FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Last Vegas Part 2
Quiz about Last Vegas Part 2

"Last Vegas", Part 2 Trivia Quiz


This is the second part of my quiz on the film "Last Vegas". For your enjoyment, please play part 1 first if you haven't already done so. The questions follow the movie's sequence.

A multiple-choice quiz by doogie52. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. La - Lh Movies

Author
doogie52
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
378,676
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
96
- -
Question 1 of 10
1. The day after the altercation in the club, Lonnie brings Dean over to apologize to the guys. In fact, he tells Dean that they are the heads of four very influential east coast "families". The guys play along and even give themselves nicknames. Which one is the odd one out? Hint


Question 2 of 10
2. Archie, Sam and Paddy decide to throw a bachelor party for Billy. They get a petrified Dean to do the legwork for them. While this is going on, Billy goes to visit Diana. They take a walk and he explains why things are strained between Paddy and him. Why? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of Paddy's deceased wife? Hint


Question 4 of 10
4. The guys go to the Aria's pool and become judges in a bikini contest. Who played the emcee for the event? Hint


Question 5 of 10
5. While the boys are planning the bachelor party, Billy goes to visit Diana. What is her biggest complaint with him? Hint


Question 6 of 10
6. While out "recruiting" people to come to the bachelor party, the boys invite members of one the Cirque du Soleil shows. Which one? Hint


Question 7 of 10
7. At the bachelor party, Archie finally decides to dance, and dazzles the crowd with his moves. What song does he dance to? Hint


Question 8 of 10
8. The day after the party, Billy (with Paddy's help) breaks the engagement with his fiancee. What is her name? Hint


Question 9 of 10
9. When the boys arrive at the airport for their flights home, they discuss where they will meet next year for a reunion. Which is one of those suggested destinations? Hint


Question 10 of 10
10. Does Billy eventually wind up with Diana?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The day after the altercation in the club, Lonnie brings Dean over to apologize to the guys. In fact, he tells Dean that they are the heads of four very influential east coast "families". The guys play along and even give themselves nicknames. Which one is the odd one out?

Answer: Sammy Slaughter

Sam's nickname was The Accountant, because he cooks the books. Lonnie was amazed that the four of them picked up on his story and ran with it. A very funny scene.
2. Archie, Sam and Paddy decide to throw a bachelor party for Billy. They get a petrified Dean to do the legwork for them. While this is going on, Billy goes to visit Diana. They take a walk and he explains why things are strained between Paddy and him. Why?

Answer: Billy didn't show up at Paddy's wife's funeral.

Paddy and Billy were dating the same girl when they were younger. She was told that she had to choose between them. She chose Billy but Billy said that she belonged with Paddy not him. She then went to Paddy and eventually, they got married. About a year ago, she passed away and Billy couldn't bring himself to go to the funeral and deliver the eulogy because he had always loved her. Paddy, not knowing that she had originally chosen Billy, had not forgiven him.
3. What was the name of Paddy's deceased wife?

Answer: Sophie

Throughout almost the whole movie, Paddy couldn't come to grips with losing her, nor did he know the real reason why Billy didn't come to the funeral. Since there was no use of flashbacks, the character of Sophie didn't appear in the film.
4. The guys go to the Aria's pool and become judges in a bikini contest. Who played the emcee for the event?

Answer: Redfoo

Every girl receives a "10" from all of the judges except for a middle aged, heavy set woman. Redfoo strips off his pants and gives Paddy a lap dance. Redfoo, whose real name is Stefan Kendal Gordy, is the real life son of Motown founder Berry Gordy.
5. While the boys are planning the bachelor party, Billy goes to visit Diana. What is her biggest complaint with him?

Answer: He doesn't make eye contact.

From the first time they meet until the end of the film, Diana tells Billy that whatever he says, means nothing without eye contact. She also calls him a schmuck, but it's the lack of eye contact that drives her crazy.
6. While out "recruiting" people to come to the bachelor party, the boys invite members of one the Cirque du Soleil shows. Which one?

Answer: Zarkana

Cirque du Soleil (Circle of the Sun), is the largest theatrical production company in the world. Headquartered in Montreal, the company was founded by Guy Laliberte in 1980, but didn't take off until 1983 when they were given a grant from the Canadian government to host a production in honor of the 450th anniversary of Jacques Cartier's discovery of Canada. We meet the members of the troupe when Sam, Paddy and Archie are inviting people to come to the party. "Zarkana" is the Cirque du Soleil show that is being performed at the Aria Hotel.
7. At the bachelor party, Archie finally decides to dance, and dazzles the crowd with his moves. What song does he dance to?

Answer: September '99

"September '99", an updated mix of the Earth, Wind & Fire song from 1978, was written by Maurice White, Al McKay and Allee Willis. The single hit #1 on Billboard's Hot Soul Singles chart and #8 on the Hot 100. It was certified gold for digital sales by the RIAA. In the film, "September '99" is updated to more of a dance mix.
8. The day after the party, Billy (with Paddy's help) breaks the engagement with his fiancee. What is her name?

Answer: Lisa

When Billy tells her, she alternately hugs and slaps him, prompting Archie to observe that she's taking it with mixed emotions. Madison, Taylor and Madison, Lisa's three bridesmaids say that it's going to be one sloppy, drunken weekend.
9. When the boys arrive at the airport for their flights home, they discuss where they will meet next year for a reunion. Which is one of those suggested destinations?

Answer: The Pocono Mountains, PA

Of course, they do not come to a definite decision, nor do we ever find out if there really is a next year. Do I detect a sequel?
10. Does Billy eventually wind up with Diana?

Answer: Yes

Fifty-eight days after they leave Las Vegas, Billy calls his buddies to give them the good news. Archie, who is playing with his grandbaby, and Paddy, who is going out on a date with his neighbor's grandmother, wish him the best. Sam doesn't get to the phone on time because Miriam and he are, well, indisposed.
Source: Author doogie52

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us