FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Last Seduction
Quiz about The Last Seduction

The Last Seduction Trivia Quiz


Linda Fiorentino plays Bridget, the femme fatale in John Dahl's "The Last Seduction". Bridget takes you on a tour of her adventures. Come along and help her with details. Spoiler alert in place!

A multiple-choice quiz by oscarguy. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. La - Lh Movies

Author
oscarguy
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
144,001
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
270
- -
Question 1 of 10
1. Hi. I'm Bridget Gregory. My physician husband brought in a sizeable amount of money by selling this product on the street. What was the drug he sold? Hint


Question 2 of 10
2. My first stop after making off with the money was Beston. The road sign greeting you as you enter the town tells of its pride in its high school's mascot name (and presumably sports teams). What is the boastful message under "Welcome to Beston"? Hint


Question 3 of 10
3. I stopped for gas and spotted a neighborhood tavern. Let's see, what was the name of this joint? Hint


Question 4 of 10
4. At the bar I had a terrible time getting my favorite cocktail. Do you know what this drink is? Hint


Question 5 of 10
5. I eventually formed a relationship with a guy named Mike. He later admitted to having hastily married someone in Buffalo. What did he say her name was? Hint


Question 6 of 10
6. I had Mike assist me in hacking into credit files in order to look for what combination of characteristics in charge card holders? Hint


Question 7 of 10
7. Clay, my husband, first sent out an invesigator, who was also good at wiretapping, to attempt to get the money back. What was his fate? Hint


Question 8 of 10
8. My husband also put a second private investigator on me. He sat in his car and watched my residence diligently. Which of the following did NOT happen to him? Hint


Question 9 of 10
9. I pulled a series of deceptions on Mike, but the culminating scheme involved what heartless antic? Hint


Question 10 of 10
10. I'm Bridget Gregory, also known as Wendy Kroy. I'm beautiful and have a cold heart. But here I am in the back of a Lincoln Towncar burning the last piece of evidence that could implicate me in murder. What is fueling the small flame I hold between my fingers? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Hi. I'm Bridget Gregory. My physician husband brought in a sizeable amount of money by selling this product on the street. What was the drug he sold?

Answer: pharmaceutical cocaine

Bridget's husband, Clay, played by Bill Pullman, was fortunate not to be killed in this drug deal. For those who spot the Twin Towers in movies, this is a good one. We see the Towers from under the Brooklyn Bridge and at least two more times.
2. My first stop after making off with the money was Beston. The road sign greeting you as you enter the town tells of its pride in its high school's mascot name (and presumably sports teams). What is the boastful message under "Welcome to Beston"?

Answer: Home of the Bulldogs

One of John Dahl's directorial trademarks seems to be driving past welcome signs as you enter certain towns. See "Red Rock West" for a similar scenario.
3. I stopped for gas and spotted a neighborhood tavern. Let's see, what was the name of this joint?

Answer: Ray's

Much of the action of "The Last Seduction" revolves around Ray's bar. Bridget is quite out of place as a big city gal in this hometown tavern.
4. At the bar I had a terrible time getting my favorite cocktail. Do you know what this drink is?

Answer: Manhattan

It takes a lot of patience for the bartender, played by Mik Scriba, to wait on Bridget in a polite manner.
5. I eventually formed a relationship with a guy named Mike. He later admitted to having hastily married someone in Buffalo. What did he say her name was?

Answer: Trish

Trish is played by Serena Blacklord, whose credits include many x-rated movies. Serena is really a male whose surname appears in varied forms in movie credits.
6. I had Mike assist me in hacking into credit files in order to look for what combination of characteristics in charge card holders?

Answer: men carrying cards unavailable to their spouses

As a result of this credit card scheme, Bridget claimed to have murdered a man in Miami.
7. Clay, my husband, first sent out an invesigator, who was also good at wiretapping, to attempt to get the money back. What was his fate?

Answer: he crashed through a car windshield

Bridget risks her own life by crashing her car in order to kill the investigator.
8. My husband also put a second private investigator on me. He sat in his car and watched my residence diligently. Which of the following did NOT happen to him?

Answer: he got food poisoning from brownies

Bridget is a real vision in her quaint and dainty apron. She gives the investigator cookies and, unknown to him, a rack of nails under his rear tire.
9. I pulled a series of deceptions on Mike, but the culminating scheme involved what heartless antic?

Answer: Mike was found guilty of killing Clay.

In a complicated set-up, Bridget preys on Mike's sexual confusion and essentially gets him to confess to a murder on a 911 call.
10. I'm Bridget Gregory, also known as Wendy Kroy. I'm beautiful and have a cold heart. But here I am in the back of a Lincoln Towncar burning the last piece of evidence that could implicate me in murder. What is fueling the small flame I hold between my fingers?

Answer: a mailbox tag reading "Cahill"

Since so many details are revealed in this quiz, the meaning of "Cahill" is left for your discovery. Director John Dahl is an effective and imaginative filmmaker. Some of his films are "Red Rock West", "Kill Me Again", and "Joy Ride". Much credit goes to John Dahl, but it was Linda Fiorentino who gave one of the greatest femme fatale performances ever.
Source: Author oscarguy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Legend of Bagger Vance Easier
2. The Last Mimzy Average
3. "La Bamba" - The Movie Average
4. Last Holiday Average
5. Welcome to the "Land of the Dead" Average
6. Leon Average
7. "Lady Vengeance" - Part 3 Average
8. Leprechaun Average
9. Letters From Iwo Jima Average
10. The Last Dragon Average
11. The Last Boy Scout Average
12. A Letter to Three Wives Average

6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us