Quiz about Terminator Parts 1 and 2
Quiz about Terminator Parts 1 and 2

"Terminator" Parts 1 and 2 Trivia Quiz


This quiz is about "Terminator 1 and 2". It's 25 questions long!

A multiple-choice quiz by soccerchickz. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Terminator

Author
soccerchickz
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
133,748
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
16 / 25
Plays
5186
Last 3 plays: Guest 174 (22/25), Guest 212 (19/25), Guest 68 (16/25).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In "The Terminator", what year was the Terminator and Kyle from, before they came to 1984? Hint

2003
2023
2029
2160

2. In "The Terminator", what are the numbers writen on the first Sarah's home? Hint

14390
12543
13290
14239

3. In "The Terminator", what is the name of Sarah's roommate? Hint

Betty
Ginger
Laura
Nancy

4. In "The Terminator", what do they use in the future to detect Terminators? Hint

Cats
Birds
Dogs
Sensors

5. In "The Terminator", why didn't Kyle or the Terminator take any weapons from the future? Hint

Because they forgot
Because they lost them through time
Because they didn't have time
Because nothing dead can travel through time

6. In "The Terminator", how does Sarah kill the Terminator? Hint

She blows it up with a pipe bomb
She burns it
She crushes it in a hydraulic press
She pushes it in boiling lead

7. In "The Terminator", what's the name of the motel Kyle and Sarah stayed in over night? Hint

Kelly's Motel
Taka Motel
Tiki Motel
Palm Hotel

8. In "The Terminator", what color is the hairdryer in Sarah's bathroom?

Answer: (one word)
9. In "The Terminator", what color are Sarah's eyes? Hint

light blue
dark brown
light purple
green

10. In "The Terminator", how many police officers did the Terminator kill in the police station? Hint

20
14
9
17

11. In "Terminator 2", what color is John's backpack? Hint

Black
Red
Blue
Green

12. In "Terminator 2", what model number is the 'good' Terminator? Hint

101
113
102
202

13. In "Terminator 2", how old is Sarah?

Answer: (number only)
14. In "Terminator 2", what are the first words the Terminator says to Sarah in the mental hospital?

Hint

"Come with me if you want to live."
"Let's go."
"You will be terminated."
"Take my hand!"

15. In "Terminator 2", what is the middle name of Miles Dysan? Hint

Malcolm
Bennett
Jon
Victor

16. In "Terminator 2", what two parts of a Terminator is in the locker at Skynet? Hint

A chip and a leg
An eye and an arm
Two legs
A chip and an arm

17. In "Terminator 2", how much money does John withdraw from the bank machine? Hint

$100
$500
$300
$1000

18. In "Terminator 2", what is the name of John's dog? Hint

Max
Rover
Wolfie
King

19. In "Terminator 2", how many bones are in the human body according to Sarah? Hint

300
310
215
212

20. In "Terminator 2", how old is John in this movie? Hint

8
20
10
5

21. In "Terminator 2", what color is John's shirt? Hint

Red
Black
Green
White

22. In "Terminator 2", what is the name of Miles' son? Hint

D'mitri
Todd
Danny
Jimmy

23. In "Terminator 2", what does Sarah carve into the bench? Hint

No Fate
No Freedom
No Futur
No Life

24. In "Terminator 2", what color was the liquid in the needle Sarah had against Dr. Silverman's neck? Hint

Blue
Purple
White
Black

25. In "Terminator 2", what does it say on John's shirt? Hint

Public Stalker
I hate school
Public Enemy
Buzz Off


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "The Terminator", what year was the Terminator and Kyle from, before they came to 1984?

Answer: 2029

At the beginning of the movie, you see a war and the date is under it.
2. In "The Terminator", what are the numbers writen on the first Sarah's home?

Answer: 14239

Look closely!
3. In "The Terminator", what is the name of Sarah's roommate?

Answer: Ginger

Sarah says this in the movie, "Ginger, Matt is on the phone!"
4. In "The Terminator", what do they use in the future to detect Terminators?

Answer: Dogs

You see clips of the future when there are dogs barking to detect them. Also Kyle tells Sarah later on.
5. In "The Terminator", why didn't Kyle or the Terminator take any weapons from the future?

Answer: Because nothing dead can travel through time

In the police station, Kyle tells Dr. Silverman that nothing dead can travel through time. That's why they were naked at the beginning!
6. In "The Terminator", how does Sarah kill the Terminator?

Answer: She crushes it in a hydraulic press

At the end of the movie, you see Sarah crush it with the Hydraulic Press.
7. In "The Terminator", what's the name of the motel Kyle and Sarah stayed in over night?

Answer: Tiki Motel

When Sarah and Kyle step off the bus, you see a sign that says "Tiki Motel."
8. In "The Terminator", what color is the hairdryer in Sarah's bathroom?

Answer: orange

You see Sarah drying her hair during the part where Sarah and Ginger are getting ready to go out.
9. In "The Terminator", what color are Sarah's eyes?

Answer: light blue

Look closely! You can tell they are light brown from an angle.
10. In "The Terminator", how many police officers did the Terminator kill in the police station?

Answer: 17

You can count them, or if you saw the second movie, one of the officers says that the Terminator killed 17 police officers that night.
11. In "Terminator 2", what color is John's backpack?

Answer: Blue

John always wears his backpack in the movie.
12. In "Terminator 2", what model number is the 'good' Terminator?

Answer: 101

When John first meets the Terminator, the Terminator tells John his identity.
13. In "Terminator 2", how old is Sarah?

Answer: 29

Dr. Silverman says this in the movie.
14. In "Terminator 2", what are the first words the Terminator says to Sarah in the mental hospital?

Answer: "Come with me if you want to live."

The Terminator puts out his hand and says this. Sarah doesn't believe him at first but John tells her "it's all right!"
15. In "Terminator 2", what is the middle name of Miles Dysan?

Answer: Bennett

Miles is the owner of Skynet. He is supposedly the one who caused the fight against the Terminators. The Terminator tells this to Sarah in the car along with detailed files all about Miles.
16. In "Terminator 2", what two parts of a Terminator is in the locker at Skynet?

Answer: A chip and an arm

These were collected from the first Terminator that was crushed in the hydraulic press.
17. In "Terminator 2", how much money does John withdraw from the bank machine?

Answer: $300

John says $300 dollars when he withdraws it.
18. In "Terminator 2", what is the name of John's dog?

Answer: Max

When John phones home, the Terminator asks John "what's the dog's name?" John says his name is Max.
19. In "Terminator 2", how many bones are in the human body according to Sarah?

Answer: 215

Dr. Silverman, "You broke my arm!" Sarah, "There's 215 bones in the human body!" This part of the movie was when she was in the mental hospital.
20. In "Terminator 2", how old is John in this movie?

Answer: 10

At the beginning of the movie, the T-1000 stole a cop uniform and cop car. He then searches for John on the computer and it says that he is 10.
21. In "Terminator 2", what color is John's shirt?

Answer: Black

During the whole movie, John wears a black shirt under his green jacket.
22. In "Terminator 2", what is the name of Miles' son?

Answer: Danny

While Miles is getting attacked by Sarah, Miles tells Danny to run.
23. In "Terminator 2", what does Sarah carve into the bench?

Answer: No Fate

The camera zooms in on the writing.
24. In "Terminator 2", what color was the liquid in the needle Sarah had against Dr. Silverman's neck?

Answer: Blue

It's detergent so the liquid in the needle is blue.
25. In "Terminator 2", what does it say on John's shirt?

Answer: Public Enemy

During some parts of the movie, John turns a certain way and you can clearly point out what it says on his shirt.
Source: Author soccerchickz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 07 2023 : Guest 174: 22/25
Feb 07 2023 : Guest 212: 19/25
Feb 02 2023 : Guest 68: 16/25
Jan 30 2023 : Guest 172: 18/25
Jan 27 2023 : Guest 94: 15/25
Jan 25 2023 : Guest 159: 13/25
Jan 20 2023 : Guest 51: 6/25
Jan 20 2023 : TERRYROYHURST: 5/25
Jan 17 2023 : jazh2: 20/25

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. "Terminator" Through the Years Average
2. 'Terminator' Movies Average
3. Girls and Monsters Average

2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us