FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Last Boy Scout
Quiz about The Last Boy Scout

The Last Boy Scout Trivia Quiz


This is a quiz on the 1991 Warner Bros. film.

A multiple-choice quiz by him81. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. La - Lh Movies

Author
him81
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
180,894
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
958
- -
Question 1 of 10
1. Who are the two main actors in this movie? Hint


Question 2 of 10
2. The two main chracters are Jimmy Dix and Joe _________. Hint


Question 3 of 10
3. Who was Billy Cole talking to on the phone before his final play? Hint


Question 4 of 10
4. What number is on the back of Jimmy's head? Hint


Question 5 of 10
5. How much did Mike offer Joe for the surveillance job? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of Jimmy's girlfriend? Hint


Question 7 of 10
7. What position did Jimmy Dix play? Hint


Question 8 of 10
8. How many of Senator Baynard's teeth did Joe knock out? Hint


Question 9 of 10
9. What did Jimmy take from Cory's apartment? Hint


Question 10 of 10
10. Rock music will make Joe scream.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 17 2024 : Guest 80: 8/10
Apr 13 2024 : Guest 71: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who are the two main actors in this movie?

Answer: Bruce Willis and Damon Wayans

Joe Hallenbeck(Bruce Willis) the incredible actor who starred in the "Die Hard" trilogy and Jimmy Dix(Damon Wayans) the very funny comedian/actor of the television show "My Wife & Kids" both star in this 1991 film.
2. The two main chracters are Jimmy Dix and Joe _________.

Answer: Hallenbeck

Joe Hallenbeck (Bruce Willis) is a former Secret Service agent, now L.A.P.D. detective, trying to solve the murder of an erotic dancer. Along the way he teams up with Jimmy Dix (Damon Wayans), gets framed for murder, has family problems, and has his boss breathing down his neck.
3. Who was Billy Cole talking to on the phone before his final play?

Answer: Milo

Billy Cole (Billy Blanks) is the star player on the L.A. Stallions, Jimmy's former team. Sheldon is the owner of the L.A. Stallions and the person trying to frame Joe. Milo was an enforcer for Sheldon Marcone. If you listen closely Milo wants Billy Cole to throw a football game. Billy Blanks is the creator of the "Original Tae-Bo Video Library".
4. What number is on the back of Jimmy's head?

Answer: 13

Jimmy Dix was the ex-star quarterback for the L.A. Stallions. Alleged drug abuse and gambling since his career to an early end. He tells Darien(Danielle Harris) the number refers to his old high school number. Danielle Harris also played the gothic roommate of Alicia Witt in "Urban Legend".
5. How much did Mike offer Joe for the surveillance job?

Answer: $500

Mike Matthews was Joe's friend who was having an affair with Joe's wife. After Joe found out about the affair, Joe hit Mike in the stomach, and then asked Mike about the job.
6. What was the name of Jimmy's girlfriend?

Answer: Cory

Cory was played by Halle Berry, in one of her first feature films. She was gunned down for knowing too much information.
7. What position did Jimmy Dix play?

Answer: quarterback

Jimmy speaks of it when he breaks a player's nose at the beginning of the film, Joe says it when the two meet at the club, and Sheldon also says it toward the end. He is the reason Jimmy's girlfriend is murdered.
8. How many of Senator Baynard's teeth did Joe knock out?

Answer: four

Senator Baynard is the reason why Joe is not in the Secret Service any longer. In one of Joe's flashback's, Joe punches the Senator for assaulting a lady that was tied-up in a hotel room. Joe tells Jimmy this while leaving the police station the first time.
9. What did Jimmy take from Cory's apartment?

Answer: drugs

Alleged drug abuse was one of the reasons he was not playing any longer. He later gets punched in the mouth by Joe for trying to use them in his house.
10. Rock music will make Joe scream.

Answer: False

According to Joe, he did not like rap music. Unfortunately, no one ever played any rap music to see if he would really scream.
Source: Author him81

This quiz was reviewed by FunTrivia editor robmeister before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us