Quiz about NineInchNailsQuiz
Quiz about NineInchNailsQuiz

NineInchNailsQuiz


Just answer the multiple questions below and just have fun:)

A multiple-choice quiz by NINRule. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Nine Inch Nails

Author
NINRule
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
1,017
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1944
Last 3 plays: Guest 31 (6/10), Guest 31 (6/10), Guest 185 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In what town was lead singer Trent Reznor born? Hint

Oberlin, Ohio
Mercer, Pennsylvania
Grand Rapids, Michigan
Los Angeles, California

2. How many brother or sisters does Trent have? Hint

3
10
1
2

3. What is Trent's middle name? Hint

Michael
Robbie
Chuck
Trent

4. What famous house was most of the record 'The Downward spiral' recorded in? Hint

Marilyn Manson's
David Bowie
Elton John's
The house where Charles Manson murdered Sharon Tate and guests

5. Which beloved dog of Trent's died during the touring for 'The Downward Spiral? Hint

Snoopy
Daisy May
Maise
Spike

6. Who was discovered by Nine Inch Nails? Hint

Britney Spears
Rob Zombie
The Cure
Marilyn Manson

7. What is the name of Trent's Record label? Hint

Alm
Nothing Records
Bad Boy Entertainment
Columbia

8. What age did Trent start playing piano? Hint

2
5
6
10

9. What tour was NIN the top t-shirt seller? Hint

The Downward Spiral
Woodstock
Lollapalooza
Broken

10. What was NIN former label? Hint

Universal
Elementree
Interscope
TVT


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In what town was lead singer Trent Reznor born?

Answer: Mercer, Pennsylvania

2. How many brother or sisters does Trent have?

Answer: 1

He has a sister named Tera, a mother of two.
3. What is Trent's middle name?

Answer: Trent

His first name is Michael.
4. What famous house was most of the record 'The Downward spiral' recorded in?

Answer: The house where Charles Manson murdered Sharon Tate and guests

5. Which beloved dog of Trent's died during the touring for 'The Downward Spiral?

Answer: Maise

6. Who was discovered by Nine Inch Nails?

Answer: Marilyn Manson

Now Marilyn and Trent have created differences and are no longer friends.
7. What is the name of Trent's Record label?

Answer: Nothing Records

Nothing Records is located in several places...Trent is located in New Orleans so, is the Nothing Records he works at.
8. What age did Trent start playing piano?

Answer: 5

9. What tour was NIN the top t-shirt seller?

Answer: Lollapalooza

10. What was NIN former label?

Answer: TVT

Source: Author NINRule

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : Guest 31: 6/10
Jan 28 2023 : Guest 31: 6/10
Jan 06 2023 : Guest 185: 6/10
Jan 05 2023 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
2/6/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us