FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ozzy Osbournes Guess The Song
Quiz about Ozzy Osbournes Guess The Song

Ozzy Osbourne's Guess The Song Quiz


There are so many songs Ozzy wrote, and if you think you now them all try it!

A multiple-choice quiz by MiaowMiaow. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Ozzy Osbourne

Author
MiaowMiaow
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
146,111
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5728
Last 3 plays: deuceu72 (6/10), Guest 86 (10/10), Guest 207 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Screams break the silence
Waking from the dead of night
Vengeance is boiling
He's returned to kill the light
Then when he's found who he's looking for
Listen in awe and you'll hear him"
Hint


Question 2 of 10
2. "Mr. Crowley, what went on in your head
Mr. Crowley, did you talk with the dead
Your lifestyle to me seemed so tragic
With the thrill of it all
You fooled all the people with magic
You waited on Satan's call"
Hint


Question 3 of 10
3. "Condemned to violence
Arrested by pain
Inside the soul lies a man insane
Conceived in anger
Addicted to hate
The mutant child of a twisted state"
Hint


Question 4 of 10
4. "I hear you breathing though you're so far away
Can you just go where you're going to
I couldn't give a damn or two about a fool like you
That's true
Are you just too cool no you're just perfectly cold
And what goes around still comes around
I think it's all summed up and down in a fool like you
That's true"
Hint


Question 5 of 10
5. "Got a crazy feeling I don't understand
'gotta get away from here
Feelin' like I shoulda kept my feet on the ground
Waitin' for the sun to appear"
Hint


Question 6 of 10
6. "Trapped in a lonely body I'm losin' control
Can't show my emotions and I'm losing my soul
Could it be that I'm obsessed with feeding my disease
I couldn't make it know that hidden things that no one sees"
Hint


Question 7 of 10
7. "Overkill enough is enough
There's nothing left of me to devour
You've had your fill I'm all I have left
What can stop your hunger for power
'cos you took advantage of things that I said
Now the feeling is dead"
Hint


Question 8 of 10
8. "I'm living on an endless road
Around the world for rock and roll
Sometimes it feels so tough
But I still ain't had enough
I keep saying that it's getting too much
But I know I'm a liar
Feeling all right in the noise and the light
But that's what lights my fire"
Hint


Question 9 of 10
9. "Blind Me
Erase what was
Stillborn
I have become"
Hint


Question 10 of 10
10. "Gazing through the window at the world outside
Wondering if mother earth will survive
Hoping that mankind will stop abusing her, sometime"
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 04 2024 : deuceu72: 6/10
Jun 02 2024 : Guest 86: 10/10
May 28 2024 : Guest 207: 3/10
May 24 2024 : Minister: 7/10
May 22 2024 : dreamguitar: 10/10
May 22 2024 : Guest 107: 9/10
May 22 2024 : Calamity_J: 6/10
May 19 2024 : Vegies: 8/10
May 16 2024 : Guest 223: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Screams break the silence Waking from the dead of night Vengeance is boiling He's returned to kill the light Then when he's found who he's looking for Listen in awe and you'll hear him"

Answer: Bark At The Moon

"Bark At The Moon", A man gets buried (alive), he comes out of the grave to take revenge. Written in 1983, the album is named after the song.
2. "Mr. Crowley, what went on in your head Mr. Crowley, did you talk with the dead Your lifestyle to me seemed so tragic With the thrill of it all You fooled all the people with magic You waited on Satan's call"

Answer: Mr.Crowley

Written in 1981, the Album is "Blizzard Of Oz" Ozzy's first Album.
3. "Condemned to violence Arrested by pain Inside the soul lies a man insane Conceived in anger Addicted to hate The mutant child of a twisted state"

Answer: My Jekyll Doesn't Hide

"OZZMOSIS" is the Album, released in 1995, there is also a story of
"Dr.Jekyll and Hide"(NOT WRITTEN BY O.OSBOURNE).
4. "I hear you breathing though you're so far away Can you just go where you're going to I couldn't give a damn or two about a fool like you That's true Are you just too cool no you're just perfectly cold And what goes around still comes around I think it's all summed up and down in a fool like you That's true"

Answer: Fool Like You

From Ozzy Osbourne's fourth album "The Ultimate Sin", out in 1986.
5. "Got a crazy feeling I don't understand 'gotta get away from here Feelin' like I shoulda kept my feet on the ground Waitin' for the sun to appear"

Answer: Flying High Again

Album-"Tribute"
Year-1987

This was first released on 'Diary of a Madman' in 1982.
6. "Trapped in a lonely body I'm losin' control Can't show my emotions and I'm losing my soul Could it be that I'm obsessed with feeding my disease I couldn't make it know that hidden things that no one sees"

Answer: Secret Loser

"The Ultimate Sin" 1986.
7. "Overkill enough is enough There's nothing left of me to devour You've had your fill I'm all I have left What can stop your hunger for power 'cos you took advantage of things that I said Now the feeling is dead"

Answer: The Ultimate Sin

Album named after the song "The Ultimate Sin" 1986.
8. "I'm living on an endless road Around the world for rock and roll Sometimes it feels so tough But I still ain't had enough I keep saying that it's getting too much But I know I'm a liar Feeling all right in the noise and the light But that's what lights my fire"

Answer: Hellraiser

"No More Tears" is the name of its album, 1991.
9. "Blind Me Erase what was Stillborn I have become"

Answer: Stillborn

Written by Zakk Wylde, Ozzy only sings the background vocals, played by "Black Label Society" in the album "The Blessed Hellride".
10. "Gazing through the window at the world outside Wondering if mother earth will survive Hoping that mankind will stop abusing her, sometime"

Answer: Dreamer

And to finish, "Dreamer", actually quite recent, 2001, in the album
"Down To Earth"
Hope you enjoyed it
MiaowMaiow
Source: Author MiaowMiaow

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. History of OZZY Average
2. Ozzy Osbourne: Guess The Song Very Difficult
3. Ozzy Knowledge Tough
4. Hole and Courtney Love Average
5. Motor City Madman Average
6. Kelly Osbourne Difficult

6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us