Quiz about Terminator Through the Years
Quiz about Terminator Through the Years

"Terminator" Through the Years Quiz


This quiz covers all three "Terminator" movies, so put on your bullet-proof vest, grab the nearest semi-automatic weapon, and run!

A multiple-choice quiz by laughinggirl. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Terminator

Author
laughinggirl
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
139,337
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
14 / 20
Plays
3442
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (16/20), Guest 94 (13/20), Guest 159 (14/20).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. We'll start off with the first "Terminator". How many Sarah Connors are killed before the Terminator finds the one he is searching for?

Answer: (one word: Number, either written out or numerically)
2. Where does Reese find pants to wear? Hint

He takes them from a bum.
He wears them through time.
He steals them from a department store.
He takes them from a police officer.

3. The first "Terminator" begins with Sarah preparing for something. What did Sarah intend to do that night? Hint

Go to work
Go to the movies
Go on a date
Hang out with her roommate

4. What did the little boy at the restaurant stick in Sarah's pocket as she was trying to serve the table? Hint

apple pie
ice cream
chocolate cake
mashed potatoes

5. What type of dog alerts Reese and Sarah to the Terminator at the motel? Hint

Black Lab
German Shepherd
Australian Blue Heeler
Rat Terrier

6. What kind of bar did Sarah hide out at, while waiting for the police? Hint

disco-tech
punk rock
country and western
strip club

7. Here's a question that involves the first two movies. Which of these phrases is used in both of the movies? Hint

"Hasta la vista."
"There is no fate but what we make."
"I'm back."
"Come with me if you want to live."

8. Let's move on into the future. In "Terminator Two: Judgement Day" there were two Terminators, the T-101 and the T-1000. From where does the T-101 get his clothes in "T2"? Hint

From a biker at a bar
From a guy off the streets
From a stripper in a strip club
From a police officer

9. What does Sarah carve into the picnic table in Mexico?

Answer: (Two Words)
10. When the T-1000 is searching the database in the police car, what does it list as John Connor's birthdate? Hint

January 20, 1985
March 30, 1985
February 28, 1985
December 1, 1984

11. Originally, Miles Dyson had both a son and a daughter in the film.

True
False

12. In Mexico, John called the Terminator ___ Bob. What relative did John say the Terminator was to him?

Answer: (One Word)
13. Was Doctor Silberman in all three movies?

Yes
No

14. Finally, the machines have the chance to gain the upper hand in "Terminator Three: Rise of the Machines". Of the two Terminators in "T3", which was the faster, stronger and smarter?

Answer: (One Word: Either TX or T101)
15. In which medical specialty was Kate employed? Hint

nursing
oncology
dentristry
veterinary

16. What was the name of Kate's fiance? Hint

Michael
Scott
James
Kirby

17. The T-X was sent back in time to kill Connor's Lieutenants. What were the names of the brother and sister she kills. Hint

Stephen and Samantha Miller
William and Elizabeth Anderson
Josef and Petra Russovich
Alan and Christine Stetson

18. Did the license plate on Kate's truck say "Pet Doc 1"?

Yes
No

19. Kate was significant to John's future. She was going to become his ___.

Answer: (One Word)
20. From where did John and Kate know each other? Hint

They went to high school together.
They had never met before now.
Their mothers were friends.
They were in junior high together.


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. We'll start off with the first "Terminator". How many Sarah Connors are killed before the Terminator finds the one he is searching for?

Answer: 2

The Terminator is using the phone book to kill every Sarah Connor listed, the one he wants is listed last.
2. Where does Reese find pants to wear?

Answer: He takes them from a bum.

Reese gets his pants from a bum and his coat and shoes from a department store. My question is, where did he get the shirt? It just seemed to appear.
3. The first "Terminator" begins with Sarah preparing for something. What did Sarah intend to do that night?

Answer: Go on a date

She was originally planning to go on a date, but got stood up. So, she decided to go to the movies, though she never made it.
4. What did the little boy at the restaurant stick in Sarah's pocket as she was trying to serve the table?

Answer: ice cream

Good thing she went on to become a great military leader, mother to a revolutionary, and cyborg-killer because she was a horrible waitress.
5. What type of dog alerts Reese and Sarah to the Terminator at the motel?

Answer: German Shepherd

We learn that dogs were used to detect the Terminators in the future.
6. What kind of bar did Sarah hide out at, while waiting for the police?

Answer: disco-tech

She rushed into a disco-tech bar, when she noticed Reese following her.
7. Here's a question that involves the first two movies. Which of these phrases is used in both of the movies?

Answer: "Come with me if you want to live."

This is kind of tricky, each of them were said in at least two of the 3 movies. "I'm back" was said in "T3". "Hasta la vista" was in both the second and the third. "There is no fate but what we make" was only said in the second and third movies, though John Connor said his dad told his mom this it was never actually said in the first movie. "Come with me if you want to live" was said by Reese in the first movie to Sarah; by the Terminator to Sarah in the second; and though John said a similar phrase in the third, he didn't actually say "Come with me if you want to live."
8. Let's move on into the future. In "Terminator Two: Judgement Day" there were two Terminators, the T-101 and the T-1000. From where does the T-101 get his clothes in "T2"?

Answer: From a biker at a bar

In the first movie, Arnold gets his clothes from a guy off the street, after he beats up the guy's two friends. In the second movie, he gets them from a biker in a bar. In the third movie, he gets them from a stripper at a ladies night strip club.
9. What does Sarah carve into the picnic table in Mexico?

Answer: No Fate

Later, John explains that his father told Sarah that there was "no fate but what we make." However, I don't know when he told her, since it was never said in the first movie.
10. When the T-1000 is searching the database in the police car, what does it list as John Connor's birthdate?

Answer: February 28, 1985

According to the movie, John is 10 at the start of this movie. Funny, he certainly looked to be 13.
11. Originally, Miles Dyson had both a son and a daughter in the film.

Answer: True

Before the editors cut her out, Dyson had a daughter. Early in the movie he mentions his children, his daughter just ended up on the cutting room floor.
12. In Mexico, John called the Terminator ___ Bob. What relative did John say the Terminator was to him?

Answer: uncle

John called the Terminator "Uncle Bob" when asked who he was.
13. Was Doctor Silberman in all three movies?

Answer: Yes

Earl Boen portrayed Dr. Peter Silberman in all three movies. He was also the voice of King Urmhet in the "Scorpion King".
14. Finally, the machines have the chance to gain the upper hand in "Terminator Three: Rise of the Machines". Of the two Terminators in "T3", which was the faster, stronger and smarter?

Answer: TX

T-101 explained to John that the T-X was faster, stronger, and smarter than he was and that they'd never be able to beat her.
15. In which medical specialty was Kate employed?

Answer: veterinary

Kate worked with a veterinarian, though it is never stated whether she is veterinarian or not.
16. What was the name of Kate's fiance?

Answer: Scott

Scott met a most unfortunate end at the hands of the T-X. Mark Famiglietti portrays Scott Peterson.
17. The T-X was sent back in time to kill Connor's Lieutenants. What were the names of the brother and sister she kills.

Answer: William and Elizabeth Anderson

When the machines couldn't locate Connor, they sent the T-X to kill his lieutenants. She managed to get three of them before running into John.
18. Did the license plate on Kate's truck say "Pet Doc 1"?

Answer: No

Actually, it was "pet doc 2".
19. Kate was significant to John's future. She was going to become his ___.

Answer: wife

Both John and Kate were very dismayed upon first hearing this. The Terminator didn't understand what the upset was about, after all she was "a healthy female of reproductive age."
20. From where did John and Kate know each other?

Answer: They were in junior high together.

They were in junior high together. On top of that, they made out in a friend's basement the day before "T2" took place.
Source: Author laughinggirl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 07 2023 : Guest 174: 16/20
Jan 27 2023 : Guest 94: 13/20
Jan 25 2023 : Guest 159: 14/20
Jan 21 2023 : Guest 209: 15/20
Jan 14 2023 : Guest 155: 17/20
Jan 11 2023 : Guest 161: 11/20
Jan 10 2023 : Guest 174: 15/20
Dec 28 2022 : Guest 12: 16/20
Dec 22 2022 : Guest 217: 12/20

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. 'Terminator' Movies Average
2. Girls and Monsters Average
3. "Terminator" Parts 1 and 2 Average

2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us