FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Spiceworld
Quiz about Spiceworld

Spiceworld Trivia Quiz


This is a great movie about the Spice Girls! Enjoy my quiz!

A multiple-choice quiz by ginger67. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Spice World

Author
ginger67
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
141,880
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
13 / 20
Plays
4057
- -
Question 1 of 20
1. The song the Spice Girls were singing at the beginning of the movie was? Hint


Question 2 of 20
2. Mel B. was missing her boots. Who took them? Hint


Question 3 of 20
3. Clifford, the girls' manager, wore a ring on his left pinkie. What was on the ring? Hint


Question 4 of 20
4. Clifford's boss, The Chief, was shown a few times in the movie. Each time he was seen holding a different animal. Which animal did we NOT see him holding? Hint


Question 5 of 20
5. When the girls were practicing in the studio, what song were they singing? Hint


Question 6 of 20
6. Which two Spice Girls are seen playing chess? Hint


Question 7 of 20
7. The Spice Girls decided to have a little fun at their photo shoot. In fact they decided to dress up as one another! Who dressed as Emma? Hint


Question 8 of 20
8. What is written on the back of the Spice bus? Hint


Question 9 of 20
9. What was the name of the Spice Girls' pregnant friend? Hint


Question 10 of 20
10. The Spice Girls had a pregnant friend, what did she give birth to? Hint


Question 11 of 20
11. What was the dance teacher's name that taught at the dance camp? Hint


Question 12 of 20
12. What song were they dancing to at dance camp? Hint


Question 13 of 20
13. Who was the only Spice Girl that refused to do the obstacle course at dance camp? Hint


Question 14 of 20
14. The winners of a contest, two girls, got to meet the Spice Girls, and spend a day with them. The Spice Girls decided they would take them for a boat ride. Which Spice Girl fell out of the boat, when it took a sudden turn? Hint


Question 15 of 20
15. What song were they singing and dancing to on the boat? Hint


Question 16 of 20
16. What did Sporty say just before she walked off stage at the final rehearsal to Clifford? Hint


Question 17 of 20
17. The Spice Girls were thinking of the place where they used to go to and sing their songs for fun, have a cup of coffee and a bite to eat. What was this place called? Hint


Question 18 of 20
18. Sporty was sitting on a window ledge thinking of the place they used to go to, and the times they had spent there. What was she holding? Hint


Question 19 of 20
19. What song did the girls sing for Brian the owner of the place they used to go to? Hint


Question 20 of 20
20. What was the song they opened with at their concert? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jan 27 2024 : angostura: 20/20
Dec 28 2023 : Guest 24: 15/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The song the Spice Girls were singing at the beginning of the movie was?

Answer: Too Much

"Love is blind as far as the eye can see, deep and meaningless words to me. Easy lover, I need a friend, road to knowhere, twist and turns but will this never end..."
2. Mel B. was missing her boots. Who took them?

Answer: Geri

Geri clearly took them. When Mel B. found her boots they were on Geri's feet!
3. Clifford, the girls' manager, wore a ring on his left pinkie. What was on the ring?

Answer: a spade

It is a silver ring with a spade (like in a deck of cards).
4. Clifford's boss, The Chief, was shown a few times in the movie. Each time he was seen holding a different animal. Which animal did we NOT see him holding?

Answer: a puppy

The last time we saw him, he was feeding his pig a bottle of milk!
5. When the girls were practicing in the studio, what song were they singing?

Answer: Say You'll Be There

They were practicing for the big concert, seen at the end of the movie.
6. Which two Spice Girls are seen playing chess?

Answer: Geri and Mel B.

7. The Spice Girls decided to have a little fun at their photo shoot. In fact they decided to dress up as one another! Who dressed as Emma?

Answer: Victoria

Geri dressed as Melanie C., Melanie C. dressed as Victoria, Victoria dressed as Emma, Emma dressed as Melanie B., and Melanie B. dressed as Geri.
8. What is written on the back of the Spice bus?

Answer: 5 Girls

Their bus also has a big peace sign painted on the back.
9. What was the name of the Spice Girls' pregnant friend?

Answer: Nikola

10. The Spice Girls had a pregnant friend, what did she give birth to?

Answer: a girl

While the Spice Girls and Nikola were at the night club, Nikola's water broke. They drove her to the hospital and she gave birth to a beautiful baby girl.
11. What was the dance teacher's name that taught at the dance camp?

Answer: Mr. Step

Mr. Step didn't really dance very well.
12. What song were they dancing to at dance camp?

Answer: Never Give Up On The Good Times

13. Who was the only Spice Girl that refused to do the obstacle course at dance camp?

Answer: Posh

Posh was wearing a Gucci Army dress. The rest of the girls were in army uniforms. Posh also was wearing high heels, instead of army boots!
14. The winners of a contest, two girls, got to meet the Spice Girls, and spend a day with them. The Spice Girls decided they would take them for a boat ride. Which Spice Girl fell out of the boat, when it took a sudden turn?

Answer: Posh

Sporty jumped in after Posh to save her. Girl Power!
15. What song were they singing and dancing to on the boat?

Answer: My Boy Lollipop

16. What did Sporty say just before she walked off stage at the final rehearsal to Clifford?

Answer: "Emma!"

Clifford was making them work way too hard. At the final rehearsal, they each were very upset and went their own ways.
17. The Spice Girls were thinking of the place where they used to go to and sing their songs for fun, have a cup of coffee and a bite to eat. What was this place called?

Answer: Rendezvous

They each had the same idea which was to go visit Brian, the owner of Rendezvous. But it had closed down.
18. Sporty was sitting on a window ledge thinking of the place they used to go to, and the times they had spent there. What was she holding?

Answer: a soccer ball

She was in her soccer gear!
19. What song did the girls sing for Brian the owner of the place they used to go to?

Answer: Wannabe

They sang with ketchup bottles and salt and pepper shakers as microphones!
20. What was the song they opened with at their concert?

Answer: Spice Up Your Life

Source: Author ginger67

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. 'Spice World' Quotes Average
2. 'Spice World': The Movie Tough

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us