Australia, got their big break in Hollywood co-starring in 'L.A. Confidential'.
9. What did Russell do on film in his role as a lawman?

Answer: pulled a sled

John Biebe and the other members of the 'Mystery, Alaska' team pulled sleds to train for the big game.
10. Which of Russell's co-stars does NOT kill Russell's character in their film together?

Answer: Tomas Arana

Bridget Fonda's magic 'kills' Alex Ross (Russell's character) in 'Rough Magic' - but he is later 'revived' - again by magic. Phoenix stabs him and he dies of the wound in 'Gladiator', and Isomura shoots him and he dies of the wound in 'Heaven's Burning'.
11. Which one of these co-stars did Russell NOT kiss during their film?

Answer: Lolita Davidovich

Lolita Davidovich played the wife of the mayor in 'Mystery, Alaska'. She was not involved with Russell in the film.
12. Of Russell's male co-stars which one did NOT have a conflict of some kind with him in their film?

Answer: Leonardo diCaprio

Leonardo diCaprio plays a fellow gunfighter and the supplier of Cort's gun in 'The Quick and The Dead'. They never fight or argue.
13. What co-star did NOT physically attack Russell's character in their film or films together?

Answer: Hugo Weaving

Hugo Weaving was betrayed by Russell's character in 'Proof', but he did not physically attack him.
14. In which Russell movie did his co-stars NOT regard him as their 'leader'?

Answer: L.A. Confidential

15. Which of Russell's co-stars was NOT in the cast of 'L.A. Confidential'?

Answer: Jack Thompson

Jack Thompson co-starred in 'The Sum of Us'. He does not appear in 'L.A. Confidential'.
Source: Author micajah

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us