FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NFG Did You Know
Quiz about NFG Did You Know

NFG: Did You Know. . . Trivia Quiz


Some minor, yet interesting trivia about New Found Glory.

A multiple-choice quiz by kidchaos126. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. New Found Glory

Author
kidchaos126
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
135,587
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
547
- -
Question 1 of 10
1. What band co-headlined the 2003 Honda Civic Tour with NFG? Hint


Question 2 of 10
2. What actress appeared in the video for "Dressed to Kill"? Hint


Question 3 of 10
3. NFG is from...? Hint


Question 4 of 10
4. A ticket stub for a concert by which artist/band appears on the cover of their self-titled album? Hint


Question 5 of 10
5. Which member of NFG does not have a Good Charlotte tattoo? Hint


Question 6 of 10
6. New Found Glory once appeared in a video by a similar band that was filmed at a Radio Station sponsored festival. Which band was this? Hint


Question 7 of 10
7. Which member of N.F.G. is the oldest? Hint


Question 8 of 10
8. The song "Hit or Miss" appears on more than one of NFG's albums.


Question 9 of 10
9. What song was their first release off of "Sticks and Stones"? Hint


Question 10 of 10
10. "Sticks and Stones" was released in the summer of which year? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What band co-headlined the 2003 Honda Civic Tour with NFG?

Answer: Good Charlotte

MxPx played for the last leg of the tour, but was not one of the headliners.
2. What actress appeared in the video for "Dressed to Kill"?

Answer: Rachel Leigh Cook

This was their first song off of their self-titled album.
3. NFG is from...?

Answer: Coral Springs, Florida

They are one of the few of today's pop-punk bands that are not from either California or the Northeast.
4. A ticket stub for a concert by which artist/band appears on the cover of their self-titled album?

Answer: Britney Spears

NFG opened for Saves the Day on one of their tours a few years ago.
5. Which member of NFG does not have a Good Charlotte tattoo?

Answer: none

All of the guys in NFG have GC tattoos, and Benji and Billy of GC, have a NFG tattoos!
6. New Found Glory once appeared in a video by a similar band that was filmed at a Radio Station sponsored festival. Which band was this?

Answer: Good Charlotte

Good Charlotte's "Festival Song" video was filmed during VH Festival (not 100% sure on the name) in their hometown.
7. Which member of N.F.G. is the oldest?

Answer: Ian

Ian is the oldest. Ian was also the first one to get married.
8. The song "Hit or Miss" appears on more than one of NFG's albums.

Answer: True

"Hit or Miss" was originaly on "Nothing Gold Can Stay", but was also added to their self-titled album.
9. What song was their first release off of "Sticks and Stones"?

Answer: "My Friends Over You"

"My Friends Over You" was the first to be released, and "Head on Collision" was the second.
10. "Sticks and Stones" was released in the summer of which year?

Answer: 2002

Though it is thier most recent album, it was released about a year ago in the summer of 2002.
Source: Author kidchaos126

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. New Found Glory Average
2. New Found Glory lyric quiz Average
3. Hole and Courtney Love Average
4. Motor City Madman Average
5. Kelly Osbourne Difficult

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us