FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Let The Right One In
Quiz about Let The Right One In

Let The Right One In Trivia Quiz


This was the most unusual vampire story of two young people who met in a playground at night. Their relationship eventually blossomed and an innocent and tender love story unfolded.

A multiple-choice quiz by TheRambler. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. La - Lh Movies

Author
TheRambler
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
342,822
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
226
- -
Question 1 of 10
1. Oskar was a lonely boy, who lived with his mother in an apartment block. One night, he met a girl called Eli who had moved into the apartment next to his. Oskar noticed something odd about her. What was it? Hint


Question 2 of 10
2. As Eli needed blood on a daily basis, Hakan went out each night, armed with a sharp knife, funnel and water drum container. How did he collect the fluid that Eli needed from his victims? Hint


Question 3 of 10
3. Oskar confided to Eli that he was being bullied at school. Eli tried to help Oskar by telling him to stand up to them and defend himself. What did Oskar do? Hint


Question 4 of 10
4. Hakan failed to come home with the goods as someone came across him as they walked their dog. The dog smelled the blood and approached Hakan and the body. He had to run away and when he got home, Eli berated him for being useless. What did Eli do next? Hint


Question 5 of 10
5. Hakan berated Eli in turn for going out alone. He again went out into the freezing cold night to find someone to kill and stood watching the teenagers in the school. He managed to grab one of them and had him hanging from the coat stands. The student's friends were banging on the window. What happened next? Hint


Question 6 of 10
6. Eli learned that Hakan had been taken to hospital. She went to the building and looked up at the tall structure. She didn't have to take the conventional route and climbed up the outside in moments. What did Hakan do when they met? Hint


Question 7 of 10
7. When Eli got to Oskar's house, she appeared at his window. She knocked and said to him that he had to invite her in. He did and she undressed and got into bed beside him. When he asked her how she got there, what did she say? Hint


Question 8 of 10
8. One of Hakan's victim's relatives found out where Eli lived and arrived at Oskar's door. Eli was asleep in the bathtub and Oskar came to her rescue by taking out his own knife. Eli attacked the man and drained him, and then thanked Oskar for trying to save her by kissing him. Oskar felt a strange sensation. What was it? Hint


Question 9 of 10
9. Oskar received a telephone call from one of the bullies at school, inviting him down to the after-school fitness program. When he got there he realised that it was a trap and the bullies ordered the other children to leave the pool. What did they do to Oskar? Hint


Question 10 of 10
10. There was a huge commotion in the swimming pool at Oskar's school. There was blood and body parts everywhere. What had happened? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Oskar was a lonely boy, who lived with his mother in an apartment block. One night, he met a girl called Eli who had moved into the apartment next to his. Oskar noticed something odd about her. What was it?

Answer: She had a strange odour.

Eli smelled a bit funny because she was actually a 200 year old vampire. Oskar was trying to master his Rubik's Cube and Eli, who had never seen one before, was able to solve it.
2. As Eli needed blood on a daily basis, Hakan went out each night, armed with a sharp knife, funnel and water drum container. How did he collect the fluid that Eli needed from his victims?

Answer: Tied them up high and slit their throats

Once Hakan had overpowered the victims, he tied them to a branch of a tree and with his knife, funnel and container, collected their blood for Eli.
3. Oskar confided to Eli that he was being bullied at school. Eli tried to help Oskar by telling him to stand up to them and defend himself. What did Oskar do?

Answer: Enrolled for weight training classes

Oskar really needed to take these boys on, as they would eventually do him serious harm. The leader of the boys was particularly sadistic and it was going to take all of Oskar's strength to fight back.
4. Hakan failed to come home with the goods as someone came across him as they walked their dog. The dog smelled the blood and approached Hakan and the body. He had to run away and when he got home, Eli berated him for being useless. What did Eli do next?

Answer: She hid under a bridge and attacked a man.

Eli pretended to be hurt and a man approached her and lifted her up to carry her. Eli attacked him and bit his neck rendering him lifeless. She then took her fill of his blood.
5. Hakan berated Eli in turn for going out alone. He again went out into the freezing cold night to find someone to kill and stood watching the teenagers in the school. He managed to grab one of them and had him hanging from the coat stands. The student's friends were banging on the window. What happened next?

Answer: Hakan poured hydrochloride acid over his face.

The agony of what he did was unbelievable but Hakan did this for Eli so that it would throw the police off the trail that would inevitably lead to her. This was surely loyalty taken to another level.
6. Eli learned that Hakan had been taken to hospital. She went to the building and looked up at the tall structure. She didn't have to take the conventional route and climbed up the outside in moments. What did Hakan do when they met?

Answer: He offered his neck to her.

Eli knocked on the window and asked to come in. Hakan pulled out his breathing apparatus and obliged. This was the last selfless deed that Hakan performed for her. Once she had had her fill and had drained Hakan of his blood, he slumped out of the window. Eli was now alone and headed to Oskar's house, as she had nowhere else to go.
7. When Eli got to Oskar's house, she appeared at his window. She knocked and said to him that he had to invite her in. He did and she undressed and got into bed beside him. When he asked her how she got there, what did she say?

Answer: She flew.

Oskar asked Eli if she wanted to go steady and Eli asked what that meant. Oskar said that she would be his girl and that it didn't really change much. Eli told Oskar that she wasn't a girl but Oskar still didn't really understand what was going on.
8. One of Hakan's victim's relatives found out where Eli lived and arrived at Oskar's door. Eli was asleep in the bathtub and Oskar came to her rescue by taking out his own knife. Eli attacked the man and drained him, and then thanked Oskar for trying to save her by kissing him. Oskar felt a strange sensation. What was it?

Answer: The fresh blood on his lips

Oskar at last realised that Eli was a vampire but that she was no longer safe. They had to start making arrangements to move away from the area for good.
9. Oskar received a telephone call from one of the bullies at school, inviting him down to the after-school fitness program. When he got there he realised that it was a trap and the bullies ordered the other children to leave the pool. What did they do to Oskar?

Answer: They held his head under water.

They held his head under water and threatened him that they would cut his eye out if he didn't hold his breath for three minutes.
10. There was a huge commotion in the swimming pool at Oskar's school. There was blood and body parts everywhere. What had happened?

Answer: Eli swooped down out of nowhere.

Eli arrived from out of nowhere and hacked the bullies into pieces. A severed head dropped into the pool and then an arm. She pulled Oskar out of the water to safety.

Later, Oskar was on a train with a box at his feet, which held Eli safe from the sunlight. They tapped out Morse code to one another, which relayed their feelings for one another and it was so sweet.
Source: Author TheRambler

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us