FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Score
Quiz about The Score

The Score Trivia Quiz


Hello. This is a movie quiz on the movie 'The Score'. It's a thriller about a safe cracker who is encouraged to do just one more job before getting out of the business. If you have seen this movie, you should do pretty well. Thanks for playing.

A multiple-choice quiz by minted_llama. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. S
  8. »
  9. Sa - Sf Movies

Author
minted_llama
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
60,341
Updated
Dec 03 21
# Qns
14
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 14
Plays
562
- -
Question 1 of 14
1. In the opening scenes of the movie, what did Nick steal out of the safe? Hint


Question 2 of 14
2. What logo was displayed on the side of the van that Nick used as a getaway vehicle? Hint


Question 3 of 14
3. Where was the sceptre hidden when it was brought into the country? Hint


Question 4 of 14
4. What city does the heist take place in? Hint


Question 5 of 14
5. Just before the heist was set to go down, what unexpected event took place? Hint


Question 6 of 14
6. How did Nick get into the building? Hint


Question 7 of 14
7. What did Nick fill the safe with? Hint


Question 8 of 14
8. Who left the building with the sceptre? Hint


Question 9 of 14
9. Was Nick identified as the thief of the sceptre?


Question 10 of 14
10. What year was this movie released in the US? Hint


Question 11 of 14
11. The actor who played Jack and Brian, Edward Norton, also starred in which of the following films? Hint


Question 12 of 14
12. Which of the following actors played Nick? Hint


Question 13 of 14
13. Who played Nick's friend and partner, Max? Hint


Question 14 of 14
14. Who was this movie directed by? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the opening scenes of the movie, what did Nick steal out of the safe?

Answer: Jewels

He was interrupted by a young couple, but still managed to steal the jewels.
2. What logo was displayed on the side of the van that Nick used as a getaway vehicle?

Answer: Beacon Hill Balloons

And inside a helium tank is where he stored all of his tools. Crafty guy.
3. Where was the sceptre hidden when it was brought into the country?

Answer: Leg of a piano

Barely saved from the furnace by 'Brian'.
4. What city does the heist take place in?

Answer: Montreal

Nick's home town, a place he said he would never steal from.
5. Just before the heist was set to go down, what unexpected event took place?

Answer: Increase of security

They added cameras in the room with the safe.
6. How did Nick get into the building?

Answer: Sewer pipe

They had maps of the basement and the sewage system, and made it look easy getting into the place.
7. What did Nick fill the safe with?

Answer: Water

He exploded the safe from the inside out.
8. Who left the building with the sceptre?

Answer: Nick

Jack left with the decoy.
9. Was Nick identified as the thief of the sceptre?

Answer: no

A massive man-hunt went out for Jack. But Nick made it away scott free.
10. What year was this movie released in the US?

Answer: 2001

11. The actor who played Jack and Brian, Edward Norton, also starred in which of the following films?

Answer: Fight Club

Edward Norton also starred in Fight Club.
12. Which of the following actors played Nick?

Answer: Robert DeNiro

DeNiro was made for this role. It was great seeing him in an action role again.
13. Who played Nick's friend and partner, Max?

Answer: Marlon Brando

Marlon Brando doesn't act much, but when he does he adds good atmosphere to the movie.
14. Who was this movie directed by?

Answer: Frank Oz

Source: Author minted_llama

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Odd Number of Questions:

Somehow (don't ask how) there are quizzes on FunTrivia without 5, 10, 15, 20, or 25 questions. (This is prior to allowing an unusual number of questions starting at the end of 2021.)

  1. Gaston Leroux's Phantom of the Opera Average
  2. Groovy 'The Emperor's New Groove' Easier
  3. 'Buffy' For Diehard Fans Average
  4. Shakira Song Lyrics Average
  5. Contemporary Christian Lyrics- H Tough
  6. Nascar Driver Dale Earnhardt Average
  7. Baseball Cards Average
  8. The Score Average
  9. Do You Know 'Designing Women'? Average
  10. Cold Comfort Farm - the Novel Average
  11. The Money Pit Average
  12. Bet You Didn't Know Difficult

4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us