FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Legend of Bagger Vance
Quiz about The Legend of Bagger Vance

The Legend of Bagger Vance Trivia Quiz


I saw 'The Legend of Bagger Vance'. I really went to see Will, but the movie was pretty good. Anything with Will in it is good enough for me. If you like golf, Will Smith, or Matt Damon check out this movie.

A multiple-choice quiz by equinom. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. La - Lh Movies

Author
equinom
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
21,510
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
676
- -
Question 1 of 10
1. What actor portrayed Bagger Vance? Hint


Question 2 of 10
2. Who played Captain Junuh? Hint


Question 3 of 10
3. Where is the setting? Hint


Question 4 of 10
4. Who is the narrator? Hint


Question 5 of 10
5. What did Junuh and Adele like about each other? Hint


Question 6 of 10
6. What did Junuh do for his city? Hint


Question 7 of 10
7. What did Bagger say about golf? Hint


Question 8 of 10
8. What kind of swing did Bagger say that everyone has? Hint


Question 9 of 10
9. Why did Junuh go crazy? Hint


Question 10 of 10
10. What did Adele's dad do? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What actor portrayed Bagger Vance?

Answer: Will Smith

2. Who played Captain Junuh?

Answer: Matt Damon

3. Where is the setting?

Answer: Savannah, GA

4. Who is the narrator?

Answer: Hardy Grieves

5. What did Junuh and Adele like about each other?

Answer: dancing

6. What did Junuh do for his city?

Answer: tied the tournament

7. What did Bagger say about golf?

Answer: the game is meant to be played not won

8. What kind of swing did Bagger say that everyone has?

Answer: authentic

9. Why did Junuh go crazy?

Answer: war

10. What did Adele's dad do?

Answer: committed suicide

Source: Author equinom

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us