Quiz about Relient K lyrics
Quiz about Relient K lyrics

Relient K lyrics Trivia Quiz


If I give you part of a Relient K lyric...can you fill in the blank?

A multiple-choice quiz by Tinkoala7. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Relient K

Author
Tinkoala7
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
202,430
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
742
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Album: "Relient K"
Song: "Hello McFly"
Lyric: "And I wish I was...
Who or what does he want to be?
Hint

a better person
somewhere else
Marty McFly
Michael J. Fox

2. Album: "The Anatomy Of The Tongue In Cheek"
Song: "What Have You Been Doing Lately?"
Lyric: "He parties Fridays through Thursdays, but not for birthdays, he's acquired a taste for...
What has he acquired a taste for?
Hint

Heineken
Bud Lite
Miller Lite
Coors Lite

3. Album: "Two Lefts Don't Make A Right, But Three Do"
Song: "Forward Motion"
Lyric: "When I see that it's good to experience the bittersweet to taste defeat then...
What does he do next?
Hint

Live on the street
Cry
Brush my teeth
Fall down

4. Album: "Mmhmm"
Song: "Maintain Consciousness"
Lyric: "Lately it just seems to me, like we've got..."
What does it seem we have?
Hint

A.D.D.
the letters A.D.D.
A.D.H.D.
the letters A.D.H.D.

5. Album: "Relient K"
Song: "Wake Up Call"
Lyric: "--- called by the way, they told me that you're fired"
Who called?
Hint

Jack-in-the-Box
McDonald's
Wendy's
Taco Bell

6. Album: "The Anatomy Of The Tongue In Cheek"
Song: "May The Horse Be With You"
Lyric: "They all dig my --- (yeah, I'm a rocking horse)"
What do they dig?
Hint

saddle
stall
mane
band

7. Album: "Two Lefts Don't Make A Right, But Three Do"
Song: "Moodrings"
Lyric: "They're like the Real World, meets..."
What are they like?
Hint

Days of Our Lives
Full House, meets Saved by the Bell
Boy Meets World
Boy Meets World, meets Days of Our Lives

8. Album: "Mmhmm"
Song: "This Week The Trend"
Lyric: "And this week the trend was to not wake up till..."
What time do they wake up?
Hint

3 p.m.
2 p.m.
12 p.m.
1 p.m.

9. Album: "Veggie Rocks!"
Song: "The Pirates Who Don't Do Anything"
Lyric: "And I've never thrown..."
What has he never thrown?
Hint

a party
a cannon ball
a big red rubber ball
my mashed potatoes up against the wall

10. Album: "Deck The Halls, Bruise Your Hand"
Song: "Santa Claus Is Thumbing To Town"
Lyric: "Because Rudolph's puking..."
What is Rudolph puking?
Hint

fruit cake
reindeer pellets
boughs of holly
snow balls


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Album: "Relient K" Song: "Hello McFly" Lyric: "And I wish I was... Who or what does he want to be?

Answer: Michael J. Fox

"And I wish I were Michael J. Fox, I'd visit the past, and go back to the future (Hello McFly) when I cleaned up my act."
2. Album: "The Anatomy Of The Tongue In Cheek" Song: "What Have You Been Doing Lately?" Lyric: "He parties Fridays through Thursdays, but not for birthdays, he's acquired a taste for... What has he acquired a taste for?

Answer: Miller Lite

"He parties Fridays through Thursdays, but not for birthdays, he's acquired a taste for Miller Lite".
3. Album: "Two Lefts Don't Make A Right, But Three Do" Song: "Forward Motion" Lyric: "When I see that it's good to experience the bittersweet to taste defeat then... What does he do next?

Answer: Brush my teeth

"When I see that it's good to experience the bittersweet, to taste defeat, then brush my teeth".
4. Album: "Mmhmm" Song: "Maintain Consciousness" Lyric: "Lately it just seems to me, like we've got..." What does it seem we have?

Answer: the letters A.D.D.

"Lately it just seems to me, like we've got the letters A.D.D. Branded into our mentality, we simply can't focus on anything".
5. Album: "Relient K" Song: "Wake Up Call" Lyric: "--- called by the way, they told me that you're fired" Who called?

Answer: Wendy's

"Wedny's called by the way, they told me that you're fired".
6. Album: "The Anatomy Of The Tongue In Cheek" Song: "May The Horse Be With You" Lyric: "They all dig my --- (yeah, I'm a rocking horse)" What do they dig?

Answer: band

"I trot by the fillies (they like me of course) they all dig my band (yeah, I'm a rocking horse)".
7. Album: "Two Lefts Don't Make A Right, But Three Do" Song: "Moodrings" Lyric: "They're like the Real World, meets..." What are they like?

Answer: Boy Meets World, meets Days of Our Lives

"If it's drama you want, then look no further, they're like the Real World, meets Boy Meets World, meets Days of Our Lives"
8. Album: "Mmhmm" Song: "This Week The Trend" Lyric: "And this week the trend was to not wake up till..." What time do they wake up?

Answer: 3 p.m.

"And this week the trend was to not wake up till 3 p.m. I picked a few conscious hours that I chose to spend, and slept away the rest of them".
9. Album: "Veggie Rocks!" Song: "The Pirates Who Don't Do Anything" Lyric: "And I've never thrown..." What has he never thrown?

Answer: my mashed potatoes up against the wall

"And I've never thrown my mashed potatoes up against the wall".
10. Album: "Deck The Halls, Bruise Your Hand" Song: "Santa Claus Is Thumbing To Town" Lyric: "Because Rudolph's puking..." What is Rudolph puking?

Answer: boughs of holly

"Because Rudolph's puking boughs of holly, and old St. Nick ain't all that jolly, and the sleigh's in the shop, cause it's broken down, but Christmas won't stop, cause Santa Claus is thumbing to town".
Source: Author Tinkoala7

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us