Quiz about Linkin Park Lyrics
Quiz about Linkin Park Lyrics

15 Questions about Linkin Park Lyrics | Music


Do you know your Linkin Park lyrics? Take this quiz and you will find out! It is a quiz where I give you the lyric, you give me the song.

A multiple-choice quiz by TVRadio108. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Linkin Park

Author
TVRadio108
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
78,114
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
5082
Last 3 plays: Guest 71 (3/15), tornadosteve (15/15), Guest 98 (15/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Forfeit the game...' Hint

With You
In The End
Points Of Authority
By Myself

2. 'This is me pretending...'

Answer: (Two Words)
3. 'Theres only one thing you should know...'

Answer: (Three Words)
4. 'Rappin' to a beat doesn't make you an emcee...' Hint

Step Up
Crawling
Carousel
By Myself

5. 'I can't hold on...' Hint

One Step Closer
Carousel
By Myself
Crawling

6. 'Everything you say to me...'

Answer: (Three Words)
7. 'There's something inside me that pulls beneath the surface...' Hint

With You
Cure For The Itch
Pushing Me Away
Crawling

8. 'We have a very special guest tonight...'

Answer: (Four Words)
9. 'Beneath my skin...' Hint

Papercut
Points Of Authority
With You
Crawling

10. 'Even when I close my eyes...'

Answer: (Two Words)
11. 'I'll take the blame for the sake of being with you...' Hint

Runaway
Forgotten
Pushing Me Away
A Place For My Head

12. 'You point the finger at me again...'

Answer: (One Word or Two Words)
13. 'From the top to the bottom...' Hint

Runaway
My December
Forgotten
A Place For My Head

14. 'I'm sick of the tension...' Hint

A Place For My Head
Forgotten
Carousel
My December

15. 'All she's got to do is stop kidding herself...' Hint

Carousel
Crawling
Points Of Authority
Runaway


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Forfeit the game...'

Answer: Points Of Authority

2. 'This is me pretending...'

Answer: My December

3. 'Theres only one thing you should know...'

Answer: In The End

Linkin Park's biggest hit from the CD 'Hybrid Theory'.
4. 'Rappin' to a beat doesn't make you an emcee...'

Answer: Step Up

A bonus track.
5. 'I can't hold on...'

Answer: By Myself

6. 'Everything you say to me...'

Answer: One Step Closer

The first single off 'Hybrid Theory'.
7. 'There's something inside me that pulls beneath the surface...'

Answer: Crawling

The second single.
8. 'We have a very special guest tonight...'

Answer: Cure For The Itch

9. 'Beneath my skin...'

Answer: Papercut

10. 'Even when I close my eyes...'

Answer: With You

11. 'I'll take the blame for the sake of being with you...'

Answer: Pushing Me Away

The very last song on the CD.
12. 'You point the finger at me again...'

Answer: Runaway

My favorite song on the CD.
13. 'From the top to the bottom...'

Answer: Forgotten

14. 'I'm sick of the tension...'

Answer: A Place For My Head

15. 'All she's got to do is stop kidding herself...'

Answer: Carousel

One of the best bonus tracks.
Source: Author TVRadio108

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 29 2023 : Guest 71: 3/15
Jan 04 2023 : tornadosteve: 15/15
Dec 28 2022 : Guest 98: 15/15

Score Distribution

quiz
2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us