FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Leprechaun
Quiz about Leprechaun

Leprechaun Trivia Quiz


This quiz is lovingly dedicated to the "Leprechaun" saga.

A multiple-choice quiz by dishmunky. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. La - Lh Movies

Author
dishmunky
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
132,240
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
941
Last 3 plays: Guest 75 (10/10), Guest 108 (9/10), Guest 50 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which actor plays the Leprechaun? Hint


Question 2 of 10
2. Where is the first "Leprechaun" movie based? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following has a "Leprechaun" movie NOT been set in? Hint


Question 4 of 10
4. The Leprechaun once lost his hand.


Question 5 of 10
5. The Leprechaun turned into a giant once.


Question 6 of 10
6. Where is the The Leprechaun's hiding place? Hint


Question 7 of 10
7. What does a person need to do to make the Leprechaun come to life when he is stone? Hint


Question 8 of 10
8. In the fourth movie, what did a cadet from the space ship pee on to electrify him? Hint


Question 9 of 10
9. "Where's me ______?" Hint


Question 10 of 10
10. In what movie did the Leprechaun go to Las Vegas? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 11 2024 : Guest 75: 10/10
Jul 04 2024 : Guest 108: 9/10
Jun 14 2024 : Guest 50: 6/10
May 26 2024 : Guest 74: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which actor plays the Leprechaun?

Answer: Warwick Davis

He also starred in the movie "Willow", as Willow, who fought a nasty witch to save his town.
2. Where is the first "Leprechaun" movie based?

Answer: A small run down house

Old man Grady captured the Leprechaun and his gold, in Ireland, but the Leprechaun caused him to have a heart attack. You had to be there.
3. Which of the following has a "Leprechaun" movie NOT been set in?

Answer: Underground

He was in space in the fourth, a house in the first, and Vegas in the third movie.
4. The Leprechaun once lost his hand.

Answer: True

Temporarily his hand was cut off in the first movie, but the hand came crawling back to his body!
5. The Leprechaun turned into a giant once.

Answer: True

He became a giant on the spaceship in the fourth movie. There was a laser beam that made things bigger on the ship. It was used for magnifying the things the scientists observed. Leprechaun used this to make himself giant!
6. Where is the The Leprechaun's hiding place?

Answer: In a small cave

You see him there in the first of every movie, where he says little limericks.
7. What does a person need to do to make the Leprechaun come to life when he is stone?

Answer: Take off his necklace

The necklace turns him into stone, so the person trying to kill the Leprechaun can temporarily lose him.
8. In the fourth movie, what did a cadet from the space ship pee on to electrify him?

Answer: The Leprechaun's severed hand

The Leprechaun landed on a grenade to save his so called "girlfriend", and when the cadets from the ship victoriously celebrated, one peed on his hand and got electricuted.
9. "Where's me ______?"

Answer: Gold

That is why he kills. He wants every single gold piece, and if they are not all there, he'll soon find it.
10. In what movie did the Leprechaun go to Las Vegas?

Answer: The third movie

A bum takes the stone Leprechaun to a pawn shop in Vegas, and the shopkeeper makes the mistake of taking off the Leprechaun's necklace. The Leprechaun also does a little Elvis impression that you can't miss.
Source: Author dishmunky

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us