Quiz about Relient Ks album Relient K
Quiz about Relient Ks album Relient K

Relient K's album "Relient K" Trivia Quiz


This is a quiz of the lyrics in Relient K's very first album, entitled "Relient K". I'll give you the lyrics, and you give me the song.

A multiple-choice quiz by moog36. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Relient K

Author
moog36
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
219,336
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
331
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which song did this line come from: "All you could hear was ka-chunk, ka-chunk, ka-chunk."? Hint

K-Car
Charles in Charge
Hello McFly
Staples

2. "I know that pride and summertime come before fall. Almost missed the bus, but Jesus gave me a wake-up call." Hint

Staples
Wake Up Call
Benediction
Everything Will Be

3. "It's over. Excuse my grammar, but the fat lady sung." What song did this line come from? Hint

Hello, McFly
Balloon Ride
Wake Up Call
17 Magazine

4. "And maybe this time, Maybe she's just the one you need." In which song would you hear this line? Hint

My Girlfriend
Everything Will Be
When You're Around
17 Magazine

5. "New boy in the neighborhood lives down stairs and it's understood." Which song would you have to listen to in order to hear that line? Hint

Staples
Charles in Charge
Softer to Me
Nancy Drew

6. In which song is the line, "She really suits the band and we're gonna get far 'cause it's in God's hands"? Hint

My Girlfriend
K Car
Charles in Charge
Balloon Ride

7. "I jumped out and saved her life, then asked her to be my wife.
She said, 'No I'll never marry you!'" In what song would this line be heard?
Hint

My Girlfriend
Softer to Me
Everything Will Be
Nancy Drew

8. In which song would you find, "So wreckless for all these years, I crashed into a wall"? Hint

Balloon Ride
Wake Up Call
Charles in Charge
Hello McFly

9. "I don't know what to say, I don't know what to do." What song is this line found in? Hint

17 Magazine
When You're Around
Benediction
Staples

10. In which song would "Round and round the world will turn. Lessons taught and lessons learned" be heard?
Hint

Everything Will Be
Benediction
Balloon Ride
17 Magazine


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which song did this line come from: "All you could hear was ka-chunk, ka-chunk, ka-chunk."?

Answer: Staples

This is the first part of the chorus:
"All you could hear
Was ka-chunk, ka-chunk, ka-chunk.
All you could hear
Was the doctor putting staples in this punk."

This song is about a person who was in a car accident and was injured, causing him to need staples put into his head.
2. "I know that pride and summertime come before fall. Almost missed the bus, but Jesus gave me a wake-up call."

Answer: Benediction

No, this is not a line of "Wake Up Call." The song "Benediction" directly follows "Wake Up Call" and consists of one line repeated over and over again: "I know that pride and summertime come before fall. Almost missed the bus, but Jesus gave me a wake up call."
3. "It's over. Excuse my grammar, but the fat lady sung." What song did this line come from?

Answer: Hello, McFly

This is at the end of the second verse:
"Said I'd do the right thing
But the wrong was done
It's over, excuse my grammar
But the fat lady sung."

This song basically talks about someone who said the wrong thing, and then followed it up with a lot of other things said or done wrong. There is a reference to the movie "Back to the Future" when the lyrics say,
"Well, I wish I was Michael J. Fox
I'd visit the past,
Then come back to the future
When I'd cleaned up my act."
4. "And maybe this time, Maybe she's just the one you need." In which song would you hear this line?

Answer: 17 Magazine

This is the first line of the chorus:
"And maybe this time,
Maybe she's just the one you need.
Keep taking your time,
You shouldn't go for her full speed.
And maybe this time,
Maybe she's just the one you need.
Cause I know that I've never seen your
Motives more squeaky clean,
And my 17 magazine tells me that you're in love."

This song tells us about the "narrator," if you will, going to his sister with girl problems, and they solve the problems with the sister's "17" Magazine.
5. "New boy in the neighborhood lives down stairs and it's understood." Which song would you have to listen to in order to hear that line?

Answer: Charles in Charge

This is the very first line of the song:
"New boy in the neighborhood
Lives down stairs and it's understood.
He's there just to take good care of me.
Like he's one of the family."

This song has an awesome (in my opinion) guitar solo, performed by Matt Theissan.
6. In which song is the line, "She really suits the band and we're gonna get far 'cause it's in God's hands"?

Answer: K Car

This is the last line of the chorus:
"We've got a k car
On the road of life.
We're gonna get far
If the driver's Christ.
We've got a k car
She really suits the band
And we're gonna get far
'Cause it's in God's hands, it's in God's hands."

"K Car" has a great instrumental bit in the middle of it.
7. "I jumped out and saved her life, then asked her to be my wife. She said, 'No I'll never marry you!'" In what song would this line be heard?

Answer: Nancy Drew

This is the last part of the second verse:
"One time these criminals with their guns
They thought it would be fun
To try and kill my Nancy Drew
I jumped out and saved her life
Then asked her to be my wife
She said, 'No I'll never marry you!'"

This is basically a song about a guy who is in love with Nancy Drew.
8. In which song would you find, "So wreckless for all these years, I crashed into a wall"?

Answer: Wake Up Call

This is the first line of the chorus:
"So wreckless for all these years,
I crashed into a wall
There is a ringing in my ears
And it's my wake up call
Jesus gave me a wake up call
Take this world with a grain of salt
Jesus gave me a wake up call."

This is pretty much a song about how we all need a wake up call from our selfish lives, and we need to focus more on God and what he's done for us.
9. "I don't know what to say, I don't know what to do." What song is this line found in?

Answer: When You're Around

This is part of the chorus:
"When you're around (4x)
I don't know what to say
I don't know what to do
I don't know what to say
To let you know just what I'm feeling
When you're around (7x)"
10. In which song would "Round and round the world will turn. Lessons taught and lessons learned" be heard?

Answer: Everything Will Be

This is the first part of the chorus:
"Round and round the world will turn.
Lessons taught and lessons learned.
Jesus gets us through the good and bad times.
And lets us know that everything will be just fine."

This song helps to assure us that no matter what, everything will be all right if we call on God.
Source: Author moog36

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us