FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Money Pit
Quiz about The Money Pit

The Money Pit | 23 Question Movie Multiple Choice Quiz


This is a quiz about the movie 'The Money Pit' starring Tom Hanks. Have fun!

A multiple-choice quiz by gumnutgirl16. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. The Money Pit

Author
gumnutgirl16
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
47,977
Updated
Dec 03 21
# Qns
23
Difficulty
Average
Avg Score
16 / 23
Plays
2884
Last 3 plays: Guest 209 (16/23), Guest 51 (20/23), angostura (23/23).
- -
Question 1 of 23
1. Who co-stars with Tom Hanks? Hint


Question 2 of 23
2. What was the name of the rich, blonde, band conductor?

Answer: (One Word)
Question 3 of 23
3. What is Walter's last name?

Answer: (One Word)
Question 4 of 23
4. Who plays Max? Hint


Question 5 of 23
5. How much money did Walter and Anna have to pay for the house? Hint


Question 6 of 23
6. How far away was the house from the city? Hint


Question 7 of 23
7. What was the name of the old lady who sold them the house? Hint


Question 8 of 23
8. Who did Walter get the $200,000 from?

Answer: (One Word, "and the jets...")
Question 9 of 23
9. How much tax did Walter save Benny? Hint


Question 10 of 23
10. How long did the workers keep saying the house would take?

Answer: (Two Words)
Question 11 of 23
11. How much money did Walter have to give the plumber just to get started? Hint


Question 12 of 23
12. What did the plumber's brother, the carpenter, say Anna was? Hint


Question 13 of 23
13. What kind of pills did one of the workers say Anna was out of? Hint


Question 14 of 23
14. What was Walter most thrilled about getting fixed? Hint


Question 15 of 23
15. What item is Anna most excited about getting back? Hint


Question 16 of 23
16. What floor was the bath tub on?

Answer: (One Word)
Question 17 of 23
17. Did Anna have sex with Max, while married to Walter?


Question 18 of 23
18. How much did Max buy the picture of himself for? Hint


Question 19 of 23
19. At the beginning of the movie, whose house were Walter and Anna kicked out of?

Answer: (one word)
Question 20 of 23
20. What did the group of men, the drag queens, want to call themselves? Hint


Question 21 of 23
21. What distance was Jack, the real estate guy, going to run in? Hint


Question 22 of 23
22. How long had Jack been running for? Hint


Question 23 of 23
23. How many times has Jack had to be taken to the hospital, due to running? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 07 2024 : Guest 209: 16/23
Apr 02 2024 : Guest 51: 20/23
Mar 16 2024 : angostura: 23/23
Mar 09 2024 : Guest 98: 16/23
Mar 08 2024 : Guest 72: 15/23
Feb 28 2024 : Guest 93: 7/23
Feb 14 2024 : Guest 184: 15/23

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who co-stars with Tom Hanks?

Answer: Shelley Long

2. What was the name of the rich, blonde, band conductor?

Answer: Max

He was the cause of Walter and Anna almost breaking up for good.
3. What is Walter's last name?

Answer: Fielding

4. Who plays Max?

Answer: Alexander Godunov

Alexander unfortunately passed away.
5. How much money did Walter and Anna have to pay for the house?

Answer: $200,000

The house was a lemon.
6. How far away was the house from the city?

Answer: 1 hour

Walter: 'Don't take your coat off'
Anna: 'Where are we going'
Walter: 'We're going to look at a house, an hour away from here...'
7. What was the name of the old lady who sold them the house?

Answer: Estelle

It is written on a tree.
8. Who did Walter get the $200,000 from?

Answer: Benny

He was a rock star, and Walter saved him a lot of money.
9. How much tax did Walter save Benny?

Answer: 10 times

Walter: 'I saved you ten times on tax last year'
Benny: 'So what...'
10. How long did the workers keep saying the house would take?

Answer: 2 weeks

They always said it would be finished in two weeks but it took over six months.
11. How much money did Walter have to give the plumber just to get started?

Answer: $5,000

If he did write the cheque he would have driven away.
12. What did the plumber's brother, the carpenter, say Anna was?

Answer: Good looking wool

He was hitting on her, and saying she was 'Good looking wool'.
13. What kind of pills did one of the workers say Anna was out of?

Answer: Birth Control Pills

Worker: 'Oh, and you're out of birth control pills' he then hands the empty packet to Anna.
14. What was Walter most thrilled about getting fixed?

Answer: Stairs

When Walter sees the stairs, he begins to cry and jump around.
15. What item is Anna most excited about getting back?

Answer: Water

She did not have good experiences with water, so when she saw she had it, she was thrilled.
16. What floor was the bath tub on?

Answer: Second

It was on the second floor, they were pouring water in it, and it fell to the first floor.
17. Did Anna have sex with Max, while married to Walter?

Answer: No

Anna didn't have sex with Max, but he set it up so it looked like it, then he told her they didn't.
18. How much did Max buy the picture of himself for?

Answer: $75,000

It did cost $100,000, but Anna negotiated with him to sell it for $75,000.
19. At the beginning of the movie, whose house were Walter and Anna kicked out of?

Answer: Max's

20. What did the group of men, the drag queens, want to call themselves?

Answer: Meryl Streep

Walter wouldn't let them call themselves Meryl Streep.
21. What distance was Jack, the real estate guy, going to run in?

Answer: 1 km

Jack: 'Next week I'm going to run in a one k.'
22. How long had Jack been running for?

Answer: 6 months

Walter: 'How long have you been doing this'
Jack: 'Six months...'
23. How many times has Jack had to be taken to the hospital, due to running?

Answer: 7

Walter: 'has this happened before?' A
mbulance guy: 'Yeah, seven times.'
Source: Author gumnutgirl16

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Odd Number of Questions:

Somehow (don't ask how) there are quizzes on FunTrivia without 5, 10, 15, 20, or 25 questions. (This is prior to allowing an unusual number of questions starting at the end of 2021.)

  1. Gaston Leroux's Phantom of the Opera Average
  2. Groovy 'The Emperor's New Groove' Easier
  3. 'Buffy' For Diehard Fans Average
  4. Shakira Song Lyrics Average
  5. Contemporary Christian Lyrics- H Tough
  6. Nascar Driver Dale Earnhardt Average
  7. Baseball Cards Average
  8. The Score Average
  9. Do You Know 'Designing Women'? Average
  10. Cold Comfort Farm - the Novel Average
  11. The Money Pit Average
  12. Bet You Didn't Know Difficult

4/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us