Quiz about Garth Brooks Top Ten Songs
Quiz about Garth Brooks Top Ten Songs

Garth Brooks Top Ten Songs Trivia Quiz


These are my top ten favorite songs of Garth Brooks. Garth has sold more than 170 million CDs worldwide. Please fill in the right song title.

A matching quiz by Morganw2019. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Garth Brooks

Author
Morganw2019
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
409,782
Updated
Jul 25 22
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
201
Last 3 plays: Guest 166 (10/10), Guest 207 (10/10), Guest 70 (10/10).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "The _______ "  
Places
2. "Friends in Low _____ "  
Thunder
3. "If _____ Never Comes"  
Sun
4. "More Than a ______ "  
Prayers
5. "The ______ Rolls"  
Free
6. "Unanswered ______ "  
Dance
7. "We Shall Be _____ "  
Tomorrow
8. "Papa Loved ______ "  
Memory
9. "Much Too _____ (To Feel This Damn Old)"  
Mama
10. "Ain't Going Down (Til the ____ Comes Up)"  
Young






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "The _______ "

Answer: Dance

This Garth Brooks song debuted in 1990. "The Dance" reached number one on the country charts. "The Dance" was on the "Garth Brooks" CD.
2. "Friends in Low _____ "

Answer: Places

"Friends in Low Places" debuted in 1990. Mark Chesnutt recorded a version of the song for his "Two Cold at Home" CD.
3. "If _____ Never Comes"

Answer: Tomorrow

"If Tomorrow Never Comes" debuted in 1989 on the Garth Brooks CD. His cover of "If Tomorrow Never Comes" was the first song Ronan Keating released.
4. "More Than a ______ "

Answer: Memory

"More Than a Memory" debuted in 2007 in "The Ultimate Hits" CD. This was Garth's first number one song since "To Make You Feel My Love".
5. "The ______ Rolls"

Answer: Thunder

"The Thunder Rolls" debuted in 1991 on the "No Fences" CD. Tanya Tucker recorded this song but never released it as a single.
6. "Unanswered ______ "

Answer: Prayers

"Unanswered Prayers" debuted in 1990 on the "No Fences" CD. Eric Close and Samantha Mathis starred in a Lifetime movie based on "Unanswered Prayers".
7. "We Shall Be _____ "

Answer: Free

"We Shall Be Free" debuted in 1992. Garth performed this song at Equality Rocks in Washington DC in 2000.
8. "Papa Loved ______ "

Answer: Mama

"Papa Loved Mama" debuted in 1992 on the "Ropin' the Wind" CD. Kim Williams wrote "Papa Loved Mama" and Randy Travis' "Three Wooden Crosses".
9. "Much Too _____ (To Feel This Damn Old)"

Answer: Young

"Much Too Young" debuted on the 1989 CD "Garth Brooks". Chris LeDoux is mentioned in the song and was a good friend of Garth's.
10. "Ain't Going Down (Til the ____ Comes Up)"

Answer: Sun

"Ain't Going Down" debuted on the 1993 CD "In Pieces". Tracy Byrds "Holdin' Heaven" went to number one knocking Garth out of the number one spot.
Source: Author Morganw2019

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : Guest 166: 10/10
Jan 25 2023 : Guest 207: 10/10
Jan 25 2023 : Guest 70: 10/10
Jan 24 2023 : Guest 73: 10/10
Jan 14 2023 : Guest 136: 6/10
Jan 12 2023 : Guest 208: 10/10
Jan 07 2023 : Guest 77: 10/10
Jan 06 2023 : Guest 207: 10/10
Jan 06 2023 : Guest 209: 10/10

Related Quizzes
1. Garth Brooks--Name That Song Average
2. Garth Brooks: 'The Hits' Average
3. Simply Garth Average
4. The Dance Easier
5. Double Live Easier
6. Garth Brooks - Best Of The 90s Average
7. Love that Garth Average
8. Garth Brooks Lyrics Tough
9. Garth Brooks Average
10. Garth Lyrics Average
11. Garth Brooks Lyrics Difficult
12. Pickin' On Garth Brooks Very Difficult

2/6/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us