FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Last Dragon
Quiz about The Last Dragon

The Last Dragon Trivia Quiz


This is the first ever "Last Dragon" quiz.

A multiple-choice quiz by BCShy. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. La - Lh Movies

Author
BCShy
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
181,550
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
798
Last 3 plays: Guest 73 (8/10), Guest 172 (7/10), Guest 71 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Is Leroy's nemesis Sho'nuff known as 'The Shogun Of New York'?


Question 2 of 10
2. At the breakfast table, what were the two names that Momma and Daddy Green called Leroy's little sister? Hint


Question 3 of 10
3. Was the Bruce Lee movie that Laura had shown Leroy at 7th Heaven 'Enter The Dragon'?


Question 4 of 10
4. Exactly how many goons were with Sho'nuff when they raided Leroy's Dojo? Hint


Question 5 of 10
5. In the scene when Eddie Arkadian was gathering up new recruits to stop Leroy, what did one of Eddie Arkadian's new recruits do to insure that he should get double of what everyone was making? Hint


Question 6 of 10
6. Did the trainer that Leroy's Sensei sent him to find give Leroy the help he needed?


Question 7 of 10
7. What was Daddy Green's first name? Hint


Question 8 of 10
8. Does Richie buy a ticket to get into 7th Heaven?


Question 9 of 10
9. 'There is one place that you have not yet looked, but it is there, only there that you shall find the_______?' Hint


Question 10 of 10
10. Does Leroy know who Laura Charles was before Richie talked about her?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 73: 8/10
Apr 11 2024 : Guest 172: 7/10
Mar 27 2024 : Guest 71: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Is Leroy's nemesis Sho'nuff known as 'The Shogun Of New York'?

Answer: no

Shonuff: 'Who's the master?'
Goons: 'Sho'nuff!'
Sho'nuff: 'The Shogun of Harlem!'
2. At the breakfast table, what were the two names that Momma and Daddy Green called Leroy's little sister?

Answer: Natasha and Sophia

Momma Green: 'Say thank you to your brother Natasha.'
Leroy's Sister: 'Oh thank you.'
Daddy Green: 'Isn't that nice Sophia?'
Richie: 'I really wish that you could find a name for this poor child. It's no wonder why she's so confused.'
3. Was the Bruce Lee movie that Laura had shown Leroy at 7th Heaven 'Enter The Dragon'?

Answer: no

The Bruce Lee movie that Laura had shown Leroy was 'Fists of Fury' not 'Enter The Dragon'.
4. Exactly how many goons were with Sho'nuff when they raided Leroy's Dojo?

Answer: six

There was the three ladies who were taunting Leroy to fight them, and the three men who threatened to snap Johnny in two. (Johnny was the funniest character, to me.)
5. In the scene when Eddie Arkadian was gathering up new recruits to stop Leroy, what did one of Eddie Arkadian's new recruits do to insure that he should get double of what everyone was making?

Answer: He broke the table in half with his head.

Eddie Arkadian: 'Rock! Get this man anything he wants. Get him a bone.' That guy was really hard-headed.
6. Did the trainer that Leroy's Sensei sent him to find give Leroy the help he needed?

Answer: no

The so-called trainer Sum Dum Guoy was actually a fortune cookie making machine.
7. What was Daddy Green's first name?

Answer: Leroy

Daddy Green: 'Who are you looking for?'
Sho'nuff: 'I looking for Leroy,this so-called kung fu master.'
Daddy Green: 'Oh, you mean Jr?'
8. Does Richie buy a ticket to get into 7th Heaven?

Answer: No

Leroy: 'Richie are you not going to buy tickets?'
Richie: 'Of course I'm going to buy tickets.I never buy tickets!'
9. 'There is one place that you have not yet looked, but it is there, only there that you shall find the_______?'

Answer: master

This was the Sensei's last words of knowledge to Leroy before he went to the airport.
10. Does Leroy know who Laura Charles was before Richie talked about her?

Answer: no

He saw her at 7th Heaven in the beginning but it was only when Richie talked about her at the breakfast table that Leroy knew who she was. Thank you for playing my quiz.
Source: Author BCShy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us