FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about One two Three Four RAMONES
Quiz about One two Three Four RAMONES

One two Three Four RAMONES! Trivia Quiz


Do you know your Ramones songs? Good! Do you know which albums they are from? Take this quiz and check out if you're a true fan! I name a song and you pick the album.

A multiple-choice quiz by gabba. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Ramones

Author
gabba
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,461
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1175
- -
Question 1 of 10
1. 'She's the one'? Hint


Question 2 of 10
2. 'Crummy stuff'? Hint


Question 3 of 10
3. 'Beat on the brat'? Hint


Question 4 of 10
4. 'This aint Havana'? Hint


Question 5 of 10
5. 'Anxiety'? Hint


Question 6 of 10
6. 'You sound like you're sick'? Hint


Question 7 of 10
7. 'Rockaway beach'? Hint


Question 8 of 10
8. 'Psycho therapy'? Hint


Question 9 of 10
9. 'You're gonna kill that girl'? Hint


Question 10 of 10
10. 'Wart hog'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 06 2024 : Guest 12: 9/10
May 20 2024 : Guest 173: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'She's the one'?

Answer: 'Road to ruin'

Released as a single.
2. 'Crummy stuff'?

Answer: 'Animal boy'

One of the harder Ramones albums I believe.
3. 'Beat on the brat'?

Answer: 'The Ramones'

...with a baseball bat!
4. 'This aint Havana'?

Answer: 'End of the century'

Fantastic chorus, one of the many highlights on that album.
5. 'Anxiety'?

Answer: 'Mondo bizarro'

A cool song which is in the same category as 'Animal boy' and 'Eat that rat' from the album 'Animal boy'.
6. 'You sound like you're sick'?

Answer: 'Pleasant dreams'

7. 'Rockaway beach'?

Answer: 'Rocket to Russia'

There is a pretty cool cover version of this song by General Johnson, where Joey is guest-appearing!
8. 'Psycho therapy'?

Answer: 'Subterranean jungle'

9. 'You're gonna kill that girl'?

Answer: 'The Ramones leave home'

10. 'Wart hog'?

Answer: 'Too tough to die'

There actually is no lyrics to this song except for the words 'Wart hog'. If you look on the insidesheet on the album there is a questionmark instead of the lyrics.There can be some lyrics floating around but in the original vinyl version there isn't.
Source: Author gabba

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. What Have The Ramones Ever Done For Us? Average
2. Ramones Mania! Average
3. Ramones Lyrics Average
4. The Ramones Average
5. A Tribute to the Ramones Average
6. Ramones Lyrics Average
7. Ramones All Over Again Average
8. It's Alive! Tough
9. A Great American Band Tough
10. RamonesMania Tough
11. Lifestyles Of The Ramones Tough
12. Statler Brothers Songs Average

7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us