FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
La  Lh Movies Quizzes, Trivia and Puzzles
La  Lh Movies Quizzes, Trivia

La - Lh Movies Trivia

La - Lh Movies Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L

Fun Trivia
40 quizzes and 410 trivia questions.
1.
  Classic Hitchcock 'The Lady Vanishes'    
Multiple Choice
 10 Qns
This is, in my opinion, Hitchcock's best work ever!
Average, 10 Qns, amandasparadox, Jan 28 18
Average
amandasparadox
Jan 28 18
497 plays
2.
  The Last Emperor    
Multiple Choice
 10 Qns
Bernardo Bertolucci's "The Last Emperor" won nine Academy Awards, including Best Picture. Find out how much you remember about the tragic life of China's last emperor.
Average, 10 Qns, AlonsoKing, Feb 10 17
Average
AlonsoKing
1628 plays
3.
  "La Bamba" - The Movie   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
February 3, 1959 was a very sad day in rock and roll history. How much do you know about this movie about Ritchie Valens?
Average, 10 Qns, Bttrfly361, Aug 08 13
Average
Bttrfly361
2311 plays
4.
  The Last King of Scotland   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"The Last King of Scotland" is a film based on the same named novel by Giles Foden. It is a semi-fictional account of the rise of Ugandan dictator Idi Amin, as told by a Scottish doctor who worked for Amin.
Average, 10 Qns, darthdragon, Dec 08 07
Average
darthdragon
630 plays
5.
  Last Holiday   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the 2006 movie called "Last Holiday". This movie stars Queen Latifah as an uptight cook, until her life drastically changes.
Average, 10 Qns, quizking92, Jul 04 07
Average
quizking92
1085 plays
6.
  A Letter to Three Wives   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
With its biting humor and clever dialogue, 1949's 'A Letter to Three Lives' is a relatively uncelebrated classic. This quiz is meant to give this high quality film some needed attention. Enjoy!
Average, 10 Qns, thejazzkickazz, Mar 14 06
Average
thejazzkickazz gold member
536 plays
7.
  The Lego Movie    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will cover "The Lego Movie", released in the United States in early 2014. This quiz contains some spoilers. Have fun!
Average, 10 Qns, triviaking162, Sep 15 17
Average
triviaking162
Sep 15 17
540 plays
8.
  Letters From Iwo Jima   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on one of the best movies released in 2006, which I enjoyed very much for its vivid depiction of the soldiers' life during the Battle of Iwo Jima from the Japanese perspective.
Average, 10 Qns, juliaakamumu, Aug 17 07
Average
juliaakamumu
447 plays
9.
  The Last Temptation of Christ   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"The Last Temptation of Christ" was a very controversial film. Those who viewed the film might find this quiz interesting.
Average, 10 Qns, medvedok, Jul 08 21
Average
medvedok
Jul 08 21
348 plays
10.
  Lady Bird    
Multiple Choice
 10 Qns
My quiz about this very good coming-of-age indie film from 2017.
Average, 10 Qns, ftsma, Jan 01 18
Average
ftsma
Jan 01 18
347 plays
trivia question Quick Question
Near the middle of "The Last Picture Show", Sonny and Duane decide to go on a road trip. Where do they drive to?

From Quiz "The Last Picture Show"




11.
  "Les Miserables" (2012)    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the 2012 movie of the classic story "Les Miserables" staring Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, and Amanda Seyfried. I hope you enjoy!
Average, 10 Qns, jackosborn18, Apr 12 19
Average
jackosborn18
Apr 12 19
376 plays
12.
  The Last Boy Scout    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the 1991 Warner Bros. film.
Average, 10 Qns, him81, Feb 11 05
Average
him81
958 plays
13.
  The Last Dragon    
Multiple Choice
 10 Qns
This is the first ever "Last Dragon" quiz.
Average, 10 Qns, BCShy, Feb 11 05
Average
BCShy
798 plays
14.
  The Last Picture Show    
Multiple Choice
 10 Qns
"The Last Picture Show", Peter Bogdanovich's first major film, is a nostalgic look at small town America in the 1950s. How much do you recall about this classic film? Warning: Spoilers.
Average, 10 Qns, parrotman2006, Aug 16 14
Average
parrotman2006 gold member
183 plays
15.
  The Last Kiss    
Multiple Choice
 10 Qns
I searched FT, but couldn't find any quizzes on the 2006 movie "The Last Kiss", so I thought I'd write one myself! I hope you enjoy.
Tough, 10 Qns, ClarkyB, Sep 22 20
Tough
ClarkyB
Sep 22 20
101 plays
16.
  The Last Song    
Multiple Choice
 10 Qns
"The Last Song" is a great movie staring Miley Cyrus.
Average, 10 Qns, sazntor2011, Aug 14 11
Average
sazntor2011
370 plays
17.
  Leap Year    
Multiple Choice
 10 Qns
"Leap Year", is a delightful romantic comedy and one of my favourite movies.
Average, 10 Qns, ballykissangel, Sep 04 18
Average
ballykissangel
Sep 04 18
312 plays
18.
  The Last Mimzy   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Directed by Robert Shaye, this 2007 movie is taglined, "The future is trying to tell us something."
Average, 10 Qns, myrab51, Jun 27 07
Average
myrab51
388 plays
19.
  The Lady Eve    
Multiple Choice
 10 Qns
This classic screwball comedy features reptiles, con artists, several pratfalls and many of Preston Sturges' stock company of players. Enjoy!
Average, 10 Qns, aerodrome, Dec 15 10
Average
aerodrome
210 plays
20.
  Leprechaun    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is lovingly dedicated to the "Leprechaun" saga.
Average, 10 Qns, dishmunky, Feb 11 05
Average
dishmunky
937 plays
21.
  Le Mans    
Multiple Choice
 10 Qns
"Le Mans" is a 1971 film directed by Lee H. Katzin. It includes real footage from the actual running of the race in 1970. Here are some basic questions - watch for hints.
Average, 10 Qns, mike32768, Oct 07 08
Average
mike32768 gold member
256 plays
22.
  "Lady Vengeance" - Part 3    
Multiple Choice
 10 Qns
This is the third of a four-part quiz on the film "Lady Vengeance", also known as "Sympathy for Lady Vengeance", by Korean director Park Chan-Wook.
Average, 10 Qns, Lazellia, Nov 16 10
Average
Lazellia
139 plays
23.
  Lady Sings the Blues    
Multiple Choice
 10 Qns
Movie about the extraordinary life of jazz singer Billie Holiday.
Average, 10 Qns, klbelly, Feb 17 14
Average
klbelly
333 plays
24.
  Welcome to the "Land of the Dead"    
Multiple Choice
 10 Qns
In this 2005 horror flick, "Land of the Dead", a catastrophe has already infected much of the population. This movie shows what happens after that catastrophe, and how the living manage to survive the undead.
Average, 10 Qns, skyrunner84, Jan 19 11
Average
skyrunner84
181 plays
25.
  Ladder 49    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will test your knowledge on fire action packed movie "Ladder 49".
Average, 10 Qns, writergirl110, Feb 10 14
Average
writergirl110
170 plays
26.
  The Last Seduction    
Multiple Choice
 10 Qns
Linda Fiorentino plays Bridget, the femme fatale in John Dahl's "The Last Seduction". Bridget takes you on a tour of her adventures. Come along and help her with details. Spoiler alert in place!
Average, 10 Qns, oscarguy, Feb 11 05
Average
oscarguy
270 plays
27.
  Leon    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the film 'Leon' as it was called in England. In America and other places it was known as 'The Professional'.
Average, 10 Qns, alpen, Feb 11 05
Average
alpen
1034 plays
28.
  'The Legend Of Zorro' - The Ultimate    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is based on the fantastic sequel to 'The Mask of Zorro'. All you need to do is answer the questions and have fun! So take out your mask and cape, and good luck!
Average, 10 Qns, ilovepuppies, Aug 17 07
Average
ilovepuppies
407 plays
29.
  The Legend of Bagger Vance    
Multiple Choice
 10 Qns
I saw 'The Legend of Bagger Vance'. I really went to see Will, but the movie was pretty good. Anything with Will in it is good enough for me. If you like golf, Will Smith, or Matt Damon check out this movie.
Easier, 10 Qns, equinom, Feb 11 05
Easier
equinom
676 plays
30.
  Let The Right One In    
Multiple Choice
 10 Qns
This was the most unusual vampire story of two young people who met in a playground at night. Their relationship eventually blossomed and an innocent and tender love story unfolded.
Average, 10 Qns, TheRambler, Jan 01 12
Average
TheRambler
226 plays
31.
  "Last Vegas", Part 1    
Multiple Choice
 15 Qns
Newer movies for the baby boomer generation are few and far between. "Last Vegas" stars Michael Douglas, Robert DeNiro, Morgan Freeman and Kevin Kline and how their lives have changed from childhood to their golden years. Part 1 of 2 parts.
Difficult, 15 Qns, doogie52, Jan 23 16
Difficult
doogie52
140 plays
32.
  "Lady Vengeance" - Part 4    
Multiple Choice
 15 Qns
This is the fourth and final part of a four-part quiz on the film "Lady Vengeance", also known as "Sympathy for Lady Vengeance", by Korean director Park Chan-Wook.
Average, 15 Qns, Lazellia, Nov 17 10
Average
Lazellia
164 plays
33.
  Lawless    
Multiple Choice
 10 Qns
These are quotes from the movie "Lawless"! How much do you remember?
Average, 10 Qns, dubya64, Oct 26 17
Average
dubya64
Oct 26 17
88 plays
34.
  "Lady Vengeance" - Part 1    
Multiple Choice
 10 Qns
This is the first of a four-part quiz on the film "Lady Vengeance", also known as "Sympathy for Lady Vengeance", by Korean director Park Chan-Wook.
Average, 10 Qns, Lazellia, Nov 13 10
Average
Lazellia
156 plays
35.
  "Lady Vengeance" - Part 2    
Multiple Choice
 10 Qns
This is the second of a four-part quiz on the film "Lady Vengeance", also known as "Sympathy for Lady Vengeance", by Korean director Park Chan-Wook.
Average, 10 Qns, Lazellia, Nov 15 10
Average
Lazellia
171 plays
36.
  Let It Ride    
Multiple Choice
 10 Qns
The first "Let It Ride" quiz! Richard Dreyfuss has a very good day at the race track.
Average, 10 Qns, anniegoolihy, Apr 28 18
Average
anniegoolihy
Apr 28 18
273 plays
37.
  The Lazarus Project    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a good movie starring Paul Walker.
Tough, 10 Qns, iron_legend, Mar 14 09
Tough
iron_legend
171 plays
38.
  The Last House On The Left (2009)    
Multiple Choice
 10 Qns
I decided to make a quiz based on the 2009 version of "The Last House On The Left".
Average, 10 Qns, carlyp, Feb 05 14
Average
carlyp gold member
187 plays
39.
  "Last Vegas", Part 2    
Multiple Choice
 10 Qns
This is the second part of my quiz on the film "Last Vegas". For your enjoyment, please play part 1 first if you haven't already done so. The questions follow the movie's sequence.
Tough, 10 Qns, doogie52, Apr 07 16
Tough
doogie52
95 plays
40.
  The Legend of Boggy Creek    
Multiple Choice
 10 Qns
This movie was a cheesy documentary from the 1970s, but if you're into Bigfoot and unexplained mysteries then you've probably seen it. This movie is considered a horror movie but it wasn't that scary. How much do you remember?
Average, 10 Qns, moesjr, Feb 11 05
Average
moesjr
200 plays

La - Lh Movies Trivia Questions

1. What does Jenna say that she and Michael are "getting" whilst they are having dinner at Jenna's parents' house right at the start of the movie?

From Quiz
The Last Kiss

Answer: A baby

Jenna says "We have something to tell you", to which her mother, Anna, knowingly says "You're getting", expecting Jenna to complete her sentence with the word "married". However instead Jenna says "a baby"! Clearly Jenna's parents were expecting them to do the more "traditional" thing of getting married first, however they celebrate the news with some champagne (water for Jenna!) anyway.

2. What is Lady Bird's real first name?

From Quiz Lady Bird

Answer: Christine

Her real name was Christine McPherson, and she was played by Irish-American actress Saoirse Ronan. She chose to go by the name "Lady Bird" for reasons that were never explained. However, by the time she went off to college, she chose to return to her given name. As for the other names, Julianne was the name of her best friend at school, and the other two names were not used.

3. "The course of your life it is changing. You don't even see it." Who says this quip to a threatening character?

From Quiz Lawless

Answer: Forrest Bondurant

During the first delivery of moonshine in the film, we see Forrest Bondurant and his older brother Howard taking the moonshine in while the youngest brother Jack stays with the car. A man approaches Jack with a knife, scaring him. However his brothers comes out at the perfect time. Forrest takes hold of the situation, and says this before making the man who threatened Jack pay for what he did.

4. Growing up, the four friends gave themselves a group moniker during a fight in the neighborhood liquor store. It stuck and they referred to themselves as such for more than 60 years. What was it?

From Quiz "Last Vegas", Part 1

Answer: The Flatbush Four

Our four protagonists met when they were all about eight years old in the borough of Brooklyn, Kings County, New York City. They formed a fast friendship that has lasted for 60 years.

5. The movie starts in 1950, in a train station near the Russian-Chinese border. War criminals are transferred to the detention centre of Lushun. One of the prisoners is Aisin-Gioro Pu Yi, former emperor of China. What is Pu Yi trying to do there?

From Quiz The Last Emperor

Answer: He tries to commit suicide.

Pu Yi locks himself up in a restroom and slits his wrists. He is rescued by the governor of the detention centre. The movie then flashes back to Peking in 1908, when Pu Yi was brought to the Forbidden City to be crowned emperor of China, aged only three.

6. What state does almost all of "The Last Picture Show" take place in?

From Quiz The Last Picture Show

Answer: Texas

The film takes place in Anarene, Texas. It is roughly 150 miles northwest of the Dallas-Fort Worth area. Anarene is a small town, population 1131 (at least in 1952). There is an actual Anarene, about 8 miles south of Archer City. Much of the film was shot in Archer City, Texas, which is fitting, as it was he hometown of author Larry McMurtry and the basis for the novel. Several members of the cast said that the people in the town were actually upset about the way McMurtry had portrayed them, so they weren't very enthusiastic about the film. There is a brief part of the film set in Oklahoma, where Sonny and Jacy run off to get married. At the high school graduation, students sing the state song of Texas. In the novel, the name of the town is Thalia.

7. What crime did Jean Valjean commit that condemmed him to slavery?

From Quiz "Les Miserables" (2012)

Answer: He stole a loaf of bread

Jean Valjean stole a loaf of bread to feed his sister's child when money was scarce. He works many years of hard labor to pay for his crime.

8. What is the first name of the movie's protagonist?

From Quiz The Lego Movie

Answer: Emmet

Emmet is an ordinary Lego construction worker and is played by Chris Pratt in the movie. Pratt previously acted in films like "Zero Dark Thirty" (2012), "Moneyball" (2011), and "Her" (2013). He also played the part of Andy in the NBC comedy "Parks and Recreation".

9. When Jack gets the firehouse and talks with the chief, where is he assigned to?

From Quiz Ladder 49

Answer: The engine

There are only two companies at this firehouse. One is Truck 49 which are the firemen who rescue people and the other is Engine 33. He is assigned to Engine 33 which means he works the pipe. He is run of the men who deals with putting out the fires with the hose.

10. Who played Mari, one of the victims in the film?

From Quiz The Last House On The Left (2009)

Answer: Sara Paxton

Sara Paxton was born on April 25, 1988 in Woodland Hills, California. Her other movies include "Aquamarine", "Return to Halloweentown", and "Sydney White". She also starred on the television show "Darcy's Wildlife".

11. Oskar was a lonely boy, who lived with his mother in an apartment block. One night, he met a girl called Eli who had moved into the apartment next to his. Oskar noticed something odd about her. What was it?

From Quiz Let The Right One In

Answer: She had a strange odour.

Eli smelled a bit funny because she was actually a 200 year old vampire. Oskar was trying to master his Rubik's Cube and Eli, who had never seen one before, was able to solve it.

12. What instrument did Ronnie stop playing?

From Quiz The Last Song

Answer: Piano

Ronnie stopped playing when her father left but she started playing again when she visited him in Georgia. Ronnie Miller was 18 when she visited her father after three years of not seeing him after her parents' divorce.

13. The movie opens with Anna Brady and her boyfriend applying to be accepted into a prestigious apartment building in Boston. They should be shoe-ins as they both have good jobs and make lots of money. What is her boyfriend's profession?

From Quiz Leap Year

Answer: Cardiologist

Dr. Jeremy Sloan is a busy cardiologist. He is interrupted twice during their anniversary dinner and ends up leaving to go into the hospital.

14. While Lee Geum-Ja has Mr Baek held hostage, she makes a couple of attempts to kill him, before settling on shooting him non-fatally. Where does she shoot him?

From Quiz "Lady Vengeance" - Part 4

Answer: Feet

Lee Geum-Ja originally plans to kill Mr Baek, but while trying to do this she learns that Won-Mo was not his only victim, and changes her plans so she can allow the parents of the murdered children to confront him. Before leaving to gather evidence, she shoots Mr Baek through both of his feet, possibly to make it even more difficult for him to escape.

15. In which English-speaking country has Lee Geum-Ja's daughter been adopted?

From Quiz "Lady Vengeance" - Part 3

Answer: Australia

Lee Geum-Ja's daughter Yeh-Nee was adopted by an Australian couple, and her name was changed to Jenny. Lee Geum-Ja had no choice in the adoption, as she was in prison and Mr Baek had Yeh-Nee. Lee Geum-Ja desperately wants to meet her daughter and try to make amends before completing her plan.

16. One of Lee Geum-Ja's fellow inmates is known as The Witch, and is in prison for the murder of her husband and his mistress. What did she then do?

From Quiz "Lady Vengeance" - Part 2

Answer: She ate the bodies.

The Witch is seen barbecuing and eating the remains of her husband and his lover, just before she is arrested. In prison, she is the most feared of the inmates, and bullies a lot of the quieter, weaker women.

17. At the beginning of the film, when Lee Geum-Ja is released from prison, a preacher is waiting for her with a group from his church. What is unusual about their clothing?

From Quiz "Lady Vengeance" - Part 1

Answer: They are wearing Santa outfits.

For some reason, the church group are all wearing Santa outfits and playing musical instruments, with the exception of the preacher. They are waiting for Lee Geum-Ja, who has become something of a protege to the preacher during her time in prison, in order to give her the traditional gift of tofu - a pure white food, ingested upon leaving prison as a symbol of the new, pure life the inmate is to begin. Lee Geum-Ja refuses the gift, knocking it out of the preacher's hands, and shocking the whole group.

18. In the first part of this film, the zombies are fascinated by fireworks repeatedly shot into the sky. What is the name that the characters give to these fireworks?

From Quiz Welcome to the "Land of the Dead"

Answer: sky flowers

After a period of time, the zombies realize that the fireworks (or sky flowers as they are called) are used as a means of distraction. The undead eventually stop paying attention to them.

19. Who has the first lines in the movie?

From Quiz The Lazarus Project

Answer: Katie

Katie is Ben's daughter and both are sitting on the sofa coloring. She asks her dad "What's the greatest thing you ever saw"? He says that it was a Jay Bird.

20. What actress played Billie Holiday?

From Quiz Lady Sings the Blues

Answer: Diana Ross

Diana Ross, lead singer of The Supremes, also acted in "Mahogany" and "The Wiz". She was nominted for an Academy Award for "Lady Sings the Blues", but did not win. Diana is known as a real diva.

21. Michael Delaney was the lead character in the movie, "Le Mans". Which rebellious actor starred as Delaney?

From Quiz Le Mans

Answer: Steve McQueen

Steve McQueen was qualified to drive these powerful cars in actual races and had teamed with fellow celebrity Peter Revson in the actual 1970 running of the "12 Hours of Sebring". They drove to a first place finish in their division, missing an overall win by only 23 seconds, to Mario Andretti and his team. The car they had used at Sebring performed in the 1970 Le Mans race, acting this time as camera car. It actually finished ninth, though it was out of the official standings due to the time and mileage lost for all the camera reel changes. In fact, McQueen had planned to enter the 1970 running of Le Mans, in the #26 car with Jackie Stewart, but McQueen, reportedly, was unable to get insurance. Garner was in the 1966 movie, "Grand Prix", Paul Newman starred in 1969's lesser-known "Winning". Burt Reynolds is known, in part, for the more light-hearted car-oriented film series, "Cannonball Run" and "Smokey and the Bandit".

22. Who played the role of Jesus in "The Last Temptation of Christ"?

From Quiz The Last Temptation of Christ

Answer: Willem Dafoe

Willem Dafoe was offered the role after Aidan Quinn had to decline the role. Scorsese spoke to Robert Deniro about playing Christ, but he declined. James Caviezel portrayed Christ in "The Passion of the Christ". Luca Lionello played Judas in "The Passion of the Christ". Willem Dafoe is a versatile actor who has established his own experimental theater, The Wooster Group. He has many films to his credit, and he has received two best actor Academy Award nominations, for "Platoon," and "Shadow of the Vampire".

23. The main character of Idi Amin is played by what multi award winning and internationally renown actor?

From Quiz The Last King of Scotland

Answer: Forest Whitaker

Forest Whitaker has an impressive film resume including "Platoon", "The Color of Money", "Good Morning Vietnam" and "The Crying Game". His role here as Idi Amin won him his first Oscar for Best Actor as well as awards from the Golden Globes, the Screen Actors Guild and a BAFTA. Idi Amin came to power in the 1970s, replacing former President Milton Obote in a military coup. This came after Obote demoted Amin from commander of all the armed forces and took over full authority of the military for himself. Fearing imprisonment on charges of misappropriation of funds, Amin acted in a preemptive manner and arrested Obote on charges of corruption.

24. Who directed "Letters From Iwo Jima"?

From Quiz Letters From Iwo Jima

Answer: Clint Eastwood

Clint Eastwood is a well-known actor, director and producer. He directed such movies as "Million Dollar Baby" for which he received the Oscar and the Golden Globe. His other works include the "Mystic River", "Unforgiven" and "A Perfect World". Eastwood directed "Letters From Iwo Jima" together with "Flags of Our Fathers". Both films depict the Battle of Iwo Jima. However "Letters From Iwo Jima" shows it from the Japanese perspective, while "Flags of Our Fathers" from American. For his "Letters From Iwo Jima" Clint Eastwood received the Best Director San Diego Film Critics award and was nominated for an Oscar.

25. Who plays Georgia Byrd in "Last Holiday"?

From Quiz Last Holiday

Answer: Queen Latifah

In "Last Holiday", Georgia Byrd is described as a timid, shy and self-conscious woman who has a passion for cooking. Georgia loves cooking, but never eats any of her fantastic meals and always gives them to her neighbor and his grandfather. When she is diagnosed with a fatal disease, her total personality changes and she becomes a new woman.

26. This movie is loosely based on which written story?

From Quiz The Last Mimzy

Answer: Mimsy Were the Borogoves

It was written by Lewis Padgett, under the pseudonym Henry Kuttner and his wife Catherine Lucille Moore. It is also included in a collection of short stories called, "The Best of Henry Kuttner". Note the spelling difference. The book spelling is Mimsy, where as the movie version has been changed.

27. Who plays Charles Pike?

From Quiz The Lady Eve

Answer: Henry Fonda

Fonda's mix of naivete and smugness as Charles is some of the best work of his career. He would play a similar character two years later in "The Magnificent Dope". The other actors all starred in Sturges films - McCrea in "Sullivan's Travels", Bracken in "The Miracle of Morgan's Creek" and "Hail the Conquering Hero", and Donlevy in "The Great McGinty". All are wonderful movies and worth seeing.

28. Which notable director both directed and wrote the screenplay for 'A Letter to Three Wives'?

From Quiz A Letter to Three Wives

Answer: Joseph L. Mankiewicz

Mankiewicz won two Oscars for his work on this film, one for Best Director and one for Best Writing. The film was also nominated for Best Picture, but failed to win.

29. Who was Alejandro's enemy in this film?

From Quiz 'The Legend Of Zorro' - The Ultimate

Answer: Count Armand

Alejandro hated Armand, as he was going out with Elena after his divorce. However, Alejandro found out that the US government blackmailed Elena to divorce him, in order to find out what Armand was getting up to.

30. On what day of the week do the races take place?

From Quiz Let It Ride

Answer: Saturday

The trainer says to the business man in Looney's cab, "The only way this horse can lose on Saturday is if she gets struck by lightning at the starting gate."

This is category 13080
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.