Quiz about Linkin Park Quizzz
Quiz about Linkin Park Quizzz

Linkin Park Quizzz!


This quiz is about Linkin Park, so lets see how much you know.

A multiple-choice quiz by linkin_girl. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Linkin Park

Author
linkin_girl
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
87,712
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
5491
Last 3 plays: Guest 71 (4/15), Guest 65 (7/15), tornadosteve (15/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What do the soldier's wings on the cover of the "Hybrid Theory" CD mean?
Hint

They represent the hard side of the band
None of the above
The soldier has no wings
They represent the soft side of the band

2. Who designed the cover of "Hybrid Theory"? Hint

Mike and Brad
Joe and Mike
Chester and Rob
Rob and Joe

3. What is the remix album of "Hybrid Theory" called?

Answer: (One Word)
4. In what year was the first version of the band formed? Hint

1996
1998
1997
1999

5. They changed their name from Hybrid Theory to Linkin Park because of.... Hint

They liked Linkin Park better
They never called themselves Hybrid Theory
They record label made them change it
Legal reasons

6. Who played the woman in the "Crawling" video? Hint

Margeret Thatcher
Katelyn Rosaasen
Angela O'nell
None of the above

7. Finish this line 'Wish I could find a way to...' Hint

bring you back
disappear
get back at you
stop what I'm hearing within

8. What song is NOT on the American "Hybrid Theory LP"?
Hint

High Voltage
Points Of Authority
Forgotten
By myself

9. LP commented that this song describes their music the best...

Answer: (One Word)
10. 'Even though I tried it all fell apart'.. what song is this line from? Hint

Pushing me away
Forgotten
In the End
With you

11. What was the first name of Linkin Park? Hint

Hybrid Theory
Xero
Grey Daze
Clear

12. How many times has "Hybrid Theory" gone Platinum? Hint

8
6
7
5

13. Finish this line: 'a reason to rip...'

Answer: (three words)
14. Does LP have a Grammy?

Yes
No

15. What soundtrack does Linkin Park NOT have a song on? Hint

Vertical Limit
Freddy got Fingered
Little Nicky
Valentine


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What do the soldier's wings on the cover of the "Hybrid Theory" CD mean?

Answer: They represent the soft side of the band

According to Mike the soldier represents the harder guitar riffs and heavy side of Linkin Park, while the butterfly wings represent the softer, more delicate side. Both of these things together is supposed to convey how Linkin Park are more than what you expect, and not just any other rap/rock band but something all their own and very different and unique.
2. Who designed the cover of "Hybrid Theory"?

Answer: Joe and Mike

Joe and Mike both went to Pasadena Art College of Design and they worked on it together.
3. What is the remix album of "Hybrid Theory" called?

Answer: Reanimation

It was released July 30, 2002.
4. In what year was the first version of the band formed?

Answer: 1996

The band was formed in 1996 by Mike and Brad. Then it was made up of: Mike, Brad, Joe, Rob, Phoenix and Mark. Mark left the band before they were called "Hybrid Theory".
5. They changed their name from Hybrid Theory to Linkin Park because of....

Answer: Legal reasons

At that time there was another band that called themselves Hybrid.
6. Who played the woman in the "Crawling" video?

Answer: Katelyn Rosaasen

She's a model, and she also appeared in The Offspring's video for "Want You Bad".
7. Finish this line 'Wish I could find a way to...'

Answer: disappear

This line is from my favourite track on the "Hybrid Theory" CD, "One Step Closer".
8. What song is NOT on the American "Hybrid Theory LP"?

Answer: High Voltage

There is a remix of it on their remix album "Reanimation".
9. LP commented that this song describes their music the best...

Answer: Papercut

Papercut is Mike`s favourite track on "Hybrid Theory".
10. 'Even though I tried it all fell apart'.. what song is this line from?

Answer: In the End

"In the End" is Rob`s favourite track on "Hybrid Theory".
11. What was the first name of Linkin Park?

Answer: Xero

They changed their name to Hybrid Theory around the time when Chester joined the group.
12. How many times has "Hybrid Theory" gone Platinum?

Answer: 8

They got the 8th platinum on April 30, 2002.
13. Finish this line: 'a reason to rip...'

Answer: off my face

This line is from "1stp klosr" on "Reanimation".
14. Does LP have a Grammy?

Answer: Yes

They have one and they got it for Best Hard Rock Performance.
15. What soundtrack does Linkin Park NOT have a song on?

Answer: Freddy got Fingered

Chester has also performed a song for "The Queen Of The Damned" Soundtrack.
Source: Author linkin_girl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 29 2023 : Guest 71: 4/15
Jan 29 2023 : Guest 65: 7/15
Jan 04 2023 : tornadosteve: 15/15
Dec 28 2022 : Guest 98: 14/15

Score Distribution

quiz
2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us