Quiz about Sandra Bullock CoStars
Quiz about Sandra Bullock CoStars

Sandra Bullock Co-Stars Trivia Quiz


The idea here is simple: I name the Sandra Bullock movie, you choose her co-star

A multiple-choice quiz by Ophelia78. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed A-D
  8. »
  9. Sandra Bullock

Author
Ophelia78
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
6,520
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
6957
Last 3 plays: Guest 84 (4/10), Guest 129 (7/10), Guest 82 (4/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Practical Magic' Hint

Drew Barrymore
Cameron Diaz
Nicole Kidman
Ben Affleck

2. 'Forces Of Nature' Hint

Matt Damon
Ben Affleck
Keanu Reeves
Liv Tyler

3. 'Hope Floats' Hint

Bill Pullman
Dennis Leary
Natalie Portman
Harry Connick Jr.

4. 'Two If By Sea' Hint

Brad Pitt
Chris O'Donnell
Denis Leary
Jason Patrick

5. 'Speed' Hint

Keanu Reeves
Tommy Lee Jones
Alec Baldwin
Denzel Washington

6. 'In Love And War' Hint

Chris O'Donnell
Nicole Kidman
Matthew McConaughey
Tom Hanks

7. 'A Time To Kill' Hint

Matthew McConaughey
Steve Buscemi
Hugh Grant
Jason Patrick

8. 'The Vanishing' Hint

William Baldwin
Meg Ryan
Goldie Hawn
Keifer Sutherland

9. '28 Days' Hint

Steve Buscemi
Winona Ryder
Nicole Kidman
Harry Connick Jr.

10. 'While You Were Sleeping' Hint

Tom Hanks
Meg Ryan
Bill Pullman
Kevin Spacey


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Practical Magic'

Answer: Nicole Kidman

2. 'Forces Of Nature'

Answer: Ben Affleck

3. 'Hope Floats'

Answer: Harry Connick Jr.

4. 'Two If By Sea'

Answer: Denis Leary

5. 'Speed'

Answer: Keanu Reeves

6. 'In Love And War'

Answer: Chris O'Donnell

7. 'A Time To Kill'

Answer: Matthew McConaughey

8. 'The Vanishing'

Answer: Keifer Sutherland

9. '28 Days'

Answer: Steve Buscemi

10. 'While You Were Sleeping'

Answer: Bill Pullman

Source: Author Ophelia78

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Miaow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 20 2022 : Guest 84: 4/10
Nov 15 2022 : Guest 129: 7/10
Nov 12 2022 : Guest 82: 4/10
Oct 23 2022 : Guest 113: 8/10
Oct 15 2022 : farmer33: 9/10
Oct 14 2022 : GoodwinPD: 10/10

Score Distribution

quiz
12/2/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us