Quiz about Calling All Aerosmith Experts 2
Quiz about Calling All Aerosmith Experts 2

Calling All Aerosmith Experts! 2 Quiz


A second quiz of unreleased Aerosmith tracks, but this one's even harder than the first! Good luck!

A multiple-choice quiz by aeroobsessmatt. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Aerosmith

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
298,697
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
242
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. From which Aerosmith song are these words: 'I saw you stranded in the second row, you love to boogie to my rock and roll'? Hint

Time
Buried Alive
Walking On Danger Street
Is There Anybody Out There?

2. Which song do these lyrics come from: 'It's sleepin' sickness that knows me well, she got the fever she hot as hell'? Hint

Trouble
Innocent Man
Feel The Pain
Walking On Danger Street

3. Which Aero classic do these words come out of: 'Everybody talkin' 'bout what it is and what it ain't, what kinda house and what kinda paint'? Hint

Trouble
Got To Find A Way
Take It Easy
Yo Momma

4. From which Aerosmith outtake are these lyrics from: 'I was walkin' down the street, when someone called my name, she had spiked heels on her feet, and she was feelin' no pain'? Hint

Lizard Love
Take It Easy
I'm Not Talking
Loretta

5. Which Aerosmith demo do this lyrics come from: 'Take me now, play me low, I'd love to know about you, I put an arrow to my eyes, I had my love only for you'? Hint

I Love You Down
Buried Alive
Is There Anybody Out There?
What Could Have Been Love

6. From which outtake classic are these lyrics: 'In desperation I was fit to be tied, I gotta feelin' I'll be waitin' forever, antisipation too proud'? Hint

Where The Sun Never Shines
Is There Anybody Out There?
Buried Alive
Bridges Are Burning

7. Which Aero outtake to these lyrics appear in: 'Somebody call the cops, how come you bust my chops, you play I miss gods so real'? Hint

Sniffin'
One Time
Got To Find A Way
Walking On Danger Street

8. From which outtake are these lyrics taken: 'Everyone complaining 'bout the hand they're dealt, cuz they're lookin' for the feelin' that they never felt'? Hint

Innocent Man
Tramp
13
Buried Alive

9. From which song are these lyrics: 'I been reading all about you in the sunday times, I wanna be the punishment to fit your crimes'? Hint

Loretta
I'm A Man
Innocent Man
Sister June

10. Finally, from which outtake are these lyrics from: 'Talk about the time I saw the same ol' thang, about the time in summer winter fall and spring, give it to me darlin' with a hollow headed love, if you're gonna love me when you're hard to love'? Hint

Have Some Fun Tonight
Girl's Got Something
Sister June
One Time


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. From which Aerosmith song are these words: 'I saw you stranded in the second row, you love to boogie to my rock and roll'?

Answer: Walking On Danger Street

This track was originally intended for 'Permanent Vacation' and a complete studio version of this is availiable on youtube. It is of poor quality, but still very much worth a listen.
2. Which song do these lyrics come from: 'It's sleepin' sickness that knows me well, she got the fever she hot as hell'?

Answer: Feel The Pain

This song was originally intended for 'Permanent Vacation', and was probably turned down because of its controversial lyrics. Three demos of this song have been made, each entitled 'Feel The Pain', 'Scream In Pain', (which was in the previous 'Calling All Aerosmith Experts!' quiz) and 'Sleepy Sickness', but all have alternate lyrics. 'Feel The Pain' and 'Sleepy Sickness' are both availiable to hear on youtube.
3. Which Aero classic do these words come out of: 'Everybody talkin' 'bout what it is and what it ain't, what kinda house and what kinda paint'?

Answer: Take It Easy

This was first intended for 'Permanent Vacation', and a reworked version simply titled 'Easy' was later turned down for 'The Very Best Of Aerosmith'. A complete studio demo of this is availiable to hear on youtube.
4. From which Aerosmith outtake are these lyrics from: 'I was walkin' down the street, when someone called my name, she had spiked heels on her feet, and she was feelin' no pain'?

Answer: Lizard Love

This was originally intended for 'Get A Grip', and was later reworked, but was again turned down for 'Honkin' On Bobo'. The reworked version was released on the 'Rugrats Go Wild' soundtrack, and then later as a completely unsuccesful single. The original studio demo for this is now availiable on youtube.
5. Which Aerosmith demo do this lyrics come from: 'Take me now, play me low, I'd love to know about you, I put an arrow to my eyes, I had my love only for you'?

Answer: Is There Anybody Out There?

This was originally turned down from 'Pump', and later 'Get A Grip', each time being reworked. A demo version of this exists which, along with 'End Of The Line', were rehearsals for "MTV Unplugged". This demo is avaliable to listen to on youtube.
6. From which outtake classic are these lyrics: 'In desperation I was fit to be tied, I gotta feelin' I'll be waitin' forever, antisipation too proud'?

Answer: Buried Alive

This was originally intended for 'Pump', and later turned down from 'The Very Best Of Aerosmith'. This is availiable on youtube.
7. Which Aero outtake to these lyrics appear in: 'Somebody call the cops, how come you bust my chops, you play I miss gods so real'?

Answer: Got To Find A Way

This was originally intended for 'Permanent Vacation', and was not considered for any other albums. A complete demo is availiable on youtube.
8. From which outtake are these lyrics taken: 'Everyone complaining 'bout the hand they're dealt, cuz they're lookin' for the feelin' that they never felt'?

Answer: Innocent Man

This track was first intended for 'Just Push Play', and was later turned down from their album 'The Very Best Of Aerosmith'. A cover version of this song is availiable on youtube.
9. From which song are these lyrics: 'I been reading all about you in the sunday times, I wanna be the punishment to fit your crimes'?

Answer: Loretta

This was originally intended for 'Nine Lives', and was later turned down from 'The Very Best Of Aerosmith'. A cover version of this song is availiable on youtube.
10. Finally, from which outtake are these lyrics from: 'Talk about the time I saw the same ol' thang, about the time in summer winter fall and spring, give it to me darlin' with a hollow headed love, if you're gonna love me when you're hard to love'?

Answer: One Time

This track was originally intended for 'Permanent Vacation'. It was not considered for any other album. This track is availiable to listen to on youtube.
Source: Author aeroobsessmatt

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us